Kunert Kent 0-13 kg Univerzális Autóshordozó

Kunert Kent 0-13 kg Univerzális Autóshordozó

CIKKSZÁM: BZ008591
CK-01CK-01
CK-02CK-02
készletinformáció:
készleten
Várható szállítási idő 1-2 munkanap
Várható szállítási idő 1-2 munkanap
29 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Kent 0-13 kg Univerzális Autóshordozó

A Kunert Kent autóshordozó 0 és 13 kg közötti súlyú gyermekek számára készült (0.csoport). A KENT autóshordozó megfelel a szigorú ECE R44 / 04 szabványnak. Rendkívül jó minőségű, puha és kellemes tapintású, környezet és bőrbarát, kellőképpen rugalmas alapanyagok felhasználásával készíti a Kunert cég. A kunert Kent 0-13 kg univerzális autóshordozó rendelkezik egy nagyobb a hodozó belsejét teljesen kitöltő gerinckiemelő,szűkítő betéttel, amely tökéletesen alkalmazkodik a gyermek alakjához, valamint egy kisebb csecsemőknél alkalmazandó a baba fejét körülölelő szűkitő betéttel is, ami meggátolja a fej le esését és nagymértékben csökkenti az esetleges sérülés lehetőségét. így nyújtva maximális kényelmet és biztonságot a gyermekének. A Kunert cég a Kent esetében az igen elterjed Maxi-Cosi rögzitési rendszert használja az autóshordozó, babakocsihoz való rögzítésére.

 

Kunert kent autóshordozó

 

 

Biztonságos és könnyű

A  Kunert Kent autóshordozó súlya mindössze  3,5 kg . Könnyű és praktikus, ugyanakkor biztosítja gyermeke biztonságát utazás közben. A Kent autós hordozóban használt fejlett oldalvédelmi rendszer, nagymértékben elnyeli a lehetséges ütések erejét.  

 

Kunert kent autóshordozó

 

 

Két szűkítő betét

A Kunert kent 0-13 kg autóshordozóhoz két szűkítő betét is tartozik. Az első a hordozót teljesen lefedi , puha belső tere biztosítja az utazás kényelmét és elnyeli a kellemetlen rezgéseket. A második a csecsemők számára hasznos . Alkalmazkodik a gyermekhez, ennek köszönhetően véd a fej leesése és a veszélyes sérülések ellen. A gerinckiemelő, szűkítő betéteket a gyermekünk 5 hónapos koráig érdemes használni. Ha a gyermekünk számára a fejlődése, növekedése miatt már szűk és kényelmetlen a szűkítő betét használata mellett az autóshordozó, nyugodtan eltávolíthatja az egyik, vagy akár mindkét szűkitő betétet.   

 

Kunert kent autóshordozó

 

 

Kényelmes és biztonságos a biztonsági övek rögzítése

A  Kunert Kent 0-13 kg autós hordozóban az állítható hárompontos biztonsági övvel tudjuk a kis babánkat stabilan és biztonságosan rögzíteni. Beállíthatja a biztonságiöv feszességét és helyzetét hogy a gyermek testméreteinek és kényelmének a legmegfelelőbb legyen. A Kent biztonságiövein található övpárnák védik a gyermeket valamint nagyobb kényelmet és stabilitást biztosítanak. 

 

Kunert kent autóshordozó

 

 

Praktikus állítható hordozófül

A Kent autóshordozón levehető kupola és lábzsák található, amik megvédik a babát a napfény és a hideg időjárás okozta kellemetlenségektől. A Kunert cég a Kent autóshordozót is ellátta egy praktikus, állítható hordozófüllel, ami különösen akkor hasznos, ha kiveszi gyermekét az autóból, és az ülést hordozóként használja.

 

Kunert kent autóshordozó

  

 

 

 

Baby Merc Kite /0-13kg/ Baby Merc Kite /0-13kg/ 29 990Ft-tól
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz
Milu Kids Kite autóshordozó Milu Kids Kite autóshordozó 29 990Ft-tól
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz