Kunert Tiaro Prémium 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Tiaro Prémium 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ008213
TI-01TI-01
TI-02TI-02
TI-03TI-03
TI-04TI-04
TI-05TI-05
TI-06TI-06
TI-07TI-07
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
189 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Tiaro Prémium 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

A Kunert Tiaro Prémium az eggyik legújjabb Lengyel babakocsi ami méltán népszerű az újszülött gyermekeket nevelő családok számára. Mivel 0-22 kg közötti súlyu gyermekek részére lett tervezve, végig kiséri és támogatja a baba egészséges fejlődését, biztosítva a lehető legnagyobb kényelmet a számára. A felhasznált magas minőségü alapanyagok és a hozzáadott tervezési és gyártási szakértelem, valamint a negyed évszázados gyártói tapasztalat és rutin garantálja, hogy a Tiaro megbízható, kényelmes társunk lesz a mindennapokban. Mint minden Kunert babakocsi, a Tiaro is megfelel a legújabb és legszigorúbb biztonsági szabványnak (EN 1888-1:2018). Valamint megkapta a TÜV NORD és a ZETOM minőségi tanusítványát is.

 

Könnyű kezelhetőség

Alumínium vázszerkezetének köszönhetően abszolút könnyű a kezelhetősége és a súlya is. 

 

 

Shock Stop rendszer

A hátsó kereknél a felfüggesztés kiegyensúlyozza a babakocsi súlyát annak érdekében, hogy a babakocsi göröngyösebb utakon is ugyanolyan könnyen kezelhető legyen. 

 

 

Az oldalsó lengéscsillapíotóknak köszönhetően a babakocsi könnyebben követi a talajt, így felfogva a nagyobb döccenéseket.

 

 

Stop&Drive rendszer

A Stop&Drive rendszer egy rendkívűl egyszerűen be és ki kapcsolható központi fékrendszer. Egy pedál segítségével tudjuk be-és ki kapcsolni és ez a pedál a két hátsó kerék között helyezkedik el. 

 

 

Nagy átmérőjű kerekek

A 23cm-es első és 29cm-es hátsó kerekekkel semmi gondja nem lesz, hiszen bármilyen felületen jól futnak. Legyen szó hóról, homokról vagy egy kellemetlenebb útszakaszról, de egy magasabb járdaszegély sem okoz neki gondot. Mivel gél kerekekről beszélünk, ezért azon sem kell aggódnunk, hogy kidurran vagy leereszt. 

 

 

Bolygósítható első kerekek

A 2 első kerék bolygósítható funkcióval lett ellátva, tehát 360°*ban tudnak forogni, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy göröngyösebb utakon is könnyen kezelhető legyen.

 

 

 

Állítható tolókar, ECO-bőrrel borítva

A tolókar 6 különböző magasságban állítható, így bármilyen magasságú szülő könnyedén tudja irányítani. Emellett az ECO-bőr borításnak köszönhetően teljesen csúszásmentessé teszi azt. 

 

 

 

 

A Kunert Tiaro Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi összecsukása

A tolókar jobb oldalán található piros gombot tartsa lenyomva, majd hajtsa össze a keretet. Akkor lesz biztos abban, hogy jól hajtotta végre a műveletet, hogy egy jellegzetes kattanást fog hallani, ami azt jelzi, hogy a biztonsági mechanizmus a helyére kattant. Ezután leveheti a kerekeket és a tengelyeket is. Illetve az eső kerekeket is, csak nyomja meg a kerekek fölötti gombot. 

 

 

 

A Kunert Tiaro Premium 2in1 Multifunkiós babakocsi szátnyitása

Ahhoz, hogy szétnyissuk a babakocsit, nincs más dolgunk, minthogy a műveletet visszafelé végezzük el. Távolítsuk el a biztonsági mechanizmusokat, majd a tolókart húzzuk felfelé, addig, amíg egy kattanó hangot nem hallunk. Ez a hang azt jelzi, hogy a reteszelő mechanizmusok a helyükre kattantak. Ezután rakjuk vissza a leválasztott alkatrészeket és a babakocsi használatra kész. 

 

 

 

Előre és hátra néző felhelyezés

A sportülést és a mózeskosarat is mindkét irányban fel tudjuk tenni a babakocsi vázára. A felénk néző telepítés a baba kisebb koráig ajánlott, hiszen ilyenkor még sokkal jobban igényli az anuykája figyelmét, mert így nagyobb biztonságban érzi magát. Azonban, ha már egy picit nagyobb, akkor érdemesebb megfordítani az ülést, had ismerkedjen a környezetével. 

 

 

 

Szellőzés

A mózeskosár kupolájának alján található egy cipzárral zárt szellőzőnyílás, emellett a mózeskosár alján is található egy állítható szellőzőnyílás is. A sportülés kupoláján pedig felül van egy tépőzáras, felhajtható szellőzőnyílás. 

 

 

 

Állítható háttámla

A mózeskosár háttámlája 5 fokozatban állítható, ami hozzájárul ahhoz, hogy a gyermek könnyebben tanuljonmeg önállóan ülni. Emellett a sportülés háttámlája 4 fokozatban állítható és szinte a vízszintes helyzetig dönthető, illetve a függőleges ülő helyzetig is állítható, de ezt csak azok a babák vegyék igénybe, akik önállóan tudnak ülni. 

 

 

Állítható lábtartó

A sportülés lábtartója is állítható, így a hosszabb séták is kényelmesek és gondmentesek lesznek, emellett, ha eleóalszik a gyermek, akár az ülést is meghosszabbítja számára.

 

 

Biztonsági övek és biztonsági korlát

A sportüls 5 pontos biztonsági övvel és biztonsági korláttal lett ellátva. A biztonsági övet a gyermek magától nem fogja tudni kinyitni, ezért, ha bekötöttük a gyermeket a korlátot akár le is vehetjük onnan.

 

 

A mózeskosár magas falai

Mivel a mózeskosár magasított falakkal rendelkezik, így még akkor sincs esély arra, hogy a baba kiesik a mózeskosárból, ha a háttámla meg van emelve.

 

 

Tartozékok

-Pohártartó

-Esővédő

-Szúnyogháló

 

-Pelenkázótáska

 

-Tágas tárolókosár a váz alján

-Lábzsák a mózeskosárhoz és a sportüléshez is

 


Sportrész:

- Menetiránynak megfelelően és menetirnányak ellentétesen is felszerelhető
- Több fokozatban állítható háttámla
- Kihajtható napellenző
- A kupolán hátsó részén szellőző található
- Állítható kupola
- 5 pontos, biztonsági öv
- Több fokozatban állítható lábtartó

Jellemzői:

- Bolygósítható és fixálható első kerekek 
- Központi fékrendszer
- ECO-bőrrel díszített tolókar
- Nagy bevásárló kosár
- Teleszkópos, állítható rugózás 
- Magasságában állítható tolókar
- Egy mozdulattal levehető kerekek

Tartozékok:

- 3 db lábzsák
- Esővédő
- Szúnyogháló
- Sportkarfa
- Pelenkázótáska
- Alsó tárolókosár
- Palacktartó

Műszaki Adatok:

- Összezárt váz mérete kerekekkel: 85x60 cm
- Az ALUMÍNIUM váz súlya, kerekekkel: 9 kg
- A tömör, gél kerekek átmérője, hátul: 29 cm, elöl 23 cm.