Colibro Omni 0-36 kg Isofix autósülés

Colibro Omni 0-36 kg Isofix autósülés

CIKKSZÁM: BZ006740
DoveDove
GranitoGranito
OnyxOnyx
készletinformáció:
készleten
Várható szállítási idő 1-2 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-2 munkanap
49 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz
INGYENES SZÁLLÍTÁS

A COLIBRO OMNI ISOFIX autósülés a születéstől 36 kg-os súlyig is elkíséri a gyermeket, így ez az egyik legsokoldalúbb autósülés a piacon. A 360 ° -os elforgatási funkció lehetővé teszi, hogy gyermekét menetiránnyal szemben van megegyezően is szállítsa. Csak nyomja meg az egyik gombot az ülés elforgatásához anélkül, hogy le kellene húznia az alapról.

Az ülés oldal irányba is beállítható, ami határozottan megkönnyíti a gyermek ülésbe ültetését és a parkoláskor történő etetését. Az OMNI rendelkezik ISOFIX rögzítő rendszerrel és a TOP TETHER övekkel, melynek köszönhetően gyorsan és megbízhatóan felszerelheti az autóülést. Az ISOFIX rendszer minimálisra csökkenti a gyermekülés nem megfelelő beszerelésének kockázatát, ami gyakran érvényes a csak 3 pontos biztonsági övekkel rögzített gyermekülések esetében. Az OMNI autósülés ECE R44 / 04 jóváhagyással és TUV SUD biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

Ez az ülés lehet az egyetlen, amire gyermekének szüksége lesz, hiszen 360 °-ban forgatható a talapzaton, a dőlésszöge 3 fokozatban állítható, a háttámla magassága pedig széles tartományban konfigurálható.

A 360 ° -os fordulás funkciónak köszönhetően az ülést előre vagy hátra mozgathatja a haladási irányba egy gyors mozdulattal. Az ülést oldalhelyzetbe is beállíthatja, ami minden bizonnyal megkönnyíti a gyermek ülésbe helyezését és a biztonsági övekkel való rögzítését. Az oldalsó beállítást parkoláshoz lehet használni, például a gyermek etetésére. A legfontosabb dolog az, hogy az ülés alapja továbbra is szilárdan rögzítve van az autóban, és maga az ülés forog csak.

Az OMNI autósülés a híres FITWIZ® márkájú TOP TETHER övekkel rendelkezik, azaz 2 felső rögzítőszíj, és egy harmadik rögzítési pont, ami az ISOFIX rendszer csatlakozójához kapcsolódik. A helyesen rögzített TOP TETHER övek ezenkívül stabilizálják az ülés felső részét, ami kulcsfontosságú, különösen elülső ütközések esetén. A dönthető ülésnek köszönhetően gyermeke minden korban megfelelő helyzetbe tehető az ülésbe. Ezenkívül a SIDE oldalvédő rendszer oldalsó ütközések esetén is védi a gyermeket. A speciális burkolat energiaelnyelő ABS műanyagból készül. Az OMNI rendelkezik egy speciális redukciós betéttel, amely csökkenti az ülés és a háttámla közötti szöget. Védi a gyermek gerincét.

 

JELLEMZŐI:

-  360 ° -ban forgó ülés

- ISOFIX rögzítő rendszer

- a neves FITWIZ® márkájú kiegészítők (csatok, útmutatók, TOP TETHER öv),

- Oldalsó SIDE oldalvédő rendszer,

- az ülés dőlésszöge 3 fokozatban állítható

- a fejtámla magassága 7 pozícióban állítható

- ergonómikus redukciós betétrendszer,

- légáteresztő anyagok, könnyű tisztítás

 

 

MŰSZAKI ADATOK

Méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 53 cm / 48,5 cm / 63,5 cm

Súly: 9,5 kg