Tomi

A kisbabák fejlődéséhez elengedhetetlen a sok és pihentető alvás ezért az idejük legnagyobb részét a kiságyban töltik. Talán a legfontosabb, hogy a számukra és a szülők számára is legmegfelelőbb kiságyat, matracot, ágyneműt és egyéb kiegészítőket sikerüljön kiválasztani, hogy kipihenten, boldogan, kiegyensúlyozottan teljenek a mindennapok. Kedves szülők, jó hírünk van, a TOMI ebben segít önöknek.

A TOMI gyermekbútor gyártó vállalat 1990 óta működik. A társaságunknál prémium minőségű gyermekbútorok és kiegészítők készülnek, többek között kiságy, gyermekszék, matrac és gyermek ágynemű. Minden termékünket kiváló minőség, érdekes minták és a kivitelezés esztétikája jellemzi. Üzleti tevékenységünk középpontjában alapvető fontosságú, hogy minden termékünk rendelkezik a megfelelő tanúsítvánnyal. Arra törekszünk, hogy maradéktalanul megfeleljünk az ügyfeleink elvárásainak. A kínálat folyamatos bővítésével rugalmasan lekövetjük az ügyfeleink igényeit. Vállalatunk a minőségpolitikájának köszönhetően folyamatosan növekszik a kezdetek óta. Termékeinket a Lengyel vásárlóink mellett külföldön is ismerik és elismerik. Próbálja ki a termékeinket! Garantáljuk, hogy nem fog csalódni.

Tartozzon az ön gyermeke is a több ezer boldog baba közé akik a TOMI által gyártott kiságyban pihentek, szundítottak és nőttek fel!