Kunert Silver 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Silver 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006486
23.23.
készletinformáció:
készleten
Várható szállítási idő 1-2 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-2 munkanap
84 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Silver 2in1 multifunkciós babakocsi

A Kunert Silver 2in1 Multifunkciós lengyel babakocsi egy nagyon jól felszerelt, biztonságos, minőségi terméke a cégnek. Ideális választás azoknak a szülőknek, akik a gyermeküknek a lehető legtöbb biztonságot és kényelmet szeretnék nyújtani. A Silver váza erős és masszív vázát kérheti feketében is. Csapágyazott, tömör króm kerekeket kapott, melyek egy mozdulattal levehetőek és az eső két kerék bolygósítható, azaz 360°-ban forog. Ez egyenetlen talajon lehet praktikus. A mózeskosár és a sportrész is felhelyezhető mindkét irányban a vázra. Központi fékrendszer is megtalálható a Kunert Silver 2in1 Multifunkciós babakocsin, mégpedig a két hátsó kerék között egy pedál formájában, ezáltal egyetlen mozdulattal fixálható a babakocsi. A Kunert Silver 2in1 Multifunkciós babakocsi a PN-EN1888:2012 Európai Uniós szabványnak megfelelően készül az Európai Únióban.

 

 

 

Könnyű kezelhetőség

Az erős, masszív váznak és az annál tartósabb kerekeknek köszönhetően, rendkívűl könnyű a babakocsi manőverezése. Igény szerint állítható az első kerekek forgási iránya, ajánlatos a bolygósítást inkább egyenetlen útszakaszon használni. A Kunert Silver 2in1 Multifunkciós babakocsi vázszerkezetének kifejlesztésekor  agyártók nagy figyelmet fordítottak a szülők kényelmére, ezért úgy lett kialakítva, hogy a tárolása és a kezelhetősége is nagyon könnyű legyen.

 

 

Rugózás

Az állítható keménységű rúgózásnak köszönhetően bármilyen útszakaszon tökéletesn fog gurulni a Kunert Silver 2in1 Multifunkciós babakocsi, ennek köszönhető az is, hogy a gyermek pihenését ebben a babakocsiban nehéz lesz akárminek is megzavarni. A két hátsó keréknél helyezkednek el ezek a rugók, melyek alatt egy fül segítségével állíthatjuk keménységüket.

 

 

 

Stop&Drive rendszer

A Stop&Drive rendszer, már szinte minden babakocsiban megtalálható. Ez a szerkezet annyit takar, hogy amikor a babakocsi egy helyben áll, ezt a Stop&Drive rnedszert aktiválva esély sem lesz arra, hogy a babakocosi helyet változtasson magától, ugyanis ez egy központi fékrendszer, amely a hátsó tengelyen félúton van elhelyezve és egy egyszerű mozdulattal aktiválhatjuk.

 

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

 

 

Nagy átmérőjű tömör vagy fújtatható kerekek

A nagy átmérőjű tömör vagy fújtatható kerekek segítéségvel érhetjük el azt, hogy egy göröngyösebb járdán is ugyanolyan egyeneltesen tudjuk kezelni a Kunert Silver 2in1 Multifunkciós babakocsit. Fontos, hogy amennyiben fújtatható kerékkel rendeljük meg és a késsőbiek folyamán fújtatni kellesz, ne fújtassuk 0,8 bár nyomás fölé. A kerekek átmérője; hátul: 29cm   elöl: 24cm 

 

 

 

Bolygósítható és fixálható első kerekek

A bolygósítható első kerek az egyenetlen útszakaszon való egyenletes kezelés érdekében lettek kialakítva. Mindez egyaránt kedvez a szülő és a gyermek számára is. Azonban, ha sima felületen használjuk a babakocsit, érdemes kikapcsolni a bolygósítást.

 

 

 

 

Mózeskosár

A mózeskosár állítható kupolával rendelkezik és emellé funkcionálisan beépített kihajható napellenző társul. A fejtámla emelhető funkcióval van ellátva, ami akkor hasznos, ha a baba még nem tud önállóan ülni, de látni szeretné a környezetét és azt, ami körülötte történik. A baba egy puha szivacslapon fekszik, ami rengeteget segít az ülés megtanulásában a pici számára. 

 

 

Sportülés

A sportülésnél sem maradhat el az állítható kupola és az emellé tervezett kihajtható napellenző. Szintén akárcsak a mózesnél, így itt is állítható a háttámla egészen a  vízszintestől a függőlegesig, de ezt már csak az ülni tudó babák figyelmébe ajánljuk. Emellett a kupola hátsó részén található egy cipzáras tárolórekesz is. A baba biztonságát illetően egy 5 pontos biztonsági övről beszélünk, ami szintén csak állítható funkcióval rendelkezik.

 

 

Állítható magasságú tolókar

A Kunert Silver 2in1 Multifunkciós babakocsi állítható magasságú tolókarral rendelkezik, amely minden szülő számára kényelmes lehet.

 

 

 

 

A váz egyszerű szétnyitása és összezárása

A Kunert Silver 2in1 Multifunkciós babakocsi vázának összecsukása és szétnyitása is nagyon egyszerű művelet. A váz bal oldalán megtalálható egy piros fül, amit hátra kell húzni, majd a váz mindkét oldalán elhelyezkedik egy fekete húzókar, amit értelemszerűen meghúzunk, majd ezt követően előre nyomjuk a vázat, amely eredményezi a váz összecsukott állapotát. Ezután leválaszthatjuk a kerekeket a könnyebb tárolás elősegítésének érdekében.

 

Ahoz, hogy szétnyissuk a vázat, fogjuk meg a tolókart és húzzuk felfelé a vázat, majd mikor összecsuktuk, hajtsuk rá a piros fület, ami megakadályozza, hogy egy nagyobb ütődéstől összecsukódjon a váz.

 

 

 

Szellőzés

A szellőzés is tökéletesn elhelyezést és kialakítást kapott a Kunert Silver 2in1 Multifunkciós babakocsin. Ugyanis a kupola tetején helyezledik el egy felfelé hajtható tépőzáras szellőzőnyílás, amely a forróbb nyári napokon biztosít a gyermek számára megfelelő friss levegőt.

 

 

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska:

Tépőzárral ellátott, tágas pelenkázótáska.

 

 

Esővédő

Esővédő fólia, amely tökéletesen illeszkedik a Silver vázára és a szellőzés érdekében elől van egy kisebb nyílás.

 

 

Szúnyogháló

A szúnyogháló elengedhetetlen tartozék.

 

 

 

Lábzsákok

Külön a mózeskosár és külön a sportrész is rendelkezik lábzsákkal a téli séták kényelmesebbé tétele érdekében.

 

 

Nagy tárolórekesz

A nagy tárolórekesz, nagy segítség lehet számunkra egy nagybevásárlás során.

 

 

A Kunert Silver 3in1 változatát ezen a linken érheti el: https://babazu.hu/kunert-silver-multifunkcios-babakocsi-tobbfele-szinben

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jellemzői:

Mózeskosár:

- állítható kupola
- kihajtható napellenző
- nagy méretű mózeskosár, 75x37cm
- letéve bölcső funkciós, de fixálható is
- emelhető a fejtámlája
- súlya 4,3 kg.

Sportrész:

- a kupola hátsó fele lecipzározható
- állítható kupola
- a kupola hátsó részén, cipzáras tárolórekesz van
- kihajtható napellenző
- több fokozatban dönthető háttámla
- 5 pontos biztonsági öv
- állítható lábtartó
- súlya 4,8 kg.

Váz:

- erős, masszív acél váz súlya kerekekkel 9,5 kg.
- a kerekek egy egyszerű mozdulattal levehetőek
- csapágyazott tömör kerekek,átmérője(első/hátsó):23/29cm.
- az első kerekek bolygósíthatók és fixálhatók is
- központi fékrendszer
- nagyméretű bevásárlókosár
- állítható magasságú tolókar
- mindkét irányban felhelyezhető a sportrész és a mózeskosár
- teleszkópos, dupla rugózást biztosít
- állítható keménységű független kerékfelfüggesztéssel rendelkezik

Tartozékok:

- lábzsák
- esővédő
- szúnyogháló
- sportkarfa
- pelenkázótáska
- tárolókosár

Méretek és Adatok:

 

Kunert silver 2in1 multifunkciós babakocsi méretek