Milu Kids Bacio 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

Milu Kids Bacio 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ007450
BAC-03BAC-03
BAC-04BAC-04
BAC-07BAC-07
BAC-08BAC-08
BAC-09BAC-09
BAC-10BAC-10
készletinformáció:
nem rendelhető
GARANCIA: 1 ÉV
169 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Milu Kids Bacio 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

A lengyel Milu Kids gyártó Bacio 2in1 babakocsija újdonságnak számít a piacon. Fényes fekete, könnyű aluminium váza és bolygósítható, fixálható gél kerekei révén egyszerű mégis megbízható konstrukció. Modern formájának és strapabíró anyagainak köszönhető, hogy az anyukák első számú kedvencévé vált. Állítható, Eco-bőrrel bevont tolókarját pohártartóval szerelték fel, ugyanakkor a színben hozzáillő pelenkázó táska is a vázhoz kapcsolható. A bevásárlásban nagy segítség lehet a több rekeszes, alsó bevásárló kosár is. A Milu Kids Bacio 2in1 tökéletes választás ha egy korszerű, modern megjelenésű babakocsit keres megfizethető áron!

 

Vázszerkezet

Alumínium vázzal rendelkezik, ennek köszönhetően az irányítása is és a úslya is könnyű. A gél keréksor nagyon strapabíró, emellett a 2 első kerék bolygósítható funkcióval lett ellátva, ami annyit takar, hogy 360°-ban tudnak forogni, ami elősegíti a göröngyösebb utakon való manőverezést. Emellett egy tágas tárolórekesszel, egy állítható fogantyúval illetve egy központi fékrendszerrel -amely a két hátsó kerék között lett elhelyezve egy pedál formájában- lett ellátva. 

 

 

 

Mózeskosár

A mózeskosár kupolájának alján illetve közepén egy cipzárral nyitható, szúnyoghálóval ellátott szellőzőnyílás található, Emellett maga a kupola is állítható. A mózeskosár kiváló minőségű alapanyagból készült és a belsejében egy nagyon kényelmes pamut matrac található. 

 

 

 

Sportülés

A sportülés mindkét irányban feltehető a vázra. A háttámla illetve a lábtartó is állítható, illetve egy 4 pontos biztonsági övvel is el lett látva.

 

 

 

Tartozékok

Pohártartó

 

Esővédő

 

Szúnyogháló

 

Pelenkázótáska

 

Mózeskosár:

- Állítható a háttámla dőlés szöge
- Állítható kupola
- Könnyen hordozható köszönhetően a kupolán lévő fogantyúnak
- Kókusz matrac
- Esővédő 
- Szúnyogháló

Sportrész:

- Mindkét irányból a vázhoz kapcsolható
- Állítható háttámla, akár fekvő helyzetbe is
- 5 pontos biztonsági övek
- Levehető kapaszkodó
- Állítható lábtartó

Műszaki Adatok:

- Babakocsi súlya: 13,10 Kg
- Legnagyobb mgengedett súly: 10 Kg
- Mózessal ellátott babakocsi teljes magassága: 115 cm
- A mózes belső méretei (hossz/magasság/szélesség): 83x26x36