Kunert Turne 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Turne 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ008291
T-01T-01
T-02T-02
T-03T-03
T-04T-04
készletinformáció:
nem rendelhető
GARANCIA: 1 ÉV
83 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

 Kunert Turne 2in1 Multifunkciós Babakocsi

A Kunert Turne 2in1 Multifunkciós babakocsi egyik legkedvezőb tulajdonsága, hogy összekapcsolja a kényelmet a modernitással. Lengyelországban már hamarabb forgalomba helyezték ezt a babakocsit mint hazánkban, de a gyártótol kapott visszajelzések szerint, az egyik legkedveltebb és kelendőbb model. A vízszintestől széles tartományban állítható háttámlájának és lábtámaszának köszönhető mind az újszülötteknek, mind pedig az idősebb gyermekek (3 éves koráig) praktikus babakocsija. A Turne tervezésekor a Kunert cég nagy körültekintéssel választotta ki a felhasznált alapanyagokat, ennek is köszönhető, hogy a babakocsi szöveteinek a színtartóssága kimagasló, még erős uv sugárzás estén is. Emellett természetesen vízlepergető anyagból készültek a Turne külső boritásai, tökéletes kényelmet biztosítva minden időjárási körülmény között a babák számára. Magas színvonalú anyagainak köszönhetően, kiemelkedik versenytársai közül. Ez a termék megfelel az EN 1888-1: 2018 EU szabványnak.

 

 

 

Első a biztonság

A Kunert Turne 2in1 Multifunkciós babakocsi is rendelkezik a TÜV NORD és ZETOM tanusítványokkal, amelyek igazolják számunkra a legfelsőbb minőséget és biztonságot.

 

Kunert Turne 2in1 multifunkciós babakocsi tanusítvány

 

 

Könnyű kezelhetőség

A váz rendkívűl tartós acélból lett elkészítve. A tolókar műbőrrel van borítva és több fokozatban állítható a kisebb és nagyobb szülők számára egyaránt. A 4 kerékből az első 2 bolygósítható azaz 360°-ban forgatható, átmérője 23cm. A hátsó kerék átmérője 29cm és a komplett keréksor tömör szivacs anyagú, így nem kell attól aggódnunk, hogy kilyukad vagy leereszt. Központi fékezőrendszerrel van ellátva, ami a két hátsó keréknél található egy kisebb pedál formájában. Amint ez aktiválva van a babakocsi egy helyben fog állni. A hátsó kerék rugózásának köszönhetően a babakocsi manőverezése és kezelhetősége ugyanolyan könnyű lesz egyenetlen útszakaszon is. 

 

Kunert Turne 2in1 multifunkciós babakocsi

 

 

Mózeskosár

A mózeskosarat ki tudjuk venni a vázból és kézben is tudjuk vinni a két oldalsó fogantyúnak köszönhetően. Téli hidegek ellen található rajta egy lábzsák, am cipzározható, tehát a melegebb napokon levehető, így a gyermek kényelmesen tud pihenni a babakocsiban. A mózeskosarat mindkét irányban fel lehet tenni a vázra, de ez a baba ksiebb korában ajánlott leginkább, hiszen akkor sokkal jobban igényli azt, hogy lássa az anyukáját. A mózeskosár alján található egy szellőzőnyílás, ami a gyermek számára biztosítja a megfelelő friss levegőt.

 

Kunert Turne 2in1 multifunkciós babakocsi mózeskosár

 

 

Sportülés

A sportülés 5 ponton biztosnági övvel és egy ECO-bőrrel díszített biztonsági korláttal van felszerelve. A biztonsági korlát levehető, de ezt csak abban az esetben tegyük, ha a gyermek be van kötve, ugyanis az övet magától nem tudja kicsatolni. A kupola levehető és állítható egyaránt, emellett egy kisebb napellenzőt is tartalmaz. A háttámla 3 helyeztben állítható, egészen a vízszintes fekvőtől a függőleges ülő helyzetig. A vízszintes helyzet az alvó gyermke számára a legegészségesebb. Viszont az ülőhelyzetet csak az ügyesen ülni tudó babák használják. A lábtartó két okból is nagyon praktikus lehet. A séták során a gyermek lábai nem lógnak a levegőben és egy ha esetleg elalszik, akkor az ülés meghosszabításáúl is szolgál. 

 

Kunert Turne 3in1 multifunkciós babakocsi sportrész

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska

 

Kunert Turne 2in1 multifunkciós babakocsi pelenkázó táska

 

 

Esővédő, Szúnyogháló

 

Kunert Turne 2in1 multifunkciós babakocsi esővédő és szúnyogháló

 

 

Lábzsák a sportüléshez és mózeskosárhoz

 

Kunert Turne 2in1 multifunkciós babakocsi lábszák

 

 

Tágas tárolókosár

 

Kunert Turne 3in1 multifunkciós babakocsi nagyméretű bevásárlókosár

 

 

Jellemzők: 

-Rendkívűl masszív, de ugyanakkor kényelmes 
-Állítható fekvőfelület (vízszintesig dönthető)
-5 pontos biztonsági öv
-4 fokozattal rendelkező háttámla
-A tolókar magassága állítható
-Nagy tárolókosár
-Bolygósítható és fixálható kerekek (elől)

Tartozékok: 

-Esővédő
-Szúnyogháló
-Pelenkázótáska
-Lábzsák

 

Méretek: