Rólunk

KÖSZÖNJÜK MEGTISZTELŐ LÁTOGATÁSÁT A BABAZU WEBOLDALÁN!

 

A Babazu egy online webáruház, melynek célja, hogy folyamatosan bővülő-változó, minőségi árukészlettel megszépítse a babák és anyák mindennapjait.

Mi is szülők vagyunk, ezért tudjuk mekkora energia és idő ráfordítással jár amikor boltból boltba járva próbáljuk beszerezni mindent amire a babánknak szüksége lehet.

Hányszor estünk abba a csapdába, hogy a 3. boltban már nem tudtuk mit láttunk az elsőben és legfőképp, hogy mennyiért?

Feltettük a kérdést, hogy szürke alapon kék, vagy kék alapon szürke volt az a fehér vázas babakocsi vagy lehet, hogy fekete volt a váza?

Mivel nem voltak egymás mellett és már nem volt kedvünk-időnk visszamenni ráadásul a lurkó is felkelt és a szokásos vehemenciával adta a érténsünkre, hogy éhes.

Megvettük.

Boldogok voltunk, mindaddig míg szembe nem találkoztunk egy olyannal amit az elején néztünk és nem emlékeztünk rá pontosan, hisz közben néztünk másik százat.

Szembe jött és rájöttünk, hogy amit vettünk az hasonló és szép is meg minden, de a másik lett volna az igazi.

Szerencsére manapság nincs szükség boltról-boltra járni, legalábbis fizikailag, és valljuk be a kisgyermekes szülőknek se ideje se energiája nincs erre(tisztelet a kivételnek). 

Pár kattintással elérhető a világ összes terméke úgy, hogy nem kell kimozdulni otthonról, nem kell haza cipelnünk semmit mert a futár az ajtónkig hozza.

Szebbnél szebb képeken tekinthetjük meg a portékát, leírásokban, videókban tájékozódhatunk a működéséről, használatáról és természetesen összevethetjük az árakat.

Nem kell rohanni, hogy nyitvatartási időben odaérjünk mert a nagyiék, akik vigyáznak a kicsire míg mi rohangálunk boltról-boltra, dugóba kerültek és késtek.

Kedves szülők, kérem dőljenek hátra és shoppingoljanak kényelmesen, a meleg szobában, miközben édesdeden szunyókál a gyermekük önök mellett a kiságyban.

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önöknek időt, energiát, pénzt spórolni amit a babájukra és egymásra fordíthatnak.

A csapatunk megfizethető áru, minőségi baba-mama termékek forgalmazásával foglalkozik, amiket mi is szívesen adnánk-adunk a szeretteinknek.

Fontosnak tartjuk, hogy a tőlünk vásárolt termékek tartósak, szépek, könnyen kezelhetőek legyenek, és ne csak használati tárgyak.

Fontos, hogy örömet szerezzenek a babáknak és a családtagjaiknak egyaránt.

Az évek során összegyűjtött szaktudással és tapasztalattal szeretnénk könnyebbé és boldogabbá tenni kisbabájuk cseperedését.

Szemmel követjük az aktuális piaci trendeket, változásokat és innovációkat, hogy mindig a legmegfelelőbb termékeket tudjuk ajánlani önöknek.

Úgy gondoljuk nincs nagyobb csoda a világon egy apró, törékeny kisembernél, ezért fontos nekünk, hogy minden lurkónak a lehető legjobbat nyújtsuk.

 

ÜDVÖZLETTEL: A BABAZU CSAPATA!