Kunert Rotax 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Rotax 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006487
RO-01RO-01
RO-02RO-02
RO-03RO-03
RO-04RO-04
RO-05RO-05
RO-06RO-06
RO-07RO-07
RO-08RO-08
RO-09RO-09
RO-10RO-10
RO-11RO-11
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
144 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Rotax 2in1 Multifunkciós Babakocsi

A Kunert Rotax 2in1 Multifunkciós babakocsi 0-36 hónapos életkorú gyermekek számára lett kifejlesztve. A Rotaxot a gyermekek 15kg-os súlyáig lehet használni. A Kunert cég arra törekedett, hogy egy könnyen kezelhető masszív, premium minőségű alapanyagokból gyártott gyönyörű babakocsit készítsen a születendő gyermekek számára. A Rotax 2in1 sikerességének kulcsa az is, hogy kétfajta váz alapanyag közül tudunk választani. Kapható rendkívűl masszív acél vázzal és egy könnyű, de szintén masszív alumínium vázzal is. A Kunert cég a Rotax 2in1 Multifunkciós babakocsi vázát fekete és fehér színben gyártja. A Rotax 2-1 babakocsi mózes és sportrésze is nagyon praktikus és kényelmes a kisbabák számára, a precíz, gondos tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően. Ez a babakocsi kapható gondozásmentes gél kerékkel és fújtatható kerékkel is. Természetesen a Rotaxot is rengeteg a biztonságot és a kényelmet szolgáló funkcióval, és kiegészítő tartozékkal látta el a babakocsit gyártó cég. A Kunert cég termékeinek megbízhatósága mögött a több mint 25 év tervezési és gyártási tapasztalat áll. Ahogy már megszokhattuk a Kunert-től, a Rotax estében is kiemelkedő szerepet játsszik a kényelem és a biztonság mellett az egyik legjobb ár-érték arány a babakocsik piacán. A Rotax a PN-EN1888:2012 Európai Uniós szabványnak megfelelően készül az Európai Únióban. A rotax mózes részét és a sportülést is mindkét irányban fel lehet tenni a vázra.

 

Első a biztonság és a minőség

Minden Kunert termék megfelel a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak.
A Rotax babakocsi rendelkezik TÜV NORD és ZETOM bevizsgálási tanúsítvánnyal, melyek igazolják a legmagasabb minőséget és biztonságot.

Rotax 2in1 Tüv Nord-Zetom tanúsítvány

 

Textíliák

A Kunert cég a Rotax esetében is csak olyan textil alapanyagokat használ fel a gyártás során, amelyek teljesen vegyszer mentesek. Mivel az újszülötteknek még nagyon vékony a bőrük, és még nem elég erős az az elsődleges védelmi vonal, amit az emberi test esetében maga a bőr képez, ezért nagyon fontos, hogy semmilyen vegyszerrel, vagy vegyszerrel kezelt felülettel ne érintkezhessen. Ezért a Rotaxnál is felhasznált szövetek kötelezően rendelkeznek az Oeko-Tex Standard 100 tanusítvánnyal.

Kunert Rotax 2in1 Oeko-Tex Standard 100

Könnyű kezelhetőség

A Kunert cég a Rotax 2in1 Multifunkciós babakocsi esetében is nagyon odafigyel a szülők kényelmére, ezért a vázszerkezet kialakításakor törekedtek a masszív, erős ámde könnyű váz kialakítására. A Rotax váza készülhet acélból vagy opcionálisan alumíniumból is. Mindkét váz megfelelően masszív és erős, ám az alumínium váz természetesen az alapanyagából eredően még könnyebb is. A Kunert Rotax 2in1 Multifunkciós babakocsi esetében a Kunert cég lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy kétféle, fekete illetve fehér színű vázzal vásárolják meg a terméket. A Rotax váza úgy lett kialakítva, hogy a lehető legnagyobb biztonságot, kényelmet és a legkönnyebb kezelhetőséget, manőverezhetőséget biztosítsa a kisgyermekes családok számára. 

Rugózás

Amikor a Kunert Rotax 2in1 Multifunkciós babakocsi felfüggesztésén, rugózásán dolgoztak a Kunert cég szakemberei, elsősorban azt vették figyelembe, hogy akármilyen egyenetlen talajra is visszük a babakocsit, legyen az földút, kavicsos, rázós útszakasz, a Rotax 2in1 Multifunkciós babakocsi, még akkor is kényelmes és biztonságos legyen a benne lévő gyermek számára. A prémium minőségű rugózás szerkezeti elemei, képesek a nagyobb ütődéseket is kisimítani, hogy az ne zavarja meg a baba kényelmét, nyugalmát. 

Kunert Rotax 2in1 rugózás

 

Stop & drive rendszer - a biztonságos rögzítés

Álló helyzetben is fontos a biztonság, ezért Rotax Stop & Drive rendszere lehetővé teszi a babakocsi biztonságos rögzítését egy pedál lenyomásával. A pedál a hátsó tengely közepén, a kerekek között található, ezért a használata kényelmes és praktikus. A pedál lenyomásával reteszelődnek a hátsó kerekek a tengelyen. A reteszelés hatására a kerekek nem tudnak körbefordulni a tengely körül, ezzel megakadályozva a babakocsi elgurulását.

Kunert Rotax 2in1 fékpedál

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

Nagy átmérőjű fújtatható vagy gél kerekek 

A Kunert Rotax 2in1 Multifunkciós babakocsi esetében a Kunert cég felkínálja nekünk, hogy a babakocsit nagy átmérőjü fújtatható vagy akár gél kerekekkel rendeljük meg. A gél kerék egyszerű, praktikus és gondozás mentes, kisebb sérülések esetén a kerék ugyanúgy használható tovább. Tulajdonképpen a gél kerekeket már csak akkor nem tudjuk használni, ha teljesen széttörik, vagy a csapágyai tönkre mennek. Rendeltetés szerinti használat esetén a gél kerekek tulajdonképpen jócskán túlélik a babakocsit.Van aki jobban szereti a fújtatható kerekeket, ami egy nagyon pici odafigyeléssel ugyanolyan gondmentes lehet, mint a gél kerekek. Fújtatható kerekek esetében a rendeltetés szerinti használat mellett nyílvánvalóan arra is kell figyelnünk, hogy fokozottan kerüljük el a babakocsi kerekeivel a hegyes, éles dolgokat, amik kiszúrhatják a kereket és defektet okozhatnak. Továbbá fontos még, hogy ne fújtassuk a kereket 0,8 bár nyomásnál keményebbre, mivel a túlfújt belsőgumi tágulásakor a babakocsi kerekének műanyag peremét megrepesztheti, extrém esetben el is törheti. A babakocsi kerekei csapágyazottak a megbízható működés, a tartósság és a kényelem érdekében.

Kunert Rotax nagy átmérőjü kerekek

 

Bolygósítható, fixálható első kerekek

A Kunert Rotax első kerekeit könnyedén bolygósíthatja, illetve fixálhatja is az igényeinek megfelelően. Ha bolygósított első kerekekkel használja a babakocsit, könnyebben fog tudni vele manőverezni, és egyenetlen talajon is egyszerűbb lesz a haladás. Fixálni akkor lesz érdemes az elsőkereket, amikor sima, egyenletes talajon, egyenesen szeretné tolni a babakocsit. 

Kunert Rotax 2in1 első kerekek

 

Mózes

A Rotax 2in1 mózese több hasznos funkcióval is rendelkezik. Ilyen például a blokkolható bölcső funkció és a háttámla magasság állítási lehetőség is. A mózes kupolája lehajtható és egy kombinált kihajtható napellenzővel, valamint praktikus hordozófüllel is rendelkezik, amivel könnyedén kiemelhető a vázból. A Rotax mózesében lévő belső textil huzatok levehetőek és 30 fokon moshatóak. A mózes lábzsákkal téliesíthető. A belső mérete: 57x37x81 cm, a súlya pedig: 5kg

Kunert Rotax 2in1 mózes

Sportülés

A Rotax sportülése is állítható, igény esetén levehető kupolával rendelkezik, melyben szintén megtalálható a kihajtható napellenző. A háttámlája több fokozatban szinte a vízszintesig dönthető. A lábrész is állítható, ezért a fekvő helyzettő az ülő helyzetig számos lehetőségünk van arra, hogy a kivánt pozíciót a legkényelmesebbre állítsuk. A Rotax sportülése széles 47x23x21 cm méretű ülőfelülettel rendelkezik. A gyermekünk biztonságáért a levehető karfa és az ötpontos biztonsági öv felel, a biztonsági öv puha övpárnákkal van ellátva, hogy a gyerekek testét ne nyomja a biztonsági öv hevederje. A kupolán kívülről nagy méretű tároló zseb található. A sportülés súlya 5kg.

Kunert Rotax 2in1 sportülés

ECO Bőrrel burkolt állítható tolókar

A Kunert Rotax tolókarja ECO bőrrel van burkolva a kényelmesebb és csúszásmentes fogás érdekében, valamint a tolókar talajtól mért magassága könnyedén széles tartományban állítható. Ez a nagyon hasznos funkció, a különböző magasságú szülők kényelmét szolgálja, mivel mindenki a magasságához legjobban illeszkedő méretűre állithatja a tolókar magasságát.

Kunert Rotax 2in1 tolókar

 

 

Könnyen összezárható és szétnyitható váz

A Kunert Rotax 2in1 multifunkciós babakocsi vázát a precíz, mindenre kiterjedő, aprólékos tervezésnek köszönhetően igen könnyen lehet összecsukni és kinyitni, megkönnyítve ezzel a babakocsi szállítását és tárolását. A Rotax váza összezárt állapotban kerekekkel együtt: 41x60x85 cm méretű, kerekek nélkül pedig: 25x50x85 cm méretü. A Rotax üres váz súlya kerekekkel, acélváz esetén 10kg, alumínium váz esetén pedig: 8kg.

Kunert Rotax 2in1 váz

 

A babakocsi szellőzése

A Kunert Rotax 2in1 multifunkciós babakocsi szellőzése, minden igényt kielégítő, köszönhetően a nagyméretű szellőző ablaknak ami a kupolán található.

Kunert Rotax 2in1 kupola szellőzés

 

 

A sportülés és a mózes háttámla állítása

A Rotax 2in1 babakocsi sportülésének a háttámláját több fokozatban állíthatjuk a teljesen ledöntött fekvő helyzettől a függőleges helyzetig. Ezért mind fekvő, mind pedig ülő helyzetben kényelmesen tud pihenni a gyermekünk.

Kiesés elleni védelem

Mivel a Kunert cég a termékei tervezése és gyártása során elsődleges prioritásként kezeli a babák biztonságát, ezért természetes, hogy a babakocsit a magas színvonalú kiesés elleni védelemmel látták el. A Rotaxban a babákat, a kiesés ellen védi az öt pontos biztonsági öv, ami puha övpárnákkal van felszerelve a gyermek nagyobb kényelme érdekében, valamint a baba előtt elhelyezkedő, kivehető biztonsági korlát. Ezek az eszközök úgy lettek tervezve, hogy sem a biztonsági öv csatját, sem pedig a biztonsági korlát reteszét a gyermek egyedül nem képes kioldani.

 

Kunert rotax 2in1 kiesés elleni védelem

 

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska

A Rotax tartozéka egy praktikus vállon is hordható, valamint a babakocsi vázára is akasztható pelenkázótáska, hogy a nélkülözhetetlen dolgok mindig kéznél legyenek.

Vázra rögzíthető nagyméretű tárolórekesz

A Rotax 2in1 babakocsi vázára rögzíthető nagyméretű tárolórekesz segítségével mindent magunkkal vihetünk, amire a babánknak szüksége lehet, valamint előnyös egy kisebb bevásárláskor is.

Lábzsákok

A Rotax tartozékai között megtalálhatjuk mind a mózes, mind pedig a sportülés lábzsákját is, hogy a gyermekünk hűvösebb időben is jól érezze magát.

Esővédő fólia

Az Rotax esővédő fóliája segít szárazon tartani a babánkat olyankor is, amikor elkap bennünket egy könnyű nyári zápor.

Szúnyogháló

A Rotax 2in1 babakocsi szúnyoghálója segítségével nem férnek a babánkhoz a kellemetlen rovarok a babakocsiban.

 

Méretek és Adatok

 

Kunert rotax 2in1 multifunkciós babakocsi méretek