Kunert Lazzio Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi

Kunert Lazzio Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi

CIKKSZÁM: BZ009152
LAZ-01LAZ-01
LAZ-05LAZ-05
LAZ-06LAZ-06
LAZ-08LAZ-08
LAZ-09LAZ-09
LAZ-10LAZ-10
LAZ-11LAZ-11
LAZ-12LAZ-12
LAZ-15LAZ-15
LAZ-16LAZ-16
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
199 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

A Kunert Lazzio Premium 3in1 Multifunkicós babakocsi tökéletes választás amennyiben szeretné gyermekét a lehető legngyobb biztonságban és kényelemben tudni a mindennapi közlekedés, a séták és a pihenők ideje alatt. A Lazzio Premium nagy méretű mózessel, sportrésszel és stabil vázzal rendelkezik. Mint minden Kunert termék a Lazzio Premium is megfelel az Európai Uniós szabványoknak és teljesíti a szigorú biztonsági teszteket. 

A Lazzio Premium 3in1 szett a következőket tartalmazza:

-Könnyű, masszív váz

-Tágas, kényelmes mózes gyönyörű színekben 

-Kényelmes és funkcionális nagy méretű sportrész 

-Autóshordozó, a vázra rögzítéséhez szükséges adapterekkel

-Hátizsák, melyet akár a vállára akasztva, akár a babakocsi vázához is rögzíthet

-Nagy méretű alsó tároló, amely jól jön, akár a bevásárlások alkalmával

-Esővédő fólia

-Szúnyogháló

-Lábzsákok a mózeshez és a sportüléshez is

-A vázra akasztható pohártartó 

-A vázra akasztható telefontartó

 

A Lazzio Premium vázának fő feladata, hogy biztonságban és kényelemben tartsa gyermekét, akár egy kerti pihenő, akár séta, vagy a közlekedés során. Egy kényelmes babakocsiban kellemesen és nyugodtan pihenhet a gyermek, erről gondoskodik a hátsó kerekek felfüggesztése  valamint a váz két oldalán elhelyezkedő lengéscsillapító elem. 

 

A Lazzio Premium vázának a  megalkotásakor a tervező a legjobb megoldásnak az alumínium szerkezetű vázat választotta, hiszen az alumínium  a csekély súlya ellenére is megfelelően merev és  tatós is egyben. Stabil tartása van, így a gyermekünket biztonságban tudhatjuk. Gond nélkül használható hosszú éveken keresztül, anélkül, hogy vesztene a stabilitásából és a merevségéből. A gyermek maximális kényelme érdekében a két hátsó keréknél rugózó felfüggesztést alkalmaz a Kunert, amiknek köszönhetően a göröngyösebb utakon is megmarad a babák komfort érzete. 

A két hátsó kerék között elhelyezett pedálal lehet a központi féket be és kikapcsolni. A pedál lenyomásával a babakocsi nem tud önmagától elgurulni. 

Az első kerék 22cm-es, a hátsó kerék pedig 28cm-es átmérővel rendelkezik. Ezen kerékméreteknek köszönhetően a babakocsi könnyen gurul homokban, hóban, sárban, de egy magasabb járdaszegélyen való feljutás sem okoz neki gondot. A kerekek mérete mellett a tökéletes anyagválasztásra is nagy hangsúyt fektettek a Lazzio Premium tervezői, ezért a Lazzio Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi gél kerékszettel rendelkezik. A gél kerekek esztétikusak, kellőképpen rugalmasak ezért a kényelem szempontjából nem maradnak le a fújtatható kerekektől, viszont abszolút gondozás mentesek. A gél kerék használatakor nem kell azon aggódnunk, hogy leereszt vagy egy élesebb tárgy kilyukasztja. 

A két első kerék fixálható és 360°-ban forgatható, azaz bolygósítható is. Ennek a funkciónak köszönhetően a nehezebb útfelületen való kezelés is könnyebb lesz számunkra. Azonban az egyenes, sík útfelületen érdemesebb lefixálni a kerekeket. 

A Lazzio Premium állítható tolókarja ECO-bőr borítást kapott, ami csúszásmentessé teszi. A magasság állítás lehetősége miatt a különböző magasságú szülők, nagyszülők vagy testvérek számára iskényelmes lesz a Kunert Lazzio Premium irányítása. 

A mózes az egyik legfontosabb eleme a babakocsinak, hiszen a gyermek az élete első hónapjait itt tölti, ennek éredekében a Lazzio Premium mózese tágas, biztonságos és kényelmes is egyszerre. A Kunert cég a Lazzio Premium mózesének az oldalsó falait párnázottra készítette a megfelelő kényelem és biztonság elérése érdekében. Ezáltal az évszaktól, a gyermek méretétől és a ruhamennyiségtől  is függetlenül kényelmes lesz az utazás minden kisgyermek számára. A mózes állítható háttámlával rendelkezik babák kényelme érdekében. A háttámlát egy fogantyú segítségével állíthatja, amely a mózes alján található. A háttámla állíthatósága különösen hasznos, ha a gyermek még nem tud magától ülni, de szeretné látni a köryezetét. 

A különböző időjárási viszonyok sem okoznak gondot a Lazzio Premium 3in1 Multiunkciós babakocsi számára. Hiszen nyárra a kupolán található kihajható napellenző és egy zipzárral nyitható szellőzőrendszer is, ami a megfelelő friss levegőt biztosítja a gyermek számára. A tél miatt sem kell aggódni, mert a Lazzio Premium mózese természetesen rendelkezik lábzsákkal is.

A sportülés háttámlája és lábtartója is állítható. A gyermek biztonságáért felel egy biztonsági öv, a magasított oldal, egy a lábak között elhelyezkedő pánt, illetve egy biztonsági karfa a gyermek előtt, ami levehető. A háttámla 4 különböző pozícióban állítható, a vízszintes fekvő helyzetttől teljesen a függőleges ülő helyzetig, de ezt csak az egyedül ülni tudó babák számára ajánljuk. A lábtartó is állítható, illetve, ha a gyermek elalszik a sportülésben akkor az üléssel egy szintbe hozhatjuk a lábtartót, ezáltal nem lógnak a lábai és az alvás még kényelmesebb lesz számára. Az ötpontos biztonsági öv úgy lett kialakítva, hogy azt a babák önerőből nem képesek kicsatolni, ezért nem kell attól félnünk, hogy a gyermek kicsatolja önmagát. A sportülés mindkét irányban felszerelehető a vázra, ezáltal velünk szemben és nekünk háttal is ülhet a gyermek.

 

A Kunert Lazzio Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi szett alapáron Carlo 0-10 kg-os autóshordozóval rendelkezik. Felár ellenében választhatunk hozzá ISOFIX bázistalppal kompatibilis Trix 0-13kg, ISOFIX bázistalppal kompatibilis Kent 0-13kg-os autóshordozót és ISOFIX bázistalppal kompatibilis Pixel 0-13kg-os autóshordozót is. 

 

A Lazzio Premium 3in1 Mulifunkciós babakocsi nagyon könnyedén összecsukható illetve kinyitható.

A váz mindkét oldalán található kart húzzuk meg magunk felé, majd csukjuk össze. A biztonsági mechanizmusnak köszönhetően a babakocsi nem fog szétnyilni önmagától, így bátran hordozhatjuk. A kényelmünket szolgálja, hogy a Lazzio Premium a sportüléssel együtt is összecsukható. Az összecsukás után eltávolíthatja a kerekeket, tengelyeket, ezzel megkönnyítve a tárolást egy kisebb csomagtartóban vagy egy kisebb szekrényben. Az első kerekek is levehetőek a felettük évő gomb megnyomásával. A mózeskosár szintén összecsukható. A babakocsi szétnyitásához távolítsa el a biztonsági mechanizmust, majd a fogantyút húzza felfelé, amíg a reteszelő mechanizmusok a helyükre nem kattannak.

A babakocsi a kicsomagolása után pár mozdulattal összeállítható, elég csupán szétnyitni a vázat, a kerekeket a helyükre rakni, amíg azok egy kattanó hang kiséretében rögzülnek a vázon, majd a mózest vagy a sportülést ráhelyezni a vázra. a megfelelő rögzülést itt is kattanó hang jelzi, ettől függetlenül mindig győződjünk meg arról, hogy minden megfelelően rögzült a vázon.