Kunert Sting 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Sting 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ007497
S-01S-01
S-02S-02
S-03S-03
S-04S-04
készletinformáció:
készleten
Várható szállítási idő 1-2 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-2 munkanap
79 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Sting 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

A Kunert Sting 2in1 Multifunkciós babakocsi egy klasszikus Fix kerekű babakocsi, ami újszülött kortól a gyermek akár 3 éves korig használható. A Kunert Sting multifunkciós babakocsia baba növekedésével sport babakocsiként is kiválóan használható. Kivehető mózes, pelenkázótáska, esővédő, szúnyogháló, sportkarfa, lábzsák és tároló a kocsi alján is gazdagítja a tartozékok széles palettáját. Emiatt verhetetlen ár-érték aránnyal rendelkezik. A Kunert Sting csodálatos színkombinációkkal rendelkezik, melyek között mindeki megtalálhatja a számára legjobban tetszőt. Legyen Ön is tulajdonosa ennek a minőségében, esztétikumában és anyag használatában is tökéletes babakocsinak, garantáltan nem fog csalódni!

 

 

Első a biztonság

Ahogy azt már megszokhattuk a Kunert babakocsik esetén, mindegyik rendelkezik a két legfőbb biztnosági tanúsítvánnyal. Ez alól sem kivétel a Stin 2in1 Multifunkciós babakocsi, hiszen ez is rendelkezik a TÜV NORD és ZETOM biztonsági tnausítvánnyal, amelyek garantálják a legfelsőbb minőségert és biztonságot.

 

Kunert Sting 2in1 multifunkciós babakocsi tanusítvány

 

 

Könnyű kezelhetőség

A könnyű kezelhetőséget a Sting esetében is több dolognak köszönhetjük. A rendkívűl tartós és strapabíró acél váznak, a több fokozatbna állítható műbőrrel díszített tolókarnak, amely minden magasságú szülő számára kényelmes lesz. Mind a 4 kerék 29cm-es átmérővel rendelkezik, melyek tömörek is, így semmilyen élesebb tárgy, szilánk vagy kavics nem tud bennük kárt okozni. A hátsó kerék rugózásának köszönhetően a göröngyösebb utakon is könnyű a manőverezése. A mégnagyobb biztonság érdekében kapott egy központi fékrendszert is, ami a két hátsó kerék mellett helyezkedik el egy pedál formájában és egyetlen mozdulattal aktiválható. 

 

Kunert Sting 2in1 multifunkciós babakocsi

 

 

Mózeskosár

A mózeskosár is rengeteg hasznos funkcióra képes. Ha kivesszük a babakocsiból a kosarat,  a két oldalsó fogantyúnak köszönhetően könnyen hordozhatjuk. Levehető lábvédővel, ami esősebb vagy hidegebb napokon alkalmas. Mindkét irányban fel lehet helyeznia a vázra, annak érdekében, hogy a gyermek még kisebb korában folyamatosan lássa az anyukáját. A melegebb nyári napokon sem kell aggódnunk azon, hogy a gyermeknek nagyon melege lesz, hiszen a mózeskosár alján található egy zárható szellőzőnyílás. 

 

Kunert Sting 2in1 multifunkciós babakocsi mózeskosár

 

 

Sportülés

A sportülés 5 pontos biztonsági övvel és levehető ECO-bőrrel borított biztonsági korláttal rendelkezik. Az övet a gyermke önmagától nem tudja kicsatolni, ezért egészen nyugodtan levehetjük a korlátot séta közben, de győződjünk meg arról, hogy a biztonsági öv jól van becsatolva. A kupola több fokozatban állítható, de le is vehető. A háttámlát 3 helyzetben tudja állítani, a vízszintes fekvő helyzettől -ami az alvó gyermke számára a legegészségesebb- teljesen a vízszintes ülő helyzetig. De a sportülést csak akkor vegyük igénybe ülő pozícióban, ha már a gyermek ügyesen tud önmagától ülni. A sportrész lábtartója 3 fokozatban állítható, ami azért praktikus, mert séta közben sem a levegőben lógnak a gyermek lábai, de ha elalszik a gyermek, akkor meghosszabítja az ülést és az alvás ugyanolyan pihentető lesz.

 

Kunert Sting 2in1 multifunkciós babakocsi sportrész

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska

 

Kunert Sting 2in1 multifunkciós babakocsi pelenkázótáska

 

 

Szúnyogháló, esővédő

 

Kunert Sting 2in1 multifunkciós babakocsi esővédő és szúnyogháló

 

 

Lábzsák a mózeskosárhoz és sportüléshez egyaránt

 

Kunert Sting 2in1 multifunkciós babakocsi lábzsák

 

Tágas tárolókosár

 

Kunert Sting 2in1 multifunkciós babakocsi sportrész

 

 

 

- Masszív, kényelmes, babakocsi
- 2 in1 mély és sportkocsi + textil mózeskosár!
- Teljesen vízszintesig dönthető
- Állítható keménységű felfüggesztés
- 4 fokozatban állítható háttámla
- 5 pontos, párnázott biztonsági öv
- Menetiránynak megfelelően és menetiránynak ellentétesen is csatlakoztatható a vázhoz a mózes
- Állítható magasságú tolókar
- Nagy méretű bevásárlókosár 
- Fix kerekek
- 3 fokozatban állítahtó lábtartó
- Levehető és mosható huzat 
- Puha és teleszkópos rugózás 
- Nagy bevásárlókosár

Műszaki Adatok:

-
 Nyitott babakocsi: 84cm hosszú, 60cm széles, 110cm magas.
- Összezárt babakocsi: 100cm x 60cm x 43cm
- Mózeskosár fekvőfelülete: 34cm x 67cm
- A belső fekvőfelülete: 35cm x 76cm

- Súlya 14,5 kg