Kunert Molto 3in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Molto 3in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ008249
MO-01MO-01
MO-02MO-02
MO-03MO-03
MO-04MO-04
MO-05MO-05
MO-06MO-06
MO-07MO-07
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
174 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Molto 3IN1 Multifunkciós Babakocsi

A Kunert Molto egy formailag, egyszerű babakocsi. A Molto egy gazdaságilag funkcionális babakocsi kiterjedt felszereléssel. Ez különbözteti meg a modern design és a visszafogott színek. Gondosan készült kiváló minőségű nyersanyagok. A Molto babakocsi jellegzetessége a dupla lengéscsillapító állítható keménységgel. A babakocsi újszülött kortól a baba 36 hónapos koráig vehető igénybe. A Molto egy könnyű tartós alumínium vázzal és gél kerekekkel, továbbá hipoallergén kókuszmatraccal felszerelt babakocsi. Gondosan készült kiváló minőségű nyersanyagok. 

 

Első és legfontosabb a biztonság!

A Kunert termékek mindegyike megfelel a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak! A Kunert Molto 3in1 multifunkciós babakocsit bevizsgálta a TÜV NORD és a ZETOM, ezen cégek tanúsítványai igazolják a Molto legmagasabb minőségét és biztonságosságát

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi tanusítvány

 

 

Babakocsi váz - könnyű és tartós

A váz könnyű, de tartós alumíniumból készül, ennek köszönhetően a Molto babakocsi egyszerűen és könnyen manőverezhető, vezethető.  

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi váz

 

 

Kerékfelfüggesztés - Shock Stop rendszer

A Kunert cég a babák kényelmét szem előtt tartva, a Molto babakocsinál is a Shock Stop rendszer mellett maradtak, mivel ennek használatával a lehető legegyszerűbben csökkentették a göröngyös talajon való döcögéseket és imbolygásokat. A Kunert Molto 3in1 multifunkciós babakocsikban haszált Shock Stop rendszer egyik eleme a rugózó hátsó kerék felfüggesztés a másik pedig oldalsó lengéscsillapítól. A Molto hátsó kerekein található rugós felfüggesztés jelentősen képes kisimítani a rossz talajon lévő göröngyös részeket, valamint könnyedén kiegyenlíti a babakocsi súlypontját a terhelés függvényében.

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi hatsó rugózás

 

 

 

Oldalsó lengéscsillapítók

A Kunert cég a babák és a szüleik komfort érzetének növelése érdekében Molto 3in1 babakocsinál is alkalmazza az oldalsó lengéscsillapítókat. Ezek egyszerűen fixálhatóak, vagy éppen aktiválhatóak. A rajtuk elhelyezett gyűrű elfordításával be- és kikapcsolható ez a funkció egy egyszerű mechanizmus segítségével. A Molto lengéscsillapítóin lévő gyűrű elfordítása után a babakocsi lágyabban követi a talaj egyenetlenségeit, ezáltal téve komfortosabbá a gyermek pihenését. Ha sima felületen használjuk a babakocsit, az oldalsó lengéscsillapítókat érdemes fixálni.

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi lengéscsillapító

 

 

Stop & Drive rendszer - A biztonságos rögzítés!

A Kunert cég számára a legfontosabb a babák biztonsága, ezért a Molto 3in1 multifunkciós babakocsi esetében is a Stop & Drive rendszert alkalmazza a babakocsi biztonságos rögzítésére. A Molto Stop & Drive rendszere által egy pedál lenyomásával aktiválni tudjuk a Stop & Drive rendszert, ezzel a babakocsi hátsó kerekei rögzülnek a tengelyen, megakadályozva ezzel a babakocsi elgurulását. A pedál a hátsó tengely közepén helyezkedik el a kerekek között, ezért a használata is nagyon kényelmes és praktikus.

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi stop and drive rendszer

 

 

FIGYELEM! SOHA NE HAGYJA EGYEDÜL A GYERMEKÉT A BABAKOCSIBAN, MÉG AKKOR SEM, HA A RÖGZÍTŐFÉKET AKTIVÁLTA!

Praktikus, nagy átmérőjű kerekek

Az első 25 cm-es átmérőjű és a hátsó 29 cm-es átmérőjű kerekeknek köszönhetően a Molto 3in1 multifunkciós babakocsi bármilyen talajon meglepően jól gurul. Legyen az göröngyös, mezei, vagy akár betonlapokból kirakott járda, a Molto a kerekek méretéből adódóan könnyedén veszi ezeket az akadályokat. Nem jelent probémát egy járdaszegély, egy havas-latyakos út, valamint a tengerparti homok leküzdése sem.

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi kerék méretei

 

 

Meghibásodási és forgatható gél kerekek

A Molto babakocsi gélkerekek használatakor nem kell aggódnia a gondozás miatt, nem fognak leereszteni, nem lyukadnak ki. Üvegbe vagy más éles tárgyakba ütközés után sem sérülnek meg. Az Molto első kerekei 360°-ba forognak, így a babakocsi egyszerűen manőverezhető és vezethető. A hosszabban tartó egyenesen haladás esetén könnydén fixálhatóak.

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi bolygósítható kerék

 

 

Állítható tolókar Eco-bőrrel

A Molto babakocsi állítható tolókarral rendelkezik, ennek köszönhetően, mind a magasabb és mind az alacsonyabb emberek kényelmesen használhatják. A tolókar gyönyörű szép Eco-bőrrel van díszítve, amely csúszásmentessé teszi a kezét, és lehetővé teszi, hogy mindig biztonságosan és kényelmesen fogja és tartsa a babakocsit, még hosszú séták során is. 

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi állítató tolókar

 

 

A Molto 3in1 multifunkciós babakocsi összecsukása

Egyszerűen vegye le a gondolát, fogja meg a tolókar mindkét oldalán található gombot, azokat nyomja be és hajtsa be a vázat. Győződjön meg arról is, hogy a biztonsági mechanizmus be van-e kapcsolva - jellegzetes kattanást fog hallani - ennek köszönhetően a babakocsi nem fog kinyitni önmagában, így könnyedén mozgathatja a babakocsit. Összecsukás után leválaszthatja a kocsi kerekeit és tengelyeit, amelyek lehetővé teszik, hogy a vázat akár egy szekrényben is tárolhatja, vagy a kocsi csomagtartójában szállítsa. Az első kerekeket ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatja - csak nyomja meg a kerekek fölötti gombot. 

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi összecsukott váz

 

 

A Molto 3in1 multifunkciós babakocsi kibontása

A babakocsi vázának kibontásához távolítsa el a biztonsági tevékenységeket, és a tolókart tartva húzza felfelé, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak. Mostmár csak gondolát vagy sportrészt kell csatlakoztatnia, és a babakocsi használatra kész. 

Menetiránynak megegyezően és menetiránynak ellentétesen felszerelhető gondola vagy sportrész

A gondolákat és a sportrészt menetiránynak megegyezően vagy akár menetiránynak ellentétesen is fel lehet szerelniElőfordulhat, hogy a kisgyermek szembe néz veled (akkor szabadon beszélhetsz vele és fenntarthatod a szemkontaktust), vagy megnézheti és ismerkedhet az előtte lévő környezettel. 

A gondola intelligens eltávolítása

Az intelligens memória gombok segítségével a gondola lecsatolásakor lehetővé teszik, hogy egy kézzel könnyen lehelyezze a gondolát a vázról. Így leválaszthatja a z autóshordozót, és folyamatosan magával viheti a babával a másik vállán.  

Szellőzés

A babakocsi szellőzőablakokkal rendelkezik a gondolában és a babakocsi burkolatán. Nagyon fontos, hogy a legnagyonbb melegben kellően sok levegő tudjon áramlani a babához, ezért a Kunert cég egy jól megfontolt,átgondolt rendszert alkalmaz a Molto 3in1 babakocsi esetében is. A megfelelő beállítás után a Molto szellőző rendszere friss levegőt biztosít babánkak.

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi szellőuő nyílás

 

 

A gondola és a sportrész háttámlájának beállítása

A gondola háttámlájának 5 fokozatba állítható fekvő helyzettel együtt. Ezáltal elérhetjük, hogy a babánk mindig az adott helyzethez legjobban alkalmazkodó és legkényelmesebb testtartásban tudjon helyet foglalni a mózesben. Különösen hasznos lesz, ha a gyermek még nem tud ülni, de szeretné látni az édesanyját és a nagy világot. Segít azoknál a gyermekeknél is, akiknek zuhogó problémája van. 

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi háttámla beállítása

 

 

Állítható lábtartó

A babakocsi több fokozatba állítható lábtartójának köszönhetően a kisgyermek lábai nem fognak lógni és elzsibbadni. Elalvás közben is hasznos, ennek köszönhetően a gyermek sokkal kényelmesebben alszik.  

Biztonsági övek és levehető korlát

A babakocsi öt pontos biztonsági övekkel és egy fogókarral rendelkezik, amelyeket a gyermek önmagában nem fog tudni kinyitni. Ezek az elemek rögzítik a gyermeket a helyén, és megakadályozzák, hogy kiessen a babakocsiból, így nem kell aggódnia a biztonságos utazás miatt. 

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi iztonsági öv

 

 

A gondola és a sportrész magas falai csökkentik a kiesés kockázatát

A gondola és a sporész magas falainak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a gyermek utazás közben nem esik ki. A sportrész mély ülése biztosítja az egészségesebb helyzetet, ami akkor fontos, amikor a gyermek éppen ülni tanul.  

Autóshordozó

A Kunert Molto 3in1 multifunkciós babakocsihoz  négy fajta autóshordozót tud kiválasztani a lenyíló ablakban. A Molto 3in1 változatában tartalmazza a kiválasztott autóshordozóval kompatibilis adaptereket is.

- Carlo 0-10 kg isofix talppal nem kompatibilis autóshordozó
- Trix 0-13 kg isofix talppal kompatibilis autóshordozó
- Kent 0-13 kg isofix talppal kompatibilis autóshordozó

-Pixel 0-13 kg isofix talppal kompatibilis autóshordozó

Carlo 0-10 kg autóshordozó

0-10 kg közötti gyermekek számára (0.csoport)
- Állítható hárompontos biztonsági öv, párnákkal
- Az autó biztonságiövével rögzíthető
- Szűkítő betét a csecsemők részére, mellyel megakadályozhatjuk a sérüléseket
- Levehető lábzsák
- Súly: 3 Kg

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi Carlo autóshordozó

 

 

Kent 0-13 autóshordozó

- 0-13 kg közötti gyermekek számára (0.csoport)
- Állítható hárompontos biztonságiöv párnákkal
- Az autó biztonságiövével, valamint isofix bázistalpban rögzíthető
- A Kent 0-13 autóshordozó kettő szűkítővel is rendelkezik, az egyik a ülés teljes felületét lefedi, a másik pedig pluszban a fejrésznél található, még nagyobb védelmet biztosítva a babáknak az esetleges sérülések ellen
- Levehető lábzsák
- Súlya: 3,5 Kg

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi Kent autóshdozó

 

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

TARTOZÉKOK

Tágas, cipzáras pelenkázótáska, amelyet felhelyezheti a babakocsi vázára, vagy magával viheti

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi tágas elenkzo táska

 

 

Esővédő

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi esővédő

 

 

Két lábzsák a gondolákhoz és a sportrészhez

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi lábzsák a gondolához és sportrészhez

 

 

Egy nagy bevásárókosár ami nem csak lehetővé teszi, hogy az összes szükséges dolgot és játékot elvigye sétálni, hanem bevásárlás közben is jól bevethető

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi nagyvásárló kosár

 

 

Szúnyogháló 

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi szúnyogháló

 

 

Pohártartó

 

Kunert molto 3in1 multifunkciós babakocsi pohártartó