Etetőszék, pihenőszék, hinta

Az etetőszék nagyon fontos kiegészítő mind a szülők mind a gyermek számára.  Fél éves kortól nagyjából 3 éveskorig vagy a megadott súlyhatárig érdemes használni. Megkönnyíti a szülőknek az etetést, hiszen egyhelyben és stabilan tartja a gyermeket. Egészen addig érdemes használni, amíg már elég nagy nem lesz, hogy a családdal az asztalnál tudjon enni.  Vannak állítható háttámlájúak és egészen kisméretűek, amik kisebb konyhákban is elférnek és könnyen összelehet őket csukni.

Pihenőszéket már az újszülöttek is használhatják egészen akár 18 kg-os súlyig. Hordozófül segítségével könnyen magunkkal vihetjük bárhová a lakásban így a mindig magunk mellett tudhatjuk a gyermeket. Rezgő és zenélő funkciói segítenek elringatni vagy játékosan lekötni. Kialakításának köszönhetően akár aludni vagy etetni is nagyon kényelmes és praktikus lehet.

Beltéri vagy kültéri hintáink elérhetőek többféle színben és mintában. Legyen akár visszafogott pasztel szín vagy mókás állatminták nálunk megtalálja az önnek tetszőt. Különleges Adamo hintáink már 0 éves kortól használhatóak és segítenek a baba fejlődésében, szem és mozgáskoordinációjában így hozzájárulva a piciny egészségéhez.

Adamo Junior hinta 3 színben Adamo Junior hinta 3 színben 24 900Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz
Adamo huzatok,párnák Adamo huzatok,párnák 14 900Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz
KLUPS AGA ETETŐSZÉK -FENYŐ KLUPS AGA ETETŐSZÉK -FENYŐ 15 990Ft-tól
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz
Lorelli Amaro fix etetőszék - Green 2018 Lorelli Amaro fix etetőszék - Green 2018 7 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz