Kunert Mila 3in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Mila 3in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ005572
MI-01MI-01
MI-03MI-03
MI-04MI-04
MI-05MI-05
MI-06MI-06
MI-08MI-08
MI-12MI-12
MI-14MI-14
MI-15MI-15
MI-16MI-16
készletinformáció:
készleten
Várható szállítási idő 1-2 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-2 munkanap
189 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

A Kunert Mila 3in1 multifunkciós babakocsi

A Kunert Mila 3in1 multifunkciós babakocsi tervezésekor, mint mindegyik terméke esetében a Kunert cég a legújabb megoldásokat és eljárásokat ötvözte a klasszikus, babakocsi gyártásban jólbevált folyamatokkal. A Kunert cég több mint negyedévszázados gyártási tapasztalatának, valamint a minőségi alapanyag választásnak és a gyártási folyamatok állandó tökéletesítése révén elérte, hogy a babakocsiaik Európa szerte igen nagy népszerűségnek örvendenek. Az elmúlt évtizedek alatt legyártott több százezer Kunert babakocsi és a több százezer boldog gyermek, akik Kunert babakocsival kezdték el az életüket bizonyítják, hogy a Milát és a Kunert cég egyéb termékeit megvásárlók, biztonságos, kényelmes, felhasználóbarát, szép, könnyen kezelhető terméket kapnak kiemelkedő ár-érték aránnyal.

 

Első és legfontosabb a biztonság!

A Kunert termékek kivétel nélkül megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak! A Kunert Mila 3in1 multifunkciós babakocsit bevizsgálta a TÜV NORD és a ZETOM, ezen cégek tanúsítványai igazolják a Mila legmagasabb minőségét és biztonságosságát.

 

tanúsítvány

 

 

Praktikum és könnyű kezelhetőség!

A Mila váza alumíniumból készült, praktikus és könnyen kezelhető, valamint tartós és a súlya is csekély. A váz merevségének köszönhetően a Kunert Mila 3IN1 multifunkciós babakocsi jól manőverezhető. A Mila fehér, valamint fekete színű vázzal is rendelhető.

 

Kunert mila babakocsi váz

 

 

Kerékfelfüggesztés- Shock Stop rendszer

A Kunert Mila 3IN1 multifunkciós babakocsi kerékfelfüggesztésének esetében a tervezők a babák kényelmét szem előtt tartva, a Shock Stop rendszer alkalmazása mellett döntöttek. Ezen rendszer alkalmazásával a lehető legnagyobb mértékben sikerül kiküszöbölni az egyenetlen felületen való használatból adódó döcögéseket és imbolygásokat, hogy a babák pihenését és álmát a leggöröngyösebb erdei úton történő séta se zavarja meg. A Kunert Mila 3in1 multifunkciós babakocsikban alkalmazott Shock Stop rendszer egyik eleme a rugózó hátsó kerék felfüggesztés a másik pedig oldalsó lengéscsillapítól. A Mila hátsó kerekein található rugós felfüggesztés jelentősen képes kisimítani a talajon lévő egyenetlenségeket, valamint könnyedén kiegyenlíti a babakocsi súlypontját a terhelés függvényében.

 

Kunert mila hátsókerék rugózás 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oldalsó lengéscsillapítók

A Kunert cég a babák és a szüleik komfort érzetének növelése érdekében Mila 3in1 babakocsinál is alkalmazza az oldalsó lengéscsillapítókat. Ezek könnyedén fixálhatóak, vagy éppen aktiválhatóak. A rajtuk levő gyűrű elfordításával be- és kikapcsolható a funkció egy egyszerű mechanizmus segítségével. A Mila lengéscsillapítóin lévő gyűrű elfordítása után a babakocsi lágyabban követi a talaj egyenetlenségeit, ezáltal téve komfortosabbá a gyermek pihenését. Ha sima felületen használjuk a babakocsit, az oldalsó lengéscsillapítókat érdemes fixálni.

 

Kunert mila oldalsó lengéscsillapító

 

 

Stop & Drive rendszer - A biztonságos rögzítés!

Mint már említettük a Kunert cég számára a legfontosabb a babák biztonsága, ezért a Mila 3in1 multifunkciós babakocsi esetében is a Stop & Drive rendszert alkalmazza a babakocsi biztonságos rögzítésére. A Mila Stop & Drive rendszere által egy pedál lenyomása után a babakocsi hátsó kerekei rögzítődnek a tengelyen, megakadályozva ezzel a babakocsi elgurulását. A pedál a hátsó tengely közepén, a kerekek között található, ezért a használata kényelmes és praktikus.

 

Kunert mila babakcosi pedál

FIGYELEM! SOHA NE HAGYJA EGYEDÜL A GYERMEKÉT A BABAKOCSIBAN, MÉG AKKOR SEM, HA A RÖGZÍTŐFÉKET AKTIVÁLTA!

 

Praktikus, nagy átmérőjű kerekek

Az első 23 cm-es átmérőjű és a hátsó 29 cm-es átmérőjű kerekeknek köszönhetően a Mila 3in1 multifunkciós babakocsi bármilyen felületen meglepően jól gurul. Legyen kissé göröngyös, erdei, vagy mezei, ösvény, vagy városi aszfalt esetleg betonlapokból kirakott járda. A Mila a kerekek méretéből adódóan könnyedén megbirkózik az akadályokkal. Nem okoz gondot egy járdaszegély, a havas-latyakos út, valamint a tengerparti homok leküzdése sem.

 

Kunert mila babakocsi kerék méretek

 

 

Bolygósítható, gondozásmentes kerekek

A Mila 3in1 multifunkciós babakocsi gélkerekei nem igényelnek különösebb gondozást, nem eresztenek le és nem lyukadnak ki. Az éles tárgyakkal való találkozás után is tovább használhatóak maradnak. Az első kerekek bolygósíthatóak (360°-ban körbe forognak), ezért a Mila nagyon könnyen navigálható és tolható. Igény esetén a hosszabban tartó sima talajon történő egyenes haladás érdekében könnyedén fixálhatja is őket.

 

Kunert Mila babakocsi bolygósítható kerék

 

 

Széles tartományban állítható, ECO-bőrrel bevont tolókar

A Mila 3in1 multifunkciós babakocsi díszes eco bőrrel bevont tolókarral rendelkezik, melynek a talajtól mért magassága széles tartományban állítható így bárki könnyedén beállíthatja a magasságához legkényelmesebb pozíciót. Ezért kényelmesen tudják használni a különböző magasságú emberek. A Mila tolókarja nagymértékben csúszásmentes, ezzel is lehetővé téve a kényelmes és biztonságos fogást a hosszú séták során is.

 

Kunert mila babakocsi ECO-borrel bevont tolókar

 

 

Könnyen összezárható és szétnyitható váz

A Kunert Mila Váza könnyedén összezárható és szétnyitható, ezáltal a használaton kívül lévő babakocsi a tárolásakor és szállításakor, lényegesen kevesebb helyett foglal el.

Kunert mila összecsukott váz

 

 

A Mila 3in1 multifunkciós babakocsi összezárása


A Mila 3in1 multifunkciós babakocsi összezárásához vegye le a mózest a Mila vázáról. Nyomja be és tartsa lenyomva a tolókar jobb oldalán található piros gombot, ezzel egyidejűleg húzza meg a karokat (mindkét oldalon megtalálhatóak), és hajtsa össze a vázat. Győződjön meg arról, hogy a biztonsági mechanizmus bekapcsolódott - jellegzetes kattanást kell hallania (ennek köszönhetően a váz önmagától nem tud szétnyílni), így könnyen mozgathatja a vázat. Összecsukás közben akár le is választhatja a babakocsi kerekeit és tengelyeit, lehetővé téve, hogy a vázat akár szekrénybe tárolja, vagy egy kis autó csomagtartójában szállítsa. Az első kerekeket is ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatóak - csupán nyomja be a kerekek fölötti gombot és válassza le a vázról.


A Mila 3in1 multifunkciós babakocsi szétnyitása


A Mila 3in1 multifunkciós babakocsi vázának szétnyitásához oldja ki a biztosító mechanizmust, és a fogantyút tartva húzza felfelé, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak. Amennyiben a kerekek nélkül volt összecsukva a váz, helyezze fel a kerekeket a helyükre. Ezután csupán a használni kívánt tartozékot (mózes, sportülés) kell csatlakoztatnia, és a mila használatra kész.

A levegő áramlása a babakocsin belűl


Nagyon fontos, hogy a babák körül a legnagyobb melegben kellő mennyiségű és minőségű levegő tudjon áramlani, hogy kényelmesen tudjanak pihenni a babakocsiban. Ezért a Kunert cég egy jól átgondolt szellőző rendszert alkalmaz a Mila 3in1 multifunkciós babakocsi esetében is. A Mila szellőző rendszere a megfelelő beállítása után friss levegőt biztosít a babáknak, így óvva őket a kánikula okozta kellemetlenségektől. A mózes kupolája egy zipzárral nyitható és felhajtható ablakkal van ellátva. 

Kunert mila mózes szellőzés

Valamint a gondola alján is található szellőző nyílás, amely állítható rostéllyal rendelkezik a levegő mennyiségének az állítása érdekében.

Kunert mila 3in1 zárható szellőzőnyílás a gondola alján

A Mila sportülésének és mózesének a háttámla állítása

A Kunert Mila 3in1 multifunkciós babakocsi elemeinek, mind a mózesnek, mind pedig a sport ülésnek a háttámlája állítható. A mózesnél a matrac alatti fejrész öt fokozatban állítható, ezáltal elérhetjük, hogy a babánk mindig az adott helyzethez legjobban alkalmazkodó és legkényelmesebb testtartásban tudjon helyet foglalni a mózesben.
A sportülés háttámlája négy fokozatban állítható, a függőleges ülő helyzettől az alvó gyermek számára a legegészségesebb, teljesen fekvő helyzetig.


Kiesés elleni védelem

A Mila 3in1 multifunkciós babakocsi esetében is a Kunert cég elsődleges és legfőbb szempontként kezeli a babák biztonságát. Ezért a Mila sportülését is el látta egy levehető karfával, valamint 5 pontos biztonsági övvel. Ezeket az elemeket a gyermek önmagában nem fogja tudni kinyitni. Ezek az elemek biztonságosan rögzítik a gyermeket a sportülésben, és megakadályozzák a baba kiesését.  

Autóshordozó
A Kunert Mila 3in1 Multifunkciós babakocsihoz négy féle autóshordozót tud kiválasztani a lenyíló ablakban. A Mila a 3in1 változatában tartalmazza a kiválasztott autóshordozóval kompatibilis adaptereket is.

- Carlo 0-10 kg isofix bázistalppal nem kompatibilis autóshordozó
- Trix   0-13 kg isofix talppal kompatibilis autóshordozó
- Kent 0-13 kg isofix talppal kompatibilis autóshordozó

-Pixel 0-13 kg isofix talppal kompatibilis autóshordozó

Carlo 0-10 kg autóshordozó

0-10 kg közötti gyermekek számára (0.csoport)
- Állítható hárompontos biztonsági öv, párnákkal
- Az autó biztonságiövével rögzíthető
- Szűkítő betét a csecsemők részére, mellyel megakadályozhatjuk a sérüléseket
- Levehető lábzsák
- Súly: 3 Kg


Kunert mila 3in1 Carlo autóshordozó

 

 

Kent 0-13 autóshordozó

- 0-13 kg közötti gyermekek számára (0.csoport)
- Állítható hárompontos biztonságiöv párnákkal
- Az autó biztonságiövével, valamint isofix bázistalpban rögzíthető
- A Kent 0-13 autóshordozó kettő szűkítővel is rendelkezik, az egyik a ülés teljes felületét lefedi, a másik pedig pluszban a fejrésznél található, még nagyobb védelmet biztosítva a babáknak az esetleges sérülések ellen
- Levehető lábzsák
- Súlya: 3,5 Kg

 

Kunert mila 3in1 Kent autóshordozó

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska


A Kunert Mila 3in1 multifunkciós babakocsi tartozéka a tágas cipzározható pelenkázó táska, vállpánttal és a babakocsi vázára való csatlakoztatás lehetőségével. A praktikus vállpánt megkönnyíti a pelenkázótáska hordozását. A praktikus akasztó fülekkel pedig egyszerűen felakaszthatjuk a plenkázótáskát a babakocsira.

 

Kunert mila 3in1 pelenkázó táska

 

 

Vázra csatlakoztatható nagyméretű tároló


A Mila 3in1 babakocsi rendelkezi egy nagyméretű, a babakocsiváz alsó részére csatlakoztatható tárolórekesszel is, amely lehetővé teszi, hogy magával vigye az összes dolgot amire a babának szüksége lehet, valamint nagy segítség lehet bevásárláskor is.

 

Kunert mila 3in1 vázra csatlakoztatható nagyméretű bevásárlókosár

 

 

Lábzsákok


A Mila 3in1 külön lábzsákkal rendelkezik a mózeshez a sportrészhez és az autóshordozóhoz is a téli hidegek ellen.

 

Kunert mila 3in1 gondola és sportrész lábzsák

 

 

Pohártartó

A Mila praktikus, babakocsi vázára akasztható pohártartóval is rendelkezik, ami ráadásul még formás is.

 

Kunert mila 3in1 pohártartó

 

 

Esővédő

A Kunert Mila 3in1 multifunkciós babakocsi egyik tartozéka a babakocsira illeszkedő esővédő fólia, amely rendelkezik levegő nyilásal is. Ezáltal a fólia megfelelően véd az időjárás viszontagságai ellen, viszont biztosítja a baba számára a megfelelő mennyiségü friss levegőt.

 

Kunert mila 3in1 esővédő

 

 

Szúnyogháló

A Mila szúnyoghálója is tökéletesen illeszkedik a babakocsihoz, ezáltal megvédi a babánkat mindenféle rovartól.

Kunert mila 3in1 szúnyogháló

 

 

Méretek és Adatok:

 

Kunert mila 3in1 multifunkciós babakocsi méretek