Kunert Rotax 3in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Rotax 3in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ005566
RO-01RO-01
RO-03RO-03
RO-09RO-09
RO-10RO-10
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
164 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Rotax 3in1 multifunkciós babakocsi

A Kunert Rotax 3in1 Multifunkciós babakocsi rendkívűl masszív és könnyű aluminium vázzal készül, melynek köszönhetően egyszerüen kezelhető, jól irányítható. A Rotax kerekeinek a futó felületei tömör, gél anyagból készülnek és az elsők bolygósíthatóak (360°-ban forgatható), ezáltal könnyedén megküzd a kellemetlen útfelületekkel és az éles tárgyakkal szemben is ellenállóbb mint a fújtatható kerekek, hiszen sem egy üvegszilánk vagy egy élesebb kavics nem tud benne kárt tenni. A kunert Rotax mózeskosarát és a sportülését is mindkét irányban fel tudjunk helyezni a vázra, ami a babák kényelmét és biztnságérzetét növeli. Ha velünk szemben helyezzük fel a mózest vagy sportülést, akkor tudjuk tartani a szemkontaktust, ami nagyban hozzárájárul a baba biztonságérzetéhez, ha pedig ellentétesen, akkor kisbabánk zavartalanul nézelődhet és ismerkedhet a környzetével. A Rotax tolókarja 5 fokozatban állítható és csúszásmentes ECO-bőrrel van bevonva. A babakocsi 0- 36 hónapos, legfeljebb 15 kg testtömegű gyermekek számára lett kifejlesztve. 

 

Tanusítványok

A Kunert Rotax 3in1 multifunkciós babakocsi is rendelkezik a TÜV NORD és a Zetom tanusítvánnyával amelyek igazolják, hogy a Rotax biztonságos, kényelmes és megbízható multifunkcionális babakocsi.

 

Kunert Rotax tanusítvány

 

 

Könnyű kezelhetőség

A Rotax a könnyű kezelhetőségét köszönhetjük a könnyű de masszív aluminiumötvözetű váznak, a tömör és strapabíró, csapágyazott gél kerekeknek, és nem utolsó sorban a precíz mindenre kiterjedő tervezési és gyártási folyamatnak. Ezek kombinációja garantálja számunkra és a pici számára is a kellemes sétákat.

 

 

 

Shock Stop rendszer

A Rotaxnál is alkalmazott Shock Stop rendszer sok más Kunert babakocsiban megtalálható. Ez a funkció az útfelület egyentlenségei miatt keletkező kisebb-nagyobb ütődéseket rázkódásokat fogja fel. Szavatolja a baba kényelmét és nyugalmát rosszabb útviszonyok között is. A hátsó kerék felfüggesztése és rugózása egyensúlyban tartja babakocsit a göröngyösebb utakon is, ezzel nem csak a baba kényelme garantált, de a szülők komfort érzete is megnövekedik a könnyebb kezelés hatására.

 

Kunert Rotax rugózás

 

 

Stop & Drive rendszer

A Kunert Rotax multifunkciós babakocsi a biztonságos Stop & Drive rendszerel lett ellátva, amely a hátsó kerekek közötti vázrész közepén elhelyezkedő pedálal aktiválható. Ez a pedál a babakocsi rögzitését segíti elő. Megálláskor, egyszerűen csak lenyomjuk a pedál felénk eső részét, ahol a STOP felirat is található, ezzel a babakocsit rögzitettük is és egy centit sem fog mozdulni. Induláskor pedig a pedál tőllünk távolabb eső részét kell lenyomni, ahol a DRIVE felirat látható, ekkor a reteszelés kiold és a Rotax könnyedén tolható lesz.

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi pedál

 

 

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

 

 

Nagy átmérőjű kerekek

A Rotax nagy átmérőjű kerekei bármilyen útfelületen megállják a helyüket. Legyen szó aszfaltról, görönygyös erdei útról, esetleg havas-latyakos területről, vagy akár egy tengerparti sétáról, hiszen ez sem fog neki gondot okozni. Az első kerék 23cm-es, a hátsó kerék 29cm-es átmérővel áll rendelkezik, tehát kellőképpen nagyok ahoz, hogy ellássák a feladatukat a legkülönfélébb körülmények között is. 

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi kerék méretek

 

 

Fixálható és bolygósítható első kerekek

A Rotax fixálható és bolygósítható első kerekei rendkívűl praktikusak, hiszen, ha a bolygósítva használjuk, akkor jól fog alkalmazkodni a talaj egyenetlenségeihez és rendkívűl fordulékony lesz. Fixálva pedig a sima egyenletes talajon könnyebben tudjuk egyenesen tolni. 

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi kerék bolygósítható

 

 

ECO-bőrrel díszített 5 fokozatban állítható tolókar

A Kunert Rotax 3in1 Multifunkciós babakocsi tolókarját öt fokozatban lehet állítani, ezáltal mind az alacsonyab, mind pedig a magasabb szülők számára is kényelmesen tolható és navigálható. Az ECO-bőr bevonatnak köszönhetően a tolókar puhatapintású, és nagyobb mértében csúszásmentes lesz, valamint minőségi megjelenést biztosít a babakocsinak.

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi fogókar

 

 

A Rotax váz összecsukása és szétnyitása 

A Kunert cég a kezdetektől törekszik arra, hogy termékeik a lehetőségekhez mérten a legjobb felhasználói élményt nyújtsák a vásárlóiknak. Ezért a Rotax esetében is az átgondolt tervezés eredményeképpen rendkívűl egyszerű a babakocsi vázának az összecsukása és szétnyitása.

 

 

A Kunert Rotax 3in1 Multifunkciós babakocsi összecsukása:

A Rotax vázának az összecsukásához, a tolókar jobb oldalán a csuklópont alatt található piros gombot nyomja le és ezzel egyidejűleg húzza meg a váz mindkét oldalán lévő kart, majd hajtsa össze a babakocsit. Úgy tud megbizonyosodni arról, hogy helyesen hajtotta végre a műveletet, hogy az összecsukás végén egy kattanást fog hallani ami azt jelzi, hogy a biztonsági reteszelő mechanizmus a helyére kattant, ez kizárja, hogy a váz magától kinyiljon. 

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi összecsukott váz

 

 

A Kunert Rotax 3in1 Multifunkciós babakocsi szétnyitása

A Rotax szétnyitásának az első lépéseként inaktiválja a biztósító mechanizmust, majd a tolókart húzza maga felé, mindaddig amíg a reteszelők a helyükre kattannak. Győződjön meg minden esetben arról, hogy a biztonsági reteszek bekattantak és a váz stabil, merev és nem tud magától összezáródni. Ezek után az előzőleg leválasztott alkatrészeket, mint például a kerekek, mózeskosár, sportülés, autós hordozó, rakja vissza a vázra és vegye használatba a   már nincs más dolga, minthogy a leválasztott alkatrészeket a helyükre rakja és a babakocsi használatra kész. A leválasztott részek visszarakása után, mielőtt a gyermeket elhelyezi a babakocsiban, mindenesetben győződjön meg arról, hogy azok megfelelően rögzültek a vázon és nem tudnak arról leesni. 

 

 

 

Előre és hátra néző felhelyezés

A sportülést és a mózeskosarat is egyaránt felhelyezhetjük a vázra velünk szemben illetve nekünk háttal. Kisebb korban, még ajánlatosabb magunk felé felhelyezni, így a baba nagyobb biztonságban fogja érezni magát. Azonban, ha már nagyobb, akkor egészen nyugodtan megfordíthatjuk a mózes vagy a sportrészt, így a baba felfedezheti az őt körülvevő környezetet.

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi menetiránynak ellentétesen és megfelelően fel csatlakoztatható sportrész

 

 

Szellőzés

A mózeskosár kupoláján és a sportrész tetején is tökéletesen van elhelyezve a szellőzőrendszer, ugyanis a mózesrész tetején tépőzárral van ellátva és felfelé nyitható, ezáltal melegebb napokon is megfelelő friss levegőt fog biztosítani a pici számára. A sportülésen is ezt a kivitelezést használták.

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi szellőzés

 

 

A mózeskosár és a sportülés háttámlájának állítása

A mózeskosár háttámlája 5, a sportülés háttámlája 4 fokozatban állítható. A mózeskosár háttámlájának beállítása, még kisebb korban segít az ülés gyakorlásában. Viszont, a sportülés háttámlájának állítását, (vízszintestől egészen a függőleges ülőhelyzetig) már az ügyesen ülni tudó babák számára lehet praktikusabb.

 

 

 

 

A sportülés lábtartójának állítása

A Rotax sportülésének 3 fokozatban állítható a lábtartója. Így a séták során sem lóg a levegőben a gyermek lába és alvás során is segíthet hiszen meghosszabbítja az ülést.

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi lábtartó

 

 

5 pontos biztonsági öv és korlát

A Rotax 5 pontos biztosnági övekkel lett ellátva, amelyek párnázva vannak, így nem sértik fel a baba bőrét. A korlát levehető funkcióval rendelkezik, debben az esetben sem kell félünk attól, hogy a gyermek kiesik a babakocsiból, hiszen magától nem képes kibiztosítani az övet.

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi biztonsági öv

 

 

A magasított falak

A mózeskosár magasított oldalfalakkal van elkészítve, így, ha a háttámla meg van emelve, akkor sincs semmi esély arra, hogy a baba kiforduljon a babakocsiból. 

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi mózeskosár

 

 

A Kunert Molto Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi négy fajta autóshordozóval kapható:

-Carlo: 0-10kg

-Trix:    0-13kg

-Kent:  0-13kg

-Pixel:  0-13kg

 

Carlo 0-10kg:

-párnázott betét

-állítható 3 pontos, párnázott biztonsági öv

-levehető lábzsák és kupola

-rögzíthető az autó biztonsági övével

-Súly: 3kg

Carlo autóshordozó

 

Kent 0-13kg

-ütéselnyelő párnázás

-3 pontos párnázott biztonásgi öv, amely állítható

-levehető kupola és lábzsák

-ISOFIX rendszerrel vagy az autó biztonsági övével rögzíthető

-Súly: 3,5kg

Kent autóshordozó

 

 

Tartozékok:

Pelenkázótáska

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi pelenkázótáska

 

 

Esővédő

 

Kunert Rotax 3in1 multifunkciós babakocsi esővédő

 

 

Szúnyogháló

 

Kunert Rotax 3in1 multifunkciós babakocsi szúnyogháló

 

 

Nagy méretű tárolókosár

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi bevásárló kosár

 

 

Lábzsák a mózes és sportrészhez egyaránt

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi lábzsák

 

 

Pohárttartó

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi pohártartó

 

 

 

A babakocsi alapfelszereltségébe Carlo 0-10 kg hordozó tartozik, ami nem kompatibilis Isofix talppal.

Opcionálisan választható Isofix talppal kompatibilis Carlo 0-10 kg hordozóval is, melynek a  felára: 2000 Ft. 

Valamint Isofix talppal kompatibilis Kent 0-13 kg hordozóval is, melynek felára: 6000 Ft.

Jellemzői:

Mózes:

- Nagyméretű kényelmes mózeskosár, belső méretei: 80x38cm
- Súlya 4,7 kg.
- A hordozófül segítségével könnyedén kiemelhető a vázból
- Lehajtható kupola
- Kihajtható napellenző
- Állítható fejtámla
- Levehető,30 fokon mosható huzat

Sportrész:

- A háttámla fokozatmentesen dönthető
- Dönthető, levehető kupola
- A kupola hátulján tároló zseb
- Levehető,30 fokon mosható huzat
- Kihajtható napellenző
- Lábzsák
- Kicsúszásgátló
- 5 pontos, párnázott biztonsági öv
- Ülőfelülete 25x34 cm.
- Háttámlája 49 cm. magas
- Kupola magassága 58 cm.
- Súlya 5 kg.

Hordozó:

- 3 pontos biztonsági öv
- Állítható övmagasság
- Levehető,30 fokon mosható huzat
- Szabvány autósülés is,használható 0-10 kg-ig
- Hintafunkció
- Szűkítőbetét
- Levehető kupola
- Állítható hordozókar
- Súlya 2,5 kg.

Váz:

- Könnyű ,tartós alumínium váz,súlya 9,9 kg.
- Mindkét irányban felhelyezhető a mózes,sportrész és a hordozó
- Állítható rugózás
- Központi fékrendszer
- Az első kerekek bolygósíthatók és fixálhatók
- Tágas bevásárlókosár
- Állítható magasságú tolókar
- Csapágyazott kerekek,melyek átmérője (első/hátsó) 23/29 cm.
- Méretei összezárva a kerekekkel 89x60x32 cm.

Tartozékok:

- Pelenkázótáska
- Pohártartó
- Szúnyogháló
- Sportkarfa
- Lábzsákok
- Esővédő
- Adapter a hordozóhoz

Méretek és Adatok:

 

Kunert rotax 3in1 multifunkciós babakocsi méretek