Kunert Booster Ikerbabakocsi

Kunert Booster Ikerbabakocsi

CIKKSZÁM: BZ005578
BO-01BO-01
BO-02BO-02
BO-03BO-03
BO-04BO-04
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
249 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Booster ikerbabakocsi

A Kunert Booster ikerbabakocsi teljes mértékben ki tudja elégíteni azon családok igényeit, ahol ikrek születnek vagy a két baba között nagyon kicsi a korkülönbség. A babakocsi szerkezete stabil és kiegyensúlyozott, melynek köszönhetően egyszerűen navigálható és minden terepen könnyedén gurul. Az ülések és mózes variálhatóságának köszönhetően a Kunert Booster használata teljesen testreszabható. A Booster váza könnyű alumíniumból készül, ezáltal csökkent a babakocsi súlya és könnyen kezelhetővé vált. A Kunert cég a Booster babakocsinál is tömör kerekeket használ, ezáltal téve könnyebbé a tulajdonosok mindennapjait, mivel a tömör kerekek semmilyen különösebb gondozást nem igényelnek, nem kell attól tartanunk, hogy kideurrannak vagy leeresztenek, egy élesebb kavics, üvegszilánk vagy kisebb szög sem tud annyira kárt tenni bennük, hogy cserére szoruljanak. A két első kerék bolygósítható, ezáltal a befogóvillájuk tengelye körül 360°-ban körbe tudnak fordulni, megkönnyítve a babakocsi manőverezését és akár a keskenyebb helyeken való fordulást. Természetesen az első kerekei fixálhatóak is, könnyebbé téve a sima, egyenes úton való haladást. A Booster párnázott, állítható, kényelmes fogású, ECO-bőrrel bevont tolókarral, tágas bevásárlókosárral és pelenkázótáskával rendelkezik. Ezenkívűl két gondolát és két sportrészt, két szúnyoghálót, két esővédőt, pohártartót és pelenkázótáskát is tartalmaz. Valamint opcionálisan rendelhető hozzá 2 darab autóshordozó is.

 

Biztonság és minőség

A biztonság és a minőség, mint minden Kunert terméknél, a Booster Ikerbabakocsi esetében is elsődleges szempont, így ez a babakocsi is rendelkezik a TÜV NORD és ZETOM tanusítványokkal, melyek igazolják a termékek biztonságosságát és minőségét. Valamint megfelelnek a szigorú EN 1888-1:2018 európai uniós szabványnak is.

 

Kunert booster ikerbabakocsi tanusítvány

 

 

Shock Stop rendszer és a hátsó kerék felfüggesztés

A hátsó kerék felfüggesztésének köszönhető a baba kényelmes és biztonságos pihenése minden útszakaszon. Ez a felfüggesztés egyensúlyban tartja a babakocsit, ezért a göröngyösebb utakon is könnyedén lehet kezelni. A Shock Stop rendszer, felfogja a baba számára kellemetlen ütődéseket, rázkódásokat, ezzel biztosítva a baba nyugalmát és kényelmes pihenését.

 

Kunert booster ikerbabakocsi rugózás

 

 

Stop & Drive rendszer

A Stop & Drive rendszer segítségével, egy egyszerű mozdulattal könnyedén rögzíthetjük a babakocsit, így nem kell attól tartanunk, hogy elgurul. A hátsó tengely közepén lévó pedál felénk eső részének lenyomásával rögzíthetjük a hátsó kerekeket, a tőlünk távolabb eső rész lenyomásával kioldhatjuk a rögzítést. Miután a Stop & Drive rnedszer segítségével rögzítettük a babakocsit, minden esetben győződjünk meg arról, hogy a rögzítő rendszer megfelelően működik és megakadályozza a hátsókerekek gördülését.

 

 

Figyelmeztetés! Soha ne hagyjuk gyermekeinket magára a babakocsiban, még akkor sem, ha a Stop & Drive rendszerrel rögzítettük a babakocsit, mert egy esetleges meghibásodás esetén a babakocsi elgurulhat és ezzel a gyermek testi épsége veszélybe kerülhet!

 

 

 

Nagy átmérőjű kerekek

A Booster Ikerbabakocsi elsőkerekei 23cm átmérőjüek, míg hátsókerekei pedig 29cm átmérőjüek. Ezen méreteknek is köszönhetjük azt, hogy a Booster az extrémebb útviszonyok között is jól kezelhető. Akár egy homokos strand, havas, latyakos vagy göröngyösebb járda, esetleg a kiránduláskor talált erdei ösvény, vagy egy magasabb járdaszegély sem okoz neki gondot. 

 

 

 

 

Állítható tolókar, ECO-bőrrel díszítve

A Kunert Booster Ikerbabakocsi 5 fokozatban állítható ECO-bőrrel bevont tolókarral rendelkezik, mely praktikus lehet  akülönböző magasságal rendelkező szülők számára, mivel bármikor könnyedén, két mozdulattal beállíthatjuk a tolókar magasságát a babakocsit toló személy magasságához. Az ECO-bőrrel bevont tolókar, kényelmes, stabil fogást biztosít, valamint nagymértékben megnöveli a csúszásmentességet.

 

 

 

A Kunert Booster összecsukása és szétnyitása

 

A Kunert Booster összecsukásának menete

A Kunert Booster Ikerbabakocsi összecsukásához, könnyebb szállításához és tárolásához vegye le a mózeskosarakat, sportüléseket vagy az autóshordozókat a vázról, majd a tolókar csuklója alatt a váz mindkét oldalán megtalálható csúszóhüvelyt fogja meg. A jobb oldalon lévő piros biztosító gombot nyomja be, ezután a hüvelyek felhúzásával, oldja ki a váz reteszelő mechanizmusát és hajtsa össze a vázat. A váz összecsukása után akár, még a kerekek is levehetőek róla, hogyha hely szűkében vagyunk. Ezáltal egy kisebb autó csomagtartójában vagy akár a szekrényünk tetején is könnyebbebn elfér.

 

Kunert booster ikerbabakocsi összecsukott váz

 

 

A Kunert Booster szétnyitásának menete

A Kunert Booster Ikerbabakocsi vázának a szétnyitása roppant egyszerű művelet. Fogja meg a tolókart, majd húzza felfelé, egészen addig, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak. Ellenőrizze le minden eseteben, hogy a váz stabil és a reteszek a helyükre kattantak, majd, ha mindent rendben találat és előzőleg leszerelte a babakocsiról a kerekeket, helyezze vissza azokat a helyükre. A kerekek felrakása után ellenőrizze le, hogy a kerekek stabilan illeszkednek a babakocsi vázához és nem tudnak kiesni. Ezután a leválasztott alkatrészeket (mózeskosarak, sportülések, autóshordozók) csatlakoztassa a Kunert Booster Ikerbabakocsi vázához. Az alkatrészek felrakása után, minden esetben győződjön meg arról, hogy a csatlakoztatott kiegészítők stabilan rögzültek a vázhoz és nem tudnak arról leesni.

 

 

 

 

Sportülés, mózeskosár és a hordozó különféle használata 

A Kunert Booster Ikerbabakocsi vázára csatlakoztatható kiegészítők (sportülések, mózeskosarak és autóshordozók) szabadon variálhatóan, többféleképpen felhelyezhetőek a babakocsi vázra, ezért a Booster nem csak azoknak a családoknak lehet praktikus, akiknek ikrei születtek, hanem nagyon jól ki tudják használni a babakocsi adottságait azok a családok is, ahol csekély korkülönbség van a gyermekek között.

 

Kunert booster ikerbabakocsi opciói

 

 

Előre és hátra néző kiegészítők

A Booster kiegészítőit (mózeskosarak, sportülések és autóshordozók) a gyermekek és a szüleik igényeinek megfelelően, mind a menetiránynal szembe, mindpedig a menetiránynak háttal is fel lehet csatlakoztatni a babakocsi vázra. 

 

Kunert booster ikerbabakocsi

 

 

A kiegészítők csatlakoztatása és eltávolítása

A kiegészítők (mózeskosarak, sportülések és autóshordozók) csatlakoztatása a Kunert Booster Ikerbabakocsi vázra praktikusan és könnyen megoldható. Egyszerűen csak illeszük bele a kiegészítő oldalán lévő, kiálló csatlakoztató elemet a babakocsi vázon erre a célra kialakított fogadórészbe. Mind a csatlakoztató elemek, mind a fogadó részek egymás tükörképei, ennek köszönhető, hogy a kiegészítőket menetiránnyal szemben és fordítva is tudjuk csatlakoztatni a vázra. Az autóshordozók csatlakoztatásához szükség van hordozónként 1 pár adapterre is. A szett tartalmazza az adaptereket is abban az esetben, ha a babakocsit autóshordozóval együtt vásárolják meg. Ha a már meglévő babakocsihoz szeretnénk autóshordozót vásárolni, akkor a hordozó tipusának a függvényében külön meg kell vásárolnunk a vele és a babakocsival kompatibilis adaptert is. Amennyiben nem a Kunert cég által a Boosterhez gyártott autóshordozót szeretne használni a babakocsihoz vagy a már meglévő babakocsijához külön vásárol autóshordozókat, ebben az esetben az adaptert külön kell megvásárolni. A megfelelő adapter kiválasztásához nagy körültekintésre van szükség, hogy az kompatibilis legyen mind a babakocsival mind az autóshordozóval, különben nem lehet az autóshordozót csatlakoztatni a vázra.

 

 

 

 

Szellőzés

A Kunert Booster Multifunkciós Ikerbabakocsit a Kunert cég szakemberei úgy tervezték és gyártják, hogy a kisbabáknak minden időjárási viszony között a lehető legnagyobb komfort érzetük legyen. Ennek érdekében nagy méretű lecipzározható szúnyoghálóval védett szellőzőrészt alakítottak ki a mózes, valamint a sportülés kupoláján is. Továbbá a mózesrész alján is található egy könnyen zárható és nyitható szellőzőrostély. A szellőzők kialakítása révén ideálisan beállítható a levegő keringése a babák körül. 

 

 

 

Állítható háttámla, fejrész

A Kunert Booster Ikerbabakocsi mózesének a fejrésze 5 fokozatban állítható, ezáltal óvatósan meg tudjuk emelni a baba fejét. Ez a funkció olyankor hasznos, amikor a babánk még nem tud ülni, de szeretne kitekinteni a mózesrészből. A sportrész háttámlája szintén állítható, mégpedig 4 fokozatban. A legalsó vízszintes fokozattól (a babák számára a legkényelmesebb és legegészségesebb alvó pozíció) a függőlegesig. Ez is nagyon hasznos funkció, mivel be tudjuk állítani azt az ülőhelyzetet, ami a gyermekünk számára a legkényelmesebb, valamint vízszintesig döntve a háttámlát, a gyermekek, ha elfáradnak, akár szunyókálhatnak is a sportülésben.

 

 

 

 

Állítható lábtartó

Az állítható lábtartó segítségével gyermekünk kényelmesen tud pihenni a Booster sportüléseiben, mivel a lábtartó segítségével a lábai a neki legkényelmesebb pozícióban lehetnek és nem lógnak le az ülésről. A lábtartó és a háttámla vízszintesre állításával egy praktikus és kényelmes fekvő felületet kapunk, ahol a babák kényelmes aludhatnak.  

 

 

 

5 pontos biztonsági öv és levehető korlát

A Booster Ikerbabakocsi sportrészei 5 pontos biztonsági övekkel vannak ellátva, melyek széles tartományban állíthatóak, így végig lekövetik a gyermekek növekedését. A biztonsági övek stabilan és biztonságosan tartják helyükön a gyermekeket, megakadályozva azt, hogy kicsússzanak vagy kiessenek a sportülésből. A sportüléseknek ezen kívűl még tartozéka egy levehető a gyermek előtt lévő korlát is, ami egyrészt a gyermek biztonsága, másrészt a kényelme érdekében került a sportülésre, mivel a biztonsági öv mellett ez is védi gyermekünket a babakocsiból való kieséstől, valamint egy kényelmes kapaszkodó funkcióját is ellátja, amin pihentetheti az utazás közben a kis kezeit és egy rázós, döcögős úton, akár kapaszkodhat is bele, ezáltal növekedhet a biztonságérzete. A biztonsági öv is és a biztonsági korlát is, úgy van kialakítva, hogy azokat a gyermek egyedül a saját erejéből kikapcsolni nem képes. 

 

 

 

 

 

A mózeskosár és a sportrész magas falai a kiesés ellen

A Booster mózeskosarain és sportrészein magasított oldalfalak kerültek kialakításra, nagy mértékben csökkentve a lehetőségét annak, hogy a babák kieshessenek belőlük. A sportrésznél nem csak a biztonság miatt hasznos, hogy magasítottak az oldalfalak, hanem azért is, mert amikor a gyermek ülni tanul, nagyobb kényelemben és biztonságban érezheti magát.

 

 

 

Autósülések

A Kunert Booster Multifunkciós Ikerbabakocsi opcionálisan 4 fajta autóshordozóval rendelhető, melyből 3 (Trix, Kent, Pixel) ISOFIX bázistalppal kompatibilis. A 3. (Carlo) pedig alapból nem kompatibilis ISOFIX talppal

-Carlo: 0-10kg

-Trix: 0-13kg

-Kent: 0-13kg

-Pixel 0-13kg

 

Carlo 0-10kg

-Párnázott betét a gyermek biztonsága érdekében

-3 pontos párnázott biztonsági öv

-Állítható hordozófogantyú

-Levehető lábzsák és kupola

-Az autó biztonsági övével rögzíthető 

-Megfelel az ECE R44/04 szabványnak

-Súly: 3kg

Kunert Carlo autóshordozó

 

 

Kent 0-13kg

-Fejlett oldalsó védelmi rendszer, amely nagymértékben elnyeli a lehetséges ütések erejét

-Dupla ülés betét, melyek igazodnak a gyermek testéhez, védenek a fej leesése ellen, segítenek kiküszöbölni a sérüléseket

-3 pontos párnázott biztonsági öv

-Állítható hordozófogantyú

-Levehető lábzsák és kupola

-Az autó biztonsági övével vagy ISOFIX rendszerrel is rögzíthető

-Megfelel a szigorú ECE R44/04 szabványnak

-Súly: 3,5kg

Kunert Kent autóshordozó

 

 

Pixel 0-13kg

-Nagyfokú biztonságot garantáló ultra könnyű autóshordozó

-Az ADAC és az ŐAMTC tesztjein kimagaslóan teljesített

-Teljesíti az európai unió legújabb biztonsági szabaványait az i-Size és az ECE R129 szabványokat

-Erős, környezetbarát anyagból (EPP RPRO) készült vázszerkezet, amely kimagasló energiaelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal nagyfokú védemet nyújt az esetleges közlekedési balesetekkor

-Moduláris betétek a legnagyobb biztonság és kényelem érdekében

-3 pontos. állítható biztonsági öv, puha, kényelmes övpárnákkal ellátva

-Levehető napellenző

-Állítható hordozófogantyú

-ISOFIX IQ talppal kompatibilis 

-Súly: 2,5kg (Legkönnyebb a piacon)

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska:

A Booster pelenkázótáskája harmonizál a babakocsi színével, emellett tágas, praktikus, a babakocsi vázára akasztható és vállra is vehető. Szemet gyönyörködtető darab, mely cipzárral zárható.

 

Kunert booster ikerbabakocsi pelenkázótáska

 

 

Tárolórekesz a váz alján:

A Kunert Booster Multifunkciós Ikerbabakocsi jelentős méretű alsó tárolórekesszel rendelkezik, melyben rengeteg dolgot tárolhatunk, amikre a babáknak szükségük lehet, de akár egy bevásárlás után is nagy segítségünkre lehet a megvásárolt termékek hazaszállítására.

 

 

 

Esővédő fólia:

A Booster tartozékai közé tartozik az esővédő fólia, amely pontosan leköveti a kiegészítők sziluettjét és szellőzővel van ellátva, hogy esőben is megfelelő szellőzése legyen a babakocsinak és hogy ne párásodjon belülről a fólia

 

Kunert booster ikerbabakocsi esővédő

 

 

Szúnyogháló:

A Kunert Booster szúnyoghálói megvédi a gyermekeinket a szúnyogok és egyéb rovarok támadásától úgy, hogy közben biztosítják a megfelelő szellőzést a babakocsi belsejében. 

 

Kunert booster ikerbabakocsi szúnyogháló

 

 

Lábzsák a mózeskosárhoz és a sportrészhez:

Természetes, hogy a Booster is rendelkezik lábzsákokkal, mind a mózes, mind pedig a sportüléshez, ezért a téli hideg napokban sem kell attól tartanunk, hogy gyermekünk megfázik.

 

 

 

Pohártartó:

A babakocsi vázára akasztható pohártartó, praktikus, mert akár egy cumisüveg, akár az édesanya üdítője kényelmesen elfér benne.

 

Kunert booster ikerbabakocsi pohártartó

 


Jellemzői:

Váz:

- Állítható magasságú ECO-bőrrel bevont tolókar
- Nagy méretű bevásárlókosár ami zárható
- Tolókar magassága 110cm
- Megerősített alumínium vázszerkezet
- Dupla teleszkópos felfüggesztés állítható keménységgel
- Csapágyazott zselés kerekek
- Részei tetszés szerint variálva csatlakoztathatók a vázra
- Beépített lengéscsillapítók
- Megbízható központi fékrendszer
- Elől bolygósítható és rögzíthető kerekek

Mózeskosár jellemzői:

- Kívülről állítható belső fejtámla
- Könnyen levehető, puha, fehér mosható huzat
- Oldalsó fogantyúk
- Biztonságos, műanyag kivitel
- Menetiránnyal szemben és háttal is felszerelhető
- A padlóra helyezve bölcsőként is funkcionál
- 100% pamut belső
- Külön esővédő
- Tágas belső tér: 81x38 cm
- Súlya: 4,4 kg

Sportrészek jellemzői:

- Több fokozatban állítható háttámla
- A sportrészen a háttámla teljesen fekvő pozícióba állítható
- Állítható magasságú, 5 pontos biztonsági öv
- Párnázott lábzsák
- A háttámla magassága 49cm
- Az ülőrész szélessége: 34cm
- Az ülőrész mélysége: 25cm
- Mosható ECO-bőrből készült állítható lábtartó
- Súlya: 4,5 kg

Babahordozó:

- Szabvány autós ülés is megfelel az ECE R 44/04 uniós szabványnak
- 3 pontos belső övrendszer
- Központi övfeszítő rendszerű
- Újszülött szűkítő betét
- Lábzsák
- Kupola
- Adapterrel a vázhoz rögzíthető
- Bölcső funkciós
- Súlya: 2,2 kg

Tartozékok:

- Pelenkázó táska
- Szúnyogháló
- Esővédő
- Pohártartó
- Lábzsákok

Kunert Booster Light Ikerbabakocsi Kunert Booster Light Ikerbabakocsi 239 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz
Easy-Go Domino Ikerbabakocsi Easy-Go Domino Ikerbabakocsi 139 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz