Kunert Turne 3in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Turne 3in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ008292
T-01T-01
T-02T-02
T-03T-03
T-04T-04
készletinformáció:
nem rendelhető
GARANCIA: 1 ÉV
103 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Turne 3in1 Multifunkciós Babakocsi

 A KUNERT TURNE egyik legkedvezőb tulajdonsága, hogy összekapcsolja a kényelmet a modernitással. Lengyelországban már hamarabb forgalomba helyezték ezt a babakocsit mint hazánkban, de a gyártótol kapott visszajelzések szerint, az egyik legkedveltebb és kelendőbb model. A vízszintestől széles tartományban állítható háttámlájának és lábtámaszának köszönhető mind az újszülötteknek, mind pedig az idősebb gyermekek (3 éves koráig) praktikus babakocsija. A TURNE tervezésekor a KUNERT cég nagy körültekintéssel választotta ki a felhasznált alapanyagokat, ennek is köszönhető, hogy a babakocsi szöveteinek a színtartóssága kimagasló, még erős uv sugárzás estén is. Emellett természetesen vízlepergető anyagból készültek a TURNE külső boritásai, tökéletes kényelmet biztosítva minden időjárási körülmény között a babák számára. Magas színvonalú anyagainak köszönhetően, kiemelkedik versenytársai közül. Ez a termék megfelel az EN 1888-1: 2018 EU szabványnak. 

 

 

Első a biztonság

Ahogyan azt már megszokhattuk a Kunert mindíg maximalista, ha a minőségről és biztonságról van szó. Ezt bizonyítja a TÜV NORD és ZETOM tanusítványa is.

 

Kunert Turne tanusítvány

 

 

Könnyű kezelhetőség

A tartós masszív acél váznak és az elől bolygósítható tömör szivacs kerekeknek köszönhetjük, hogy a Turne 3in1 Multifunkciós babakocsi manőverezése és irányítása roppant egyszerű. Mint minden Kunert babakocsi sportrésze, így ez is 5 pontos biztonsági övvel lett ellátva, amelyet a baba nem tud magától kikapcsolni, így ha megbizonyosdtunk arról, hogy az öv fixen be van kötve, akkor nyugodtan levehetjük a korlátot, hiszen nem kell attól félnünk, hogy a gyermek kifordul a kocsiból. A lábtartó annak érdekében lett állítható kialakítású, hogy a séták során a baba lábai ne lógjanak a levegőbe és, ha esetleg elszundít, akkor az ülés meghosszabbítja és kényelmesebb lesz a baba pihenése. A háttámla egészen a vízszintes alvótól a függőleges ülő helyzetig állítható. Azonban arra figyeljünk, hogy a sportrész háttámláját csak akkor állítsuk függőleges helyzetbe, ha a baba már ügyesen tud ülni és nem dől el. Az állítható tolókarnak köszönhetően, bármilyen magasságú szülő kényelmesen tudja irányítani a kocsit. A műbőr díszítőelemként szolgál.

 

 

Kunert Turne 3in1 multifunkciós babakocsi

 

 

A Kunert Turen 3in1 Multifunkciós babakocsi összezárása

A hátsókerék 29cm, az első kerekek pedig 23cm átmérőjűek. A hátsókerék rugózása kiegyensúlyozza a babakocsit ezáltal a babakocsi könnyebben alkalmazkodik bármilyen útfelülethez. Ezen felül az elős kerék bolygósítható azaz 360°-ban forog, ami szintén csak hozzájárul, ahhoz, hogy a babakocsi manőverezése sokkal egyszerűbb legyen, göröngyösebb útfelületen, azonban, ha egyenes aszfaltozott úton vagyunk, akkor érdemes lefixálni a kereket. A Stop&Drive rendszer nagyon sokat segít abban, hogy a babakocsi stabilan álljon egy helyben. A két hátsó kerék mellett található két pedál, melyek segítségével lefixálhatjuk a babakocsit és nem lesz esély arra, hogy a babának bármi baja essen. 

 

Kunert Turne 3in1 multifunkciós babakocsi összecsukott váz

FIGYELEM! SOHA NE HAGYJA EGYEDÜL A GYERMEKÉT A BABAKOCSIBAN, MÉG AKKOR SEM, HA A RÖGZÍTŐFÉKET AKTIVÁLTA!

 

Előre és hátrafelé néző telepítés

A Turne mózeskosarát velünk szemben, illetve nekünk háttal is fel lehet helyezni. Kisebb korban még inkább velünk szemben helyezzük fel, hogy folyamatosan tudjuk tartani a szemkontaktust a babával, így a biztonság érzete is nőni fog. De, ha már egy picit nagyobb lett, akkor nyugodt szívvel megfordíthatjuk a kosarat. A mózeskosár szellőzése biztosítja a melegebb napokon is a gyermek számára a megfelelő oxigén mennyiséget és az utazás ugyanolyan komfortos lesz.

 

Kunert Turne 3in1 multifunkciós babakocsi mózeskosár

 

 

A Kunert Turne 3in1 Multifunkciós babakocsi 1 fajta hordozóval kapható

Carlo 0-10 kg autóshordozóKunert Carlo autóshordozó

 

Carlo 0-10 kg autóshordozó

0-10 kg közötti gyermekek számára (0.csoport)
- Állítható hárompontos biztonsági öv, párnákkal
- Az autó biztonságiövével, valamint isofix bázistalpban (az isofix talppal kompatibilis verzió) rögzíthető
- Szűkítő betét a csecsemők részére, mellyel megakadályozhatjuk a sérüléseket
- Levehető lábzsák
- Súly: 3 Kg

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska

 

Kunert Turne 3in1 multifunkciós babakocsi pelenkázó táska

 

 

Szúnyogháló, esővédő

 

Kunert Turne 3in1 multifunkciós babakocsi esővédő és szúnyogháló

 

 

Nagy méretű tárolókosár

 

Kunert Turne 3in1 multifunkciós babakocsi bevásárló kosár

 

 

Lábzsák a sport és mózeskosárhoz is

 

Kunert Turne 3in1 multifunkciós babakocsi lábszák

 

 

Jellemzők: 

-Rendkívűl masszív, de ugyanakkor kényelmes 
-Állítható fekvőfelület (vízszintesig dönthető)
-5 pontos biztonsági öv
-4 fokozattal rendelkező háttámla
-A tolókar magassága állítható
-Nagy tárolókosár
-Bolygósítható és fixálható kerekek (elől)

Hordozó:

- Szabványos autósülés ECE R44/04
- Újszülött szűkítő betét
- 3 pontos biztonsági öv
- Lábzsák
- Hintázó funkció
- Levehető, 30 fokon mosható huzat
- Központi övfeszítő rendszer állítható övmagassággal
- Súlya:2,5 kg.

Tartozékok: 

-Esővédő
-Szúnyogháló
-Pelenkázótáska
-Lábzsák

Méretek: