Kunert Verino 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Verino 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006495
VE-01VE-01
VE-02VE-02
VE-03VE-03
VE-04VE-04
VE-05VE-05
készletinformáció:
nem rendelhető
GARANCIA: 1 ÉV
139 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Verino 2in1 multifunkciós babakocsi

A Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi a népszerűségét klasszikus formájának, egyszerű, szolid színvilágának, valamint praktikus funkcióinak köszönheti. Ezt a multifunkciós babakocsit a lengyel Kunert cég tömör gél, műanyag kerekekkel vagy pumpálható kerekekkel kínálja. Az elős kerekek bolgyósíthatóak (360°-ban forognak) és fixálhatóak is egyaránt. Mint azt megszokhattuk a Kunert ermékeinél, így itt sem marad el a színes választék, hizsen nem több, mint öt féle/fajta szín közül választhatunk. A Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi vázszerkezete igen könnyű, de nagyon masszív is. Azonban, ha ez nem lenne elég, akkor a mózeskosarat mindkét irányban fel lehet tenni a vázra, a tolókar magassága állítható és központi fékrendszerrel van ellátva a mégnagyobb biztonság érdekében. A Kunert Verino 2in1 Multfunkciós babakocsi a 0 és 36 hónapos kor közötti gyermek számára lett megtervezve, majd előállítva. Ez a multifunkciós babakocsi a lehető legjobb választás elsőgyermekes szülők számára, hizsen nagyon praktikus és roppant egyszerű a használata. A Kunert cég által kínált babakocsikat az EN 1888-1: 2019-02 legújabb szigorú biztonsági szabványnak megfelelően gyártjuk

 

 

Könnyű kezelhetőség

A könnyű kezelhetőség a Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi egy alappillére. Ezt nemcsak a bolygósítható kerekeknek köszönhetjük, hanem a vázszerkezetnek is. Roppant könnyű, de annál masszívabb, strapabíróbb vázzallett ellátva Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi. A tömör gél keréksor bármilyen felületen tökéletesen használható, hiszen semmilyen éles tárgy nme képes benne nagyobb kárt okozni.

 

Kunert verino 2in1 multifunkciós babakocsi

 

 

Biztonságos rögzítés-Stop&Drive rendszer

A biztonságos rögzítés érdekében lett kialakítva minden Kunert babakocsinál a Stop&Drive rendszer. Ami a szülők számára a legkényelmesebb pozíciót kapta a babakocsin, ugyanis a két hátsó kerék közötti tengelyen félúton kapott helyet és a ki-be kapcsolása is egyetlen mozdulattal megoldható.

 

 

 

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

 

 

Nagy átmérőjű gél vagy fújtatható keréksor

A Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi kerekeinek esetében beszélhetünk gél vagy fújtatható keréksorrol. A gél kerekek legjobb tulajdonsága, hogy nagyn nehezen mennek tönkre, de ha ez bekövetkezik akkor sem magában a kerékben találjuk meg a problémát, hanem egy elhasználódott csapágy vagy a műanyag repedtsége okozhatja a bajt. Tehát bátran mondhatjuk, hogy a tömör, gél kerekekben semmilyen élesebb tárgy nem tud kárt tenni és nagy átmérőinek köszönhetően (25cm elől; 29cm hátul), még egy magasabb járdaszegély "megmászása" sem okoz gondot a Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi számára. Azonban, ha a pumpás keréksor mellett döntünk, akkor már nem lehetünk ilyen határozottak, hiszen itt figyelnünk kell arra, hogy kerüljük a hegyesebb élesebb dolgokat. Emellett figyelnünk kell arra, hogy a kereket ne fújtassuk túl (0.8 bár), mert a műanyag rész repedését okozhatja, legvégső esetben el is törheti.

 

 

 

Bolgyósítható és fixálható első kerekek

A Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi első kerekei bolygósíthatóak és fixálhatóak egyaránt. A bolygósítható első kerekek annak érdekében lettek kialakítva, hogy ha esetleg egy göröngyösebb járda útba esik séta közben, akkor is egyenletesen tudja a babakocsit kezelni. A kerekeket lefixálni akkor érdemes, ha egyenletes talajon haladunk a babakocsival.

 

 

 

Mózeskosár

A Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosarának háttámlája állítható a baba kényelme érdekében. Ez akkor hasznos, ha a baba még nem tud önállóan ülni, de látni szeretné a környezetét. Kupolája állítható, mely egy napellenzővel van kombinálva, ami szintén kihajtható. Kupolája szellőzővel van ellátva, emellett huzat kivehető és mosható. Belső méretei: 57m X 43cm X 81cm. Súlyát tekintve pedig: 4,7kg

 

 

 

 

 

Sportrész

A Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi sportrészénke háttámlája szintén állítható, kupolájának hátsó fele levehető. A sportrész is rendelkezik kihajtható napellenzővel. A maximális biztonság érdekében 5 pontos biztonsági övvel (melyet a baba önmagától nem tud kibiztosítani) és egy biztonsági korláttal lett ellátva. Ülőfelület mérete: 49cm X 34cm X 25cm : Súlya: 5kg

 

 

 

 

Állítható tolókar 

A Kunert cég minden szülő kényelmére gondolt. Ezért állítható magasságú tolókarral szerelte fel a Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsit. 

 

 

 

 

Könnyen szétnyitható és összezárható váz

A Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi könnyen szétnyitható és összezárható vázzal rendelkezik, ezzel is nagyban hozzárjárulva, ahoz, hogy a szállítás és a tárolás is egyszerűbb legyen számunkra.

 

Kunert verino 2in1 multifunkciós babakcosi összecsukott váz

 

 

Szellőzés a mózekosáron és a sportrészben

A praktikusan kialakított szellőzőrendszer egyaránt megjelenik a mózeskosáron és a sportrészen is. A mózesrészen cipzárral zárhatóí míg a sportrésznek a tetején egy tépőzáras, felfelé nyitható megoldást választottak a Kunert cég szakemberi.


Kunert verino 2in1 multifunkciós babakcosi gondola szellőzés

 

 

A mózes és a sportrész háttámlájának állítása

A Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi mózes és sportrészének háttámláját is több fokozatban állíthatjuk. A függőleges ülőhelyzettől teljesen a vízszintes fekvőhelyzetig.

 

 

 

 

 

 

5 pontos biztonság

A Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi 5 pontos biztonsági övvel lett ellátva a maximális biztonság és kiesés elleni védelem miatt. A biztonsági övek párnázottak, ennek köszönhetően nem marják ki a gyermek bőrét. A mégnagyobb biztonságérzet növelésének éredekében egy korlátot is raktak a gyártók a gyermek elé, de ezt eltávolítva sem kell aggódnunk azon, hogy  ababa kiesik, ugyanis magától nem képes kibiztosítani a bitonsági övet.

 

 

 

Tartozékok

 

Pelenkázótáska:

Tágas, praktikus cipzárral zárható pelenkázótáska, melyet hordhat a vállán vagy a babakocsi vázára akaszthat.

 

Kunert verino 2in1 multifunkciós babakcosi pelenkázó táska

 

 

Esővédő fólia:

A Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosarának körvonalára tökéletesen illeszkedik az esővédő fólia.

 

 

 

Szúnyogháló:

Nincs az a rovar, ami ezen szúnyogháló használatával kellemetlenségeket tudna okozni a picinek.

 

 

 

 

Lábzsák a sportrészre és a mózeskosárra egyaránt:

Külön a sportrészre és amózeskosárra is készítettek lábzsákot a gyártók.

 

 

 

Pohártartó:

A pohártartó elengedheteten tartozéka a Kunert Verino 2in1 Multifunkciós babakocsinak.

 

 

Jellemzői:

-Könnyű és tartós acél vázszerkezet
-Állítható keménységű felfüggesztés
-Gél és pumpás kerekekkel válaszható
-Elől bolygósítható és fixálható kerekek
-Állítható magasságú ECO-bőrrel bevont tolókar
-Nagy méretű bevásárlókosár
-Megbízható központi fékrendszer
-Részei menetiránnyal szemben és háttal is felszerelhetőek
-Hordozófül segítségével a mózes könnyedén leemelhető a vázról
-A 100% pamut belső könnyen kivehető és tisztítható
-Állítható dőlésszögű belső fejtámlával készül
-A sport rész háttámlája több fokozatban, szinte vízszintesig dönthető
-Levehető karfa
-Ötpontos, párnázott biztonsági öv állítható magassággal
-Több fokozatban állítható széles lábtartórész
-Dönthető, levehető kupola
-Lábzsákkal téliesíthető
-ECE R44/04 szabványnak megfelel
-Újszülött szűkítő betét
-3 pontos övrendszer
-Lábzsákkal
-Huzata levehető,30 fokon mosható
-Könnyű pelenkázó táska
-Szúnyogháló
-Esővédő

Méretei(cm):

Váz összecsukva : 85 x 60 x 29
Váz kinyitva : 116 x 98 x 60
A mózes külső mérete : 87 x 43 x 21
A mózes belső mérete : 81 x 41 x 20
Sport rész háttámlája: 49
Ülőrésze : 25
Lábtartója : 19
Szélessége : 34

Súlya(kg):

Váz kerekekkel : 10
Mózes : 4,7
Sport rész : 5