Etetőszék, pihenőszék, hinta

Az etetőszék nagyon fontos kiegészítő mind a szülők mind a gyermek számára.  Fél éves kortól nagyjából 3 éves korig vagy a megadott súlyhatárig érdemes használni. Megkönnyíti a szülőknek az etetést, hiszen egy helyben és stabilan tartja a gyermeket. Egészen addig érdemes használni, amíg már elég nagy nem lesz, hogy a családdal az asztalnál tudjon enni. A Babazu webáruházban az etetőszékek nagy választékából szemezgethetnek a legkülönfélébb gyártóktól (Klups, 4Baby, Euro-Cart, Jané, Munckhin, Chipolino, Baby Design) Megkülönböztethetünk multifunkciós etetőszéket, fix etetőszéket, székmagasító ülést. Az örök sláger pedig a fa etetőszék  Vannak állítható háttámlájúak és egészen kisméretűek, amik kisebb konyhákban is elférnek és könnyen össze lehet őket csukni.

Pihenőszéket már az újszülöttek is használhatják egészen akár 18 kg-os súlyig. Hordozófül segítségével könnyen magunkkal vihetjük bárhová a lakásban így a mindig magunk mellett tudhatjuk a gyermeket. Találhatunk közöttük egyszerűbb kivitelűt és akár rezgő-zenélő funkciósat is. A rezgő-zenélő pihenőszékek segítenek elringatni vagy játékosan lekötni a gyermekünket. Kialakításuknak köszönhetően akár aludni vagy  akár etetni is nagyon kényelmesek és praktikusak lehetnek.

Beltéri vagy kültéri hintáink elérhetőek többféle színben és mintában. Legyen akár visszafogott pasztell szín vagy mókás állatminták nálunk megtalálja az önnek tetszőt. Különleges Adamo hintáink már 0 éves kortól használhatóak és segítenek a baba fejlődésében, szem és mozgás koordinációjában így hozzájárulva a picink egészségéhez.

Easy-Go Linea Etetőszék Easy-Go Linea Etetőszék 34 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz