Kunert Carlo Univerzális Autóshordozó 0-10 kg

Kunert Carlo Univerzális Autóshordozó 0-10 kg

CIKKSZÁM: BZ006059
01.01.
02.02.
03.03.
04.04.
05.05.
06.06.
07.07.
08.08.
09.09.
10.10.
11.11.
12.12.
13.13.
14.14.
készletinformáció:
készleten
Várható szállítási idő 1-2 munkanap
Várható szállítási idő 1-2 munkanap
14 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Carlo 0-10 kg Univerzális Autóshordozó

A Kunert Carlo univerzális autóshordozó 0–10 kg közötti súlyú gyerekek számára tervezték (0 csoport). Megfelel a szigorú ECE E20 R44-04 2064 szabványnak. Biztonsággal használható a legtöbb babakocsi típus vázával, és gépkocsiban is. A gépjárművekben mind az első, mind pedig a hátsó utasüléseken használható. Viszont az első utasülésen csak abban az esetben szabad használni, ha a gépjármű nem rendelkezik utasoldali légzsákkal, vagy az utasoldali légzsák kikapcsolható, és az autóshordozó rögzítése előtt meggyőződtünk róla, hogy kikapcsolt állapotban van. Fontos, hogy az autóshordozó mindig rögzítve legyen a gépjármű ülésén. oly módon, hogy a gyermekünk az autóshordozóból a járművünk hátulja felé nézzen. Az autóshordozót a járművünk biztonsági övével is stabilan és biztonságosan lehet rögzíteni a gépkocsiban. A Carlo megvásárolható opcionálisan Isofix előkészítéssel is, ilyenkor a Kunert Carlo 0-10 kg autóshordozó csatlakoztatható lesz bizonyos típusú Isofix talphoz. Az Isofix talp nem része a Carlo autóshordozónak, azt külön kell megvásárolni. Egyes, főként régebbi típusú személygépkocsiban gyárilag nincs kialakítva az Isofix rendszer, ezekben az autókban is lehet Isofix talpat használni, mivel Isofix rögzítési pont híján az Isofix talpat is tudjuk a jármű biztonsági övével szabályosan rögzíteni.

Biztonsági tanúsítvány

A Kunert cég a Carlo autóshordozónál arra törekedett a tervezés és a gyártás során is, hogy úgy hozzanak létre praktikus, esztétikus, kényelmes terméket, hogy az teljesíti az Európai Úniós ECE E20 R44-04 2064 biztonsági direktívát.

Biztonságos-bőrbarát textilek

A Carlonál alkalmazott szövetek megkapták az OEKO-TEX STANDARD 100 tanúsítványt, amely igazolja, hogy a Kunert Carlo 0-10 kg autóshordozó, ártalmas anyagokat nem tartalmaz, biztonságos és bőrbarát.

Kunert Carlo Oeko-tex standard 100 tanúsítvány

 

Levehető kupola és lábzsák

 

Kunert Carlo autóshordozó

A Carlo levehető kupolájának és lábzsákjának köszönhetően mindig az évszaknak, napszaknak és időjárási viszonynak megfelelően tudjuk használni az autóshordozót, a babánk igényei szerint.

Kunert Carlo autóshordozó

 

 

Szűkítő betét

A Carlo autóshordozó kivehető szűkítőbetéttel rendelkezik. Alkalmazkodik a gyermekek testméretéhez, ennek köszönhetően véd a fej leesése és a veszélyes sérülések ellen. A gyermek 5 hónapos koráig érdemes használni. Ha a kisbabánk a fejlődésben eléri azt a szintet, hogy a betéttel túl szűk lesz az autóshordozó a kicsi számára, nyugodtan távolítsa el a szűkítőbetétet a hordozóból. 

 

Kunert Carlo autóshordozó

 

 

Kényelmes és biztonságos biztonsági övek 

A Kunert Carlo 0-10kg univerzális autóshordozó állítható hárompontos biztonsági övével biztonságosan rögzítheti csecsemőjét a hordozóban. Beállíthatja az öv feszességét és helyzetét a gyermek magasságához is. Az öveken található puha övpárnák nagyobb kényelmet és jobb stabilizációt biztosítanak.   

 

Kunert Carlo autóshordozó

 

 

Könnyű és könnyen hordozható

A Carlo autóshordozó levehető kupolával és lábzsákkal, valamint állítható hordozó füllel rendelkezik, ami különösen akkor hasznos, ha kiveszi gyermekét az autóból, és a Carlot hordozóként használja. A Kunert Carlo univerzális autóshordozó súlya mindössze 3 kg. 

 

Kunert Carlo autóshordozó

 

 

A CARLO autóshordozó tisztítása

A Carlo összes műanyag részét langyos, szappanos vízzel lehet megtisztítani. A kárpit levehető és kézzel mosható 30 ° C alatti hőmérsékleten. Az autós hordozó elemeit soha ne szárítsa szárítógépben!

 

 

 

 

Baby Merc Carlo /0-10kg/ Baby Merc Carlo /0-10kg/ 24 990Ft-tól
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz