Kunert Talisman 2in1 Multifunkciós babakocsi

Kunert Talisman 2in1 Multifunkciós babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006484
TA-06TA-06
TA-05TA-05
TA-04TA-04
TA-01TA-01
TA-02TA-02
TA-03TA-03
TA-07TA-07
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
189 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Talisman 2in1 multifunkciós babakocsi

A Kunert Talisman 2in1 Multifunkciós babakocsi modern és exkluzív modell. Egyedi babakocsi azoknak a szülőknek, akik értékelik a modernitást, minőséget és az eleganciát. Úgy tervezték, hogy megfeleljen a gyermekek újszülött korától egészen 3 éves korukig. A Kunert Talisman 2in1 Multifunkciós babakocsit fekete színű könnyű alumínium vázzal készíti a Kunert cég. A könnyű kezelhetőség érdekében a Talisman váza egy kellőképen merev alumínium ötvöztből készűlt. A Talisman 2in1 multifunkciós babakocsi kerekei, gondozásmentes gél kerekek.A kerekek futófelülete tömör emiatt egy nagyobb szilánk vagy éles kavics, esetleg szeg sem képes kárt tenni benne úgy, hogy cserére szorúljon az alkatrész. A mózes háttámlája öt fokozatban, a sportülés háttámálja pedig négy fokozatban állítható, a gyermek kényelme és igénye szerint. A Talisman a PN-EN1888:2012 Európai Uniós szabványnak megfelelően készül az Európai Únióban. A Talisman mózes részét és a sportülést is mindkét irányban rá lehet csatlakoztatni a vázra.

Tanusítvány

A Kunert Talisman 2in1 multifunkciós babakocsi a TÜV NORD és ZETOM is bevizsgálta és tanúsította.

 

Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi tanúsítvány

 

 

Vázszerkezet

A Talisman  2in1 multifunkciós babakocsi váza egy könyű, de tartós és merev alumíniumból készült, ezáltal stabil, biztonságos, merev és könnyű irányítani.

 

Rugózás

A Kunert Talisman 2in1 multifunkciós babakocsi rendkívűl kifinomult és kényelmes rugózási rendszerrel rendelkezik. A Talisman kerekei által az egyenetlen talaj miatt a babakocsinak átadott rezgéseket, ütéseket a Talisman rúgózása nagyon nagy hatékonysággal csillapítja. Kisimitja a göröngyöket és kiegyensúlyozza a babakocsi súlyelosztását. Ennek köszönhetően nagymértékben javult a babakocsi kezelhetősége és a Talisman 2in1 multifunkciós babakocsiban pihenni kívánó gyermekek komfortérzete.

 

Stop & Drive rendszer  

A Stop & Drive rendszer lehetővé teszi a babakocsi biztonságos rögzítését a két hátsókerék tengelyének a közepén elhelyezkedő pedál segítségével. A praktikus, könnyen hozzáférhető helyen lévő pedál használata és ezálltal a babakocsi biztonságos rögzítése, roppant egyszerű és kényelmes. 

 

FIGYELEM! SOHA NE HAGYJA EGYEDÜL A GYERMEKÉT A BABAKOCSiBAN, MÉG AKKOR SEM, HA A RÖGZITŐFÉKET AKTIVÁLTA!

Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi pedál

 

 

Nagy átmérőjű kerekek a biztonságos és kényelmes haladás érdekében

A 23 cm-es első és a 29 cm-es hátsó kerekek biztosítják, hogy a babakocsi bármilyen göröngyös útszakaszon jól fog gurulni. Alkalmas aszfaltozott utakon és igényesebb terepeken történő sétákra is. Képes megbirkózni a homokkal és hóval is egyaránt.

 

Kunert

 

 

Gondozásmentes gél kerekek

A gélkerekek használatakor nem kell aggódnia a kerekek gondozása miatt. A gél  kerekek futófelülete tömör, ennek köszönhető, hogy azok a fizikai behatások amik a fújtatható kerekeket tönkreteszik, legyen az üvegszilánk vagy más éles tárgy okozta behatás, a gél kerekek esetében csak extrém esetben okozzák a kerék tönkre menetelét. Az első kerekek bolygósíthatóak, ezáltal a kerekek a befogó villájuk tengelye körül 360°-ban körbe tudnak fordulni. A Kunert cég tervezői álltal jólátgondolt kerékrendszernek köszönhetően a babakocsi nagyon könnyen manőverezhető, irányítható. 

 

Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi bolygósítható kerekek

 

 

Állítható tolókar Eco-bőrrel

A Talisman multifunkciós babakocsi széles tartományban állítható magasságú, Eco bőrrel bevont tolókarral rendelkezik. Ennek köszönhetően a különböző magasságú szülők, családtagok könnyedén a saját magasságuknak legjobban megfelelő, legkényelmesebb magaságura állíthatják a Talisman tolókarját a kényelmesebb irányitás érdekében. A tolókar Eco bőrrel lett bevonva, amely nagymértékben gátolja a kezek megcsúszását a tolókaron, valamint kényelmes, biztonságos fogást biztosít.  

A Talisman 2in1 babakocsi összezárása

A Talisman 2in1 babakocsi összezárása előtt válassza le a mózest vagy a sportülést a babakocsiról.A babakocsi összezárható a kerekeivel eggyütt, és azok nélkül is. Ha a kerekekkel eggyüt szeretné a vázat összezárni, elősször fixálja a két első bolygósítható kereket. Ezután nyomja be és tartsa benyomva a tolókar jobb oldalán található piros gombot, ezzel a mozdulattal egyidejűleg húzza meg a karokat (mindkét oldalon találhatók), és hajtsa össze a vázat. Győződjön meg arról is, hogy a biztonsági mechanizmus reteszelve van (jellegzetes kattanást fog hallani) ennek köszönhetően a váz önmagától véletlenül  nem tud szétnyílni. A vázat a még könnyebb szálíthatóság és pakolhatóság miatt természetesen a kerekek nélkül is összelehet zárni. Ilyenkor az összezárt váz még kevesebb helyet foglal. A Keréknélküli összezáráskor elöször távolitsa el a kerekeket a vázról, inentől az összezárás folyamata ugyan az mint a kerekekkel.

 

Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi váz

 

 

A Talisman 2in1 babakocsi szétnyitása

A Talisman 2in1 babakocsi vázának a szétnyitásához, oldja ki a véletlen szétnyitást megakadályozó biztonsági reteszelést. A tolókart tartva húzza felfelé a vázat, mindaddig amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak a helyükre. vizsgálja meg és győződjön meg arról, hogy a reteszek rendesen a aktiválódtak és a babakocsi váza merev és biztonságos.Ezután csatlakoztathatja a mózest vagy a sportülést és a babakocsi használatra kész. 

Előre és hátra néző telepítés

A Talisman 2in1 multifunkciós babakocs mózesét és a sportülését menetiránynak megegyezően és a menetiránynak ellentétesen is fel lehet szerelni. Ez egy rendkívül hasznos és praktikus funkciója a Talismannak. Ezen funkció segítségével szabadon kiválaszthtjátok, hogy a kisgyermek veled szembe legyen (akkor szabadon beszélhetsz vele és fenntarthatod a szemkontaktust), vagy nektek háttal amikor már érdekli, hogy mi történik körülötte és felszeretné fedezni az Őt körülvevő világot. 

 

Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi menetiránynak ellentétesen

 

 

Szellőzés

A Talisman multifunkciós babakocsi megfelelő szellőzésének köszönhetően megvédi a gyermeket a túlmelegedéstől a forró időben, és rengeteg friss levegőhöz jutat a kisbabának. A babakocsi szellőzőablakkal rendelkezik a mózes kupoláján, amely igény szerint nyitható, illetve zárható. A mózes alján is találhatóak szellőzőnyílások, amelyekkel a légáramlás szintén nagymértékkben szabályozható. 
 
Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi szellőzés
 
 

A mózes és a sportülés háttámlájának beállítása

A Talisman háttámlái széles tartományban állíthatóak. A mózes háttámlája négy fokozatban állítható. Különösen hasznos lesz, ha a gyermek még nem tud ülni, de szeretné látni az édesanyját és a nagy világot. Természetesen a sportülés háttámláját is lehet állítani. A fekvő helyzettől (az alvó gyermek számára a legegészségesebb) négy fokozatban a teljesen függőleges helyzetig, amit akkor fogunk használni amikor a baba már képes önmagában jól ülni.

Állítható lábtartó

A Talisman 2in1 multifunkciós babakocsi sportülésének a lábtartója három fokozatban állítható. A lábtartó beállításának köszönhetően a kisgyermek lábai nem lógnak a levegőben, ezzel is kényelmesebbé téve a babakocsiban töltött perceket. Szunyókálás közben is hasznos, mivel a lábtartót és a háttámlát is vízszintesre állítva egy sima egyenes fekvő felületet kapunk. Ennek köszönhetően a gyermek sokkal kényelmesebben tud aludni, pihenni.  

Biztonsági övek és levehető korlát

A Talisman 2in1 multifunkciós babakocsi sportülése öt pontos biztonsági övvel, valamint egy a baba előtt lévő és eltávolítható biztonsági korláttal van felszerelve (amelyeket a gyermek magától nem fog tudni kinyitni, eltávolítani) ezek az elemek rögzítik a gyermeket a babakocsiban, és megakadályozzák, hogy kiessen, így nem kell aggódnia a gyermeke biztonsága miatt.

 

Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi biztonsági öv

 

 

A mózes és a sportülés magas oldalafalai csökkentik a kiesés kockázatát

A Talisman esetében is a mózes és a sportülés magas oldalfalai biztosítják, hogy gyermeke ne eshessen ki a babakocsiból. 

 

Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi gondola

 

 

További tartozékok

Pelenkázótáska

A Talisman tágas, cipzáras, vállpánttal és kapcsokkal is ellátott pelenkázó táska. A pelenkázótáskát a kapocsnak köszönhetően felhelyezheti a babakocsi vázára, vagy a vállpántnak köszönhetően kényelmesen magával is viheti. 

 

Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi pelenkázó táska

 

 

Esővédő

A Kunert Talisman esővédője tökéletesen illeszkedik a mózeskosárra úgy, hogy közben biztosítja a megfelelő szellőzést is.

 

Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi esővédő

 

 

Lábzsák a gondolához és a sportrészhez

A babakocsi mózeskosara és a sportülése is külön lábzsákot kapott a megfelelő hideg elleni védekezés miatt

 

Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi lábzsák

 

 

Tárolórekesz a váz alján

A Kunert Talisman egy nagy méretű tárolórekesszel rendelkezik a váz alsó részén. A tárolórekesz lehetővé teszi, hogy az összes a babának és anyukájának szükséges dolgot, kiegészítőt és játékot magával vigye. Ezenkívűl a bevásárlás közben is nagy hasznát vehetjük.

 

Szúnyogháló

A Talisman szúnyoghálója jól szellőző és rendkívűl jól védi a gyermeket a rovarok támadásától.

 

Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi szúnyogháló

 

 

Pohártartó

A Kunert Talisman 2in1 multifunkciós babakocsi is rendelkezik egy egyszerű és praktikus, vázra akasztható pohártartóval.

 

Kunert talisman 2in1 multifunkciós babakocsi pohártartó

 

Méretek és Adatok

 

Kunert talisman 3in1 multifunkciós babakocsi méretek

A Kunert Talisman multifunkciós babakocsi megvásárolható 3in1 autóshordozóval is rendelkező változatban is, melyet az alábbi linkre katintva tekinthet meg: https://babazu.hu/kunert-talisman-multifunkcionalis-babakocsi-tobbfele-szinben