Kunert Kent 0-13 kg Univerzális Autóshordozó

Kunert Kent 0-13 kg Univerzális Autóshordozó

CIKKSZÁM: BZ008591
CK-01CK-01
CK-02CK-02
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
29 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Kent 0-13 kg Univerzális Autóshordozó

A Kunert Kent autóshordozó 0 és 13 kg közötti súlyú gyermekek számára készült (0.csoport). A KENT autóshordozó megfelel a szigorú ECE R44 / 04 szabványnak. Rendkívül jó minőségű, puha és kellemes tapintású, környezet és bőrbarát, kellőképpen rugalmas alapanyagok felhasználásával készíti a Kunert cég. A kunert Kent 0-13 kg univerzális autóshordozó rendelkezik egy nagyobb a hodozó belsejét teljesen kitöltő gerinckiemelő,szűkítő betéttel, amely tökéletesen alkalmazkodik a gyermek alakjához, valamint egy kisebb csecsemőknél alkalmazandó a baba fejét körülölelő szűkitő betéttel is, ami meggátolja a fej le esését és nagymértékben csökkenti az esetleges sérülés lehetőségét. így nyújtva maximális kényelmet és biztonságot a gyermekének. A Kunert cég a Kent esetében az igen elterjed Maxi-Cosi rögzitési rendszert használja az autóshordozó, babakocsihoz való rögzítésére.

 

Kunert kent autóshordozó

 

 

Biztonságos és könnyű

A  Kunert Kent autóshordozó súlya mindössze  3,5 kg . Könnyű és praktikus, ugyanakkor biztosítja gyermeke biztonságát utazás közben. A Kent autós hordozóban használt fejlett oldalvédelmi rendszer, nagymértékben elnyeli a lehetséges ütések erejét.  

 

Kunert kent autóshordozó

 

 

Két szűkítő betét

A Kunert kent 0-13 kg autóshordozóhoz két szűkítő betét is tartozik. Az első a hordozót teljesen lefedi , puha belső tere biztosítja az utazás kényelmét és elnyeli a kellemetlen rezgéseket. A második a csecsemők számára hasznos . Alkalmazkodik a gyermekhez, ennek köszönhetően véd a fej leesése és a veszélyes sérülések ellen. A gerinckiemelő, szűkítő betéteket a gyermekünk 5 hónapos koráig érdemes használni. Ha a gyermekünk számára a fejlődése, növekedése miatt már szűk és kényelmetlen a szűkítő betét használata mellett az autóshordozó, nyugodtan eltávolíthatja az egyik, vagy akár mindkét szűkitő betétet.   

 

Kunert kent autóshordozó

 

 

Kényelmes és biztonságos a biztonsági övek rögzítése

A  Kunert Kent 0-13 kg autós hordozóban az állítható hárompontos biztonsági övvel tudjuk a kis babánkat stabilan és biztonságosan rögzíteni. Beállíthatja a biztonságiöv feszességét és helyzetét hogy a gyermek testméreteinek és kényelmének a legmegfelelőbb legyen. A Kent biztonságiövein található övpárnák védik a gyermeket valamint nagyobb kényelmet és stabilitást biztosítanak. 

 

Kunert kent autóshordozó

 

 

Praktikus állítható hordozófül

A Kent autóshordozón levehető kupola és lábzsák található, amik megvédik a babát a napfény és a hideg időjárás okozta kellemetlenségektől. A Kunert cég a Kent autóshordozót is ellátta egy praktikus, állítható hordozófüllel, ami különösen akkor hasznos, ha kiveszi gyermekét az autóból, és az ülést hordozóként használja.

 

Kunert kent autóshordozó

  

 

 

 

Milu Kids Kite autóshordozó Milu Kids Kite autóshordozó 29 990Ft-tól
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz
Baby Merc Kite /0-13kg/ Baby Merc Kite /0-13kg/ 29 990Ft-tól
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz