Riko Side 2IN1 Multifunkcionális Babakocsi

Riko Side 2IN1 Multifunkcionális Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ007171
Grey FoxGrey Fox
RoseRose
MintMint
NugatNugat
AntracitheAntracithe
készletinformáció:
nem rendelhető
GARANCIA: 1 ÉV
194 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Bemutató Videó:Riko Side 2IN1 Multifunkcionális BabakocsiRiko Side babakocsi az Ön igényeinek megfelelő termék. Ez a babakocsi egy nagyon megbízható és egyben kiváló minőségű 2IN1 multifunkciós babakocsi, amely igazából az összes Euro-Cart termékre jellemző. 

 

 

 

Váz és mózeskosár

A váz alumíniumból készült, így a súlya is csekély. A gondola nagy méretű, emellett belseje pamutból lett elkészítve és a háttámlája is állítható. A tolókar magassága több fokoatban állítható, így bármilyen magasságú anyuka/apuka számára könnyedén kezelhető. Azonban, ha ez nem lenne elég, a tolókar ECO-bőrrel lett díszítve, ami nem csak jól mutat, de teljesen csúszásmentessée teszi azt. A váz alján található egy nagy méretű bevásárlókosár. Esővdéő fóliéja egyaránt jól illeszkedik a sportüléshez is, így nem kell külön vásárolunk. Azonban a szúnyogháló csak a mózeskosárhoz jár. A 4 kereket tekintve, poliuretán, golyócsapágyaott keréksorról beszélünk, emellett az első 2 kerék bolygósítható funkcióval lett ellátva, ami azt jelnti, hogy 360°-ban is tudnak forogni. De ezt csak göröngyösebb útszakaszon érdemes használni, hiszen egyenes aszfaltozott talajon sokkal célszerűbb lefixálni. Itt is megtalálható a "HDA" rendszer, ami a felfüggesztés keménységének beállításáért felel. A hátsó tengelyen található egy pedál, ami a központi féket aktiválja. 

 

 

Sportülés

A sportülést mindkét irányban fel lehet tenni a vázra, viszont felénk néző telepítést csak addig tanácsos csinélni, amíg a baba kisebb, hiszen ilyenkor még jobban igényli az anyukája figyelmét. Háttámlája 4 fokozatban állítható, teljesen a vízszintes helyzetig, ami nagyon egészséges az alvó gyermek számára. 5 pontos biztonsági öve mellett a baba előtt található egy szintén ECO-bőrrel díszített biztonsági korlát is. 

 Jellemzői:

- Állítható tolókar
- Állítható rugózás
- Bolygósítható elsőkerekek
- Mama táska
- Állítható háttámla
- Állítható lábtartó
- Szúnyogháló
- Lábzsák
- Esővédő
- Kókus matrac
- ECO-bőrből készült tolókar
- 5 pontos biztonsági öv
- Kiegészítő lengéscsillapító a mózes és az ülés számára a maximális kényelem érdekében

Műszaki Adatok:

- Kinyitott keret kerekekkel: 58 x 104 x 94 cm
- Összezárt keret kerekekkel: 58 x 87 x 37 cm
- A tolókar beállítási tartománya (a talajtól): 73-110 cm
- A mózes belső mérete: 20 x 75 x 36 cm
- Ülés szélessége: 31 cm
- Hátsó magasság: 49 cm
- Ülés mélysége: 25 cm
- Lábtartó hossza: 23 cm
- Kerékátmérő (hátul / elülső): 24/29 cm

Súly:

- Babakocsi kerekekkel: 9,20 kg 
- Mózes: 4,40 kg
- Ülés: 5,25 kg