Kunert Carlo Univerzális Autóshordozó 0-10 kg

Kunert Carlo Univerzális Autóshordozó 0-10 kg

CIKKSZÁM: BZ006059
01.01.
02.02.
03.03.
04.04.
05.05.
06.06.
07.07.
08.08.
09.09.
10.10.
11.11.
12.12.
13.13.
14.14.
készletinformáció:
készleten
Várható szállítási idő 1-2 munkanap
Várható szállítási idő 1-2 munkanap
19 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Carlo 0-10 kg Univerzális Autóshordozó

A Kunert Carlo univerzális autóshordozó 0–10 kg közötti súlyú gyerekek számára tervezték (0 csoport). Megfelel a szigorú ECE E20 R44-04 2064 szabványnak. Biztonsággal használható a legtöbb babakocsi típus vázával, és gépkocsiban is. A gépjárművekben mind az első, mind pedig a hátsó utasüléseken használható. Viszont az első utasülésen csak abban az esetben szabad használni, ha a gépjármű nem rendelkezik utasoldali légzsákkal, vagy az utasoldali légzsák kikapcsolható, és az autóshordozó rögzítése előtt meggyőződtünk róla, hogy kikapcsolt állapotban van. Fontos, hogy az autóshordozó mindig rögzítve legyen a gépjármű ülésén. oly módon, hogy a gyermekünk az autóshordozóból a járművünk hátulja felé nézzen. Az autóshordozót a járművünk biztonsági övével is stabilan és biztonságosan lehet rögzíteni a gépkocsiban.

Biztonsági tanúsítvány

A Kunert cég a Carlo autóshordozónál arra törekedett a tervezés és a gyártás során is, hogy úgy hozzanak létre praktikus, esztétikus, kényelmes terméket, hogy az teljesíti az Európai Úniós ECE E20 R44-04 2064 biztonsági direktívát.

Biztonságos-bőrbarát textilek

A Carlonál alkalmazott szövetek megkapták az OEKO-TEX STANDARD 100 tanúsítványt, amely igazolja, hogy a Kunert Carlo 0-10 kg autóshordozó, ártalmas anyagokat nem tartalmaz, biztonságos és bőrbarát.

Kunert Carlo Oeko-tex standard 100 tanúsítvány

 

Levehető kupola és lábzsák

 

Kunert Carlo autóshordozó

A Carlo levehető kupolájának és lábzsákjának köszönhetően mindig az évszaknak, napszaknak és időjárási viszonynak megfelelően tudjuk használni az autóshordozót, a babánk igényei szerint.

Kunert Carlo autóshordozó

 

 

Szűkítő betét

A Carlo autóshordozó kivehető szűkítőbetéttel rendelkezik. Alkalmazkodik a gyermekek testméretéhez, ennek köszönhetően véd a fej leesése és a veszélyes sérülések ellen. A gyermek 5 hónapos koráig érdemes használni. Ha a kisbabánk a fejlődésben eléri azt a szintet, hogy a betéttel túl szűk lesz az autóshordozó a kicsi számára, nyugodtan távolítsa el a szűkítőbetétet a hordozóból. 

 

Kunert Carlo autóshordozó

 

 

Kényelmes és biztonságos biztonsági övek 

A Kunert Carlo 0-10kg univerzális autóshordozó állítható hárompontos biztonsági övével biztonságosan rögzítheti csecsemőjét a hordozóban. Beállíthatja az öv feszességét és helyzetét a gyermek magasságához is. Az öveken található puha övpárnák nagyobb kényelmet és jobb stabilizációt biztosítanak.   

 

Kunert Carlo autóshordozó

 

 

Könnyű és könnyen hordozható

A Carlo autóshordozó levehető kupolával és lábzsákkal, valamint állítható hordozó füllel rendelkezik, ami különösen akkor hasznos, ha kiveszi gyermekét az autóból, és a Carlot hordozóként használja. A Kunert Carlo univerzális autóshordozó súlya mindössze 3 kg. 

 

Kunert Carlo autóshordozó

 

 

A CARLO autóshordozó tisztítása

A Carlo összes műanyag részét langyos, szappanos vízzel lehet megtisztítani. A kárpit levehető és kézzel mosható 30 ° C alatti hőmérsékleten. Az autós hordozó elemeit soha ne szárítsa szárítógépben!

 

 

 

 

Baby Merc Carlo /0-10kg/ Baby Merc Carlo /0-10kg/ 24 990Ft-tól
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz