Colibro Omni 0-36 kg Isofix autósülés

Colibro Omni 0-36 kg Isofix autósülés

CIKKSZÁM: BZ006740
DoveDove
GranitoGranito
OnyxOnyx
készletinformáció:
nem rendelhető
GARANCIA: 1 ÉV
54 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz
INGYENES SZÁLLÍTÁS

Colibro Omni 0-36kg ISOFIX Autósülés

A COLIBRO OMNI ISOFIX autósülés a születéstől egészen a 36 kg-os súlyig is elkíséri a gyermekét, így ez az egyik legsokoldalúbb autósülés a piacon. A 360°-os forgatható funkció lehetővé teszi, hogy gyermekét menetiránnyal szemben illetve megegyezően is szállítsa. 

Az ülés oldal irányba is beállítható, ami határozottan megkönnyíti a gyermek ülésbe helyezését. Az OMNI rendelkezik ISOFIX rögzítő rendszerrel és TOP TETHER övekkel, melynek köszönhetően gyorsan és megbízhatóan felszerelheti az autósülést. Az ISOFIX rendszer minimálisra csökkenti a gyermekülés nem megfelelő beszerelésének kockázatát, ami gyakran érvényes a csak 3 pontos biztonsági övekkel rögzített gyermekülések esetében. Az OMNI autósülés ECE R44 / 04 jóváhagyással és TUV SUD biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ez az ülés lehet az egyetlen, amire gyermekének szüksége lesz, hiszen 360°-ban forgatható a talapzaton, a dőlésszöge 3 kölönböző fokozatban állítható, a háttámla magassága pedig széles tartományban konfigurálható.

A 360°-os fordulás funkciónak köszönhetően az ülést előre vagy hátra mozgathatja egy gyors mozdulattal. Az ülést oldalhelyzetbe is beállíthatja, ami minden bizonnyal megkönnyíti a gyermek ülésbe helyezését és a biztonsági övekkel való rögzítését. Az oldalsó beállítást parkoláshoz lehet használni, például a gyermek etetésére. A legfontosabb dolog az, hogy az ülés alapja továbbra is szilárdan rögzítve van az autóban, és maga az ülés forog csak.

Az OMNI autósülés a híres FITWIZ® márkájú TOP TETHER övekkel rendelkezik, azaz 2 felső rögzítőszíj, és egy harmadik rögzítési pont, ami az ISOFIX rendszer csatlakozójához kapcsolódik. A helyesen rögzített TOP TETHER övek ezenkívül stabilizálják az ülés felső részét, ami kulcsfontosságú, különösen elülső ütközések esetén. A dönthető ülésnek köszönhetően gyermeke minden korban megfelelő helyzetbe tehető az ülésbe. Ezenkívül a SIDE oldalvédő rendszer oldalsó ütközések esetén is védi a gyermeket. A speciális burkolat energiaelnyelő ABS műanyagból készül. Az OMNI rendelkezik egy redukciós betéttel, amely csökkenti az ülés és a háttámla közötti szöget. Védi a gyermek gerincét.

 

 

JELLEMZŐI:

-  360 ° -ban forgó ülés

- ISOFIX rögzítő rendszer

- a neves FITWIZ® márkájú kiegészítők (csatok, útmutatók, TOP TETHER öv),

- Oldalsó SIDE oldalvédő rendszer,

- az ülés dőlésszöge 3 fokozatban állítható

- a fejtámla magassága 7 pozícióban állítható

- ergonómikus redukciós betétrendszer,

- légáteresztő anyagok, könnyű tisztítás

 

 

MŰSZAKI ADATOK

Méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 53 cm / 48,5 cm / 63,5 cm

Súly: 9,5 kg