Kunert Tiaro 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Tiaro 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ008212
TI-01TI-01
TI-02TI-02
TI-03TI-03
TI-04TI-04
TI-05TI-05
TI-06TI-06
TI-07TI-07
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
174 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós Babakocsi

A Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi az egyik legújabb a Kunert cég által Lengyelországban gyártott babakocsi, ami ötvözi magában a biztonásgot, a kényelmet és a könnyű használhatóságot. A Tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi vázának kialakításánál egy magas minőségű könnyű alumínium ötvözetet használtak alapanyagként. A körültekintő alapanyag választásnak és az átgondolt tervezésnek, valamint a több évtizednyi gyártási rutinnak köszönhető a Tiaro, ami egy könnyen írányítható csekély súlyú, praktikus multifunkciós babakocsi. A Kunert Tiaro 2in1 multifunkciós babakocsit tömör, gél kerekekkel gyártja a Kunert cég annak érdekében, hogy a szülőknek ne kelljen külön figyelmet fordítani a kerekek állapotára, gondozására. A Tiaro mózes fekvőfelülete öt fokozatban állítható, ez akkor tud segítséget nyújtani, ha még a baba nem tud önállóan ülni, de azt szeretnénk, hogy lássa az őt körülvevő világot. A sportülés háttámláját pedig négy fokozatban tudjuk állítani, egészen a fekvő helyzettől, (ami az alvó gyermek számára a legegészségesebb helyzet) a fix ülő pozícióig. A Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi az egyik legjobb választás a kisgyermeket nevelő családok számára.

 

A biztonság 

Minden Kunert termék tökéletesen megfelel az európai biztonsági előírásoknak.
A Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi is rendelkezik TÜV NORD és ZETOM bevizsgálási tanúsítványokkal, melyek azt igazolják,hogy a Kunert cég elkötelezett a minőség és a biztonság terén.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi tanusítvány

 

 

A rugózás és a Shock Stop rendszer

A rugózás terén a Tiaro esetében is a Shock Stop rendszert alkalmazta a Kunert. Ennek köszönhetően, a babakocsi rendkívűl kényelmes és biztonságos. A hátsó kerekek felfüggesztése úgy van kialakítva, hogy a babakocsi súlyát kiegyensúlyozza, ezért akár egy göröngyösebb járdán is könnyebb a szülők számára a babakocsi irányítása. A Shock Stop rendszer egy oldalsó lengéscsillapító szerkezetet is tartalmaz, amit egy egyszerű  gyűrűs mechanizmus segítségével be-illetve ki lehet kapcsolni. Mindez abban segít, hogy miután a lengéscsillapítót aktiváltuk, a Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi rugalmasabban kövesse a talaj egyenetlenségeit, és ezzel biztosítsa a baba kényelmét és biztonságát.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi rugózás

 

 

Lengéscsillapító aktiválása

Ha be vagy ki szeretnénk kapcsolni a Kunert Tirao 2in1 multifunkciós babakocsi oldalsó lengéscsillapítóit, akkor elég a lengéscsillapítón található gyűrűt elfordítanunk. Érdemes a Kunert Tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi oldalsó lengéscsillapítóit inaktiválni, fixálni minden esetben, amikor hosszabb ideig sima egyenletes talajon használjuk a babakocsit. 

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi lengéscsillapító

 

 

Könnyű kezelhetőség

A Tiaro esetében is  a könnyű kezelhetőség érdekében a Kunert cég folyamatosan a legújabb innovatív megoldásokat alkalmazza a tervezés és a gyártása során. A Tiaro könnyű, de masszív alumínium vázzal rendelkezik. A Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi fekete, illetve fehér vázzal rendelhető, ezáltal is bővitve a variációs lehetőségeket.

 

Fixálás, azaz a Stop & Drive rendszer

A Stop & Drive rendszer azt a célt szolgálja, hogy a babakocsi önmagától ne gurulhasson el, ha egy pillanatra elengedjük. pl.: cipőt kötünk vagy hidratálunk. Ez a fékező pedál nagyon könnyen elérhető helyet foglal a babakocsin, ugyanis a két hátsó kerék között húzódik meg és egyetlen mozdulattal be-és ki kapcsolható.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi pedál

 

 

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

 

A kerekek nagy átmérője a séták megkönnyítésében

A Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi kerekeinek átmérőjének lényege az, hogy a babakocsi bármilyen felületen jól és könnyen használható legyen. Az első kerék 23cm, a hátsó kerék pedig 29cm átmérőjű.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi kerék méretek

 

 

Elől bolygósítható kerekek és ezek gondozásmentessége

A Tiaro összes kereke gél belsőt kapott, hogy a szülők számára ne legyen gond azzal, hogy kilyukadt, leeresztett. A kerekek annyira tömörek, hogy egy nagyobb szilánk vagy esetlegesen egy szeg sem fogja tönkretenni. Az első két kerék 360° forgatható, de egyenetelen mozdulat segítségével csak előre fog nézni a kerék.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi bolygósítható kerék

 

 

Állítható tolókar ECO-bőrrel bevonva

A Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi tolókarja egyaránt praktikus lehet alacsonyabb illetve magasabb szülők, családtagok számára is. A tolókar ECO-bőr borítással van ellátva, amely nem csak kellemes megjelenésű és tapintású, de segít megakadályozni, hogy a kezünk megcsússzon a tolókaron a sétáink során, ezzel is elősegítve a babakocsi könnyebb irányítását.

 

 

A vázszerkezet összehajtogatása és szétnyitása

A Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi összezárása

Előszőr vegye le a mózeskosarat vagy a sportülést a babakocsi vázáról. Majd a váz jobb oldalán található piros gombot nyomja be, ezt nyomvatartva húzza meg a váz két oldalán lévő kioldó fogantyúkat és hajtsa össze a vázat. Amikor sikeresen összehajtotta a vázat, a helyére ugrik a biztonsági rögzítő retesz, ezt onnan is tudhatja, hogy egy jellegzetes kattanó hangot fog hallatni. A babakocsi összezárása közben, nyugodtan leválaszthatja a kerekeket a vázról, ezáltal is helyet spórolhat a szekrényben vagy az autó csomagtartójában.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi osszecsukott váz

 

 

A Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi szétnyitása 

A Kunert Tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi szétnyitása során a műveletet visszafelé kell elvégezni. Oldja ki a biztosító reteszelést, majd húzza maga felé a vázat. Ha a kerekek nélkül volt összezárva a babakocsi váza, helyezze fel a kerekeket. Ezek után felrakhatja a mózest vagy a sportülést a vázra és a Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi használatra kész.

 

 

Mindkét irányban feltehető mózes és sportülés

A mózeskosár és a sportrész mindkét irányban feltehető a vázra. Ez nagyon előnyös, mert ha azt szeretnénk, hogy a baba nagyobb biztonságban érezze magát, akkor úgy helyezzük fel, hogy az anyukáját lássa. Viszont ha úgy gondoljuk, hogy inkább felfedezné a nagyvilágot, akkor fordítva rakjuk a vázra.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi

 

 

 

Szellőzés

A Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosarának kupoláján helyezkedik el egy cipzárral zárt panel, ami biztosítja a megfelelő levegőáramlást és meggátolja a baba túlmelegedését.

 

 

A mózeskosár alján is találhatóak szellőzőnyílások, amelyek állíthatóak.

 

 

A mózeskosár és a sportrész fokozatai

A Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosara 5 fokozatban állítható, amely egy picit megemeli a baba fejét, ha még nem tud önállóan ülni, de szeretné látni, hogy mi zajlik az őt körülvevő világban. Természetesen a sportülés is kapott 4 fokozati beállítást. Függőlegestől (ha már a baba képes önállóan ülni) egészen a fekvő helyzetig (alvó gyermek számára ez a legegészségesebb).

 

 

A sportülés lábtartója is állítható

A Kunert Tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi sportülésének a lábtartója 3 fokozatban állítható, így meggátolja, hogy a baba lábai lógjanak a levegőben és vízszintes helyzetbe állítva, lehajtott háttámla esetén sima fekvőfelületet hozhatunk létre, így biztosíthatunk kényelmes fekvőfelületet a kisbabánknak az alváshoz.

 

 

Biztonsági öv és korlát

A Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi ötpontos biztonsági övvel és  biztonsági korláttal van ellátva a baba előtt. A biztonsági korlát levehető, megkönnyítve a ki-és be szállást. A ötpontos biztonsági öv és a biztonsági korlát kitűnő védelmet nyújt a kiesés ellen.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi biztonsági öv

 

 

A mózeskosár magas falai

A Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosarának falai kellően magasak, ezzel is csökkentve a kiesés kockázatát, még a megemelt háttámla mellett is.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi gondola

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska

Tágas, cipzározható pelenkázótáska, amelyet hordhat a vállán, illetve praktikus rögzitő fülekkel felkapcsolhatja a babakocsi vázára.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi pelenkázó táska

 

 

Esővédő fólia

Az esővédő fólia teljesen meggátolja a babakocsit az elázástól úgy, hogy közben a kellő szellőzést is biztosítja.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi esővédő

 

 

Szúnyogháló

A gyermek számára teljeskörű biztonságot nyújt a rovarok ellen.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi szúnyogháló

 

 

Mózeskosárhoz és sportrészhez tartozó lábzsákok

A mózeskosár és a sportrész is rendelkezik, külön lábzsákokkal a hidegebb napok esetére.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi lábzsák

 

 

Pohártartó

A Kunert Tiaro 2in1 Multifunkciós babakocsi tartozéka egy vázra rögzíthető pohártartó is.

 

Kunert tiaro 2in1 multifunkciós babakocsi pohártartó