Kunert Molto Premium 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Molto Premium 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ008548
MO-01MO-01
MO-02MO-02
MO-03MO-03
MO-04MO-04
MO-05MO-05
MO-06MO-06
MO-07MO-07
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
164 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Molto Prémium 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

A Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi formatervezése nagyon letisztult és modern. A Molto Premium kényelmét és biztonságát a baba újszülött korától teljesen 36 hónapos koráig használhatja szükség szerint. A könnyített aluminium váznak köszönhetően nagyban meg van könnyítve a szülők feladata, hiszen a babakocsi manőverezése illetve maga a váz szerkezete nagyon egyszerű. A Molto Premium 2in1 kerekeinek esetében semmire nem kell figyelnünk, ugyanis tömör gél kerekekkel gurult ki a Kunert-től, ezáltal se egy vegszilánk vagy egy élesebb kavics nem tud benne kárt tenni olyan jelleggel, hogy kilyukasztaná azt. A mózesrész állíthatóságát tekintve 5 fokozatról beszélünk, mivel, ha a baba még nem képes arra, hogy önállóan üljön, akkor ez roppant praktikus, hiszen ez egy piciz meg emeli a baba fejét és belátást nyer az őt körülvevő világba. Azonban, ha már nagyon szépen tartja magét és ülésre képes, akkor nyugodt szívvel használhatjuk a sportrészt. A Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi egyaránt tökéletes választás lehet akár első, akár már több gyermekes anyukák számára is. A Molto Premium a PN-EN1888:2012 Európai Uniós szabványnak megfeleően készül az Európai Únióban. A Molto Premium 2in1 mózes részét és a sportülést is mindkét irányban fellehet tenni a vázra.  

 

 

Fontos a biztonság

Minden Kunert termék tökéletesen megfelel az európai biztonsági előírásoknak.
A Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi is természetesen rendelkezik TÜV NORD és ZETOM bevizsgálási tanúsítványokkal, melyek igazolják, a minőség és a biztonság a legfontosabb.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi bevizsgálási tanusítványok

 

 

Könnyű kezelhetőség

A Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi könnyű és tartós aluminium vázból készül, így sokkal egyszerűbben vezethető. A Molto arany és ezüst vázszínnel rendelhető meg. 

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi könnyű vázszerkezete

 

 

Shock Stop rendszer és a rugózás

A Shock Stop rendszer két elemből áll: Hátsó kerék felfüggesztésből és oldalso lengéscsillapítókból. Ezen alkatrészek lényege akkor lép életbe, ha nem egyenletes talajon toljuk a babakocsit, hanem homokon, havon vagy egy göröngyösebb járdán. Ha egyenletes talajon járunk, akkor érdemes a Shock Stop rendszert hatástalanítani, amely egy geyszerű mechanizmus segítségével végrehajtható. A hátsókerék felfüggesztés kiegyensűlyozza a babakocsi súlyát, ezzel is meggátolva az egyenlten utak okozta problémákat. 

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi hátsókerék felfüggesztés

 

 

A lengéscsillapító elfordítása, ha megtörtén, akkor a babakocsi követni tudja a talajt és ezzel is elősegítve a kényelmes utazást a pici számára. 

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi oldalsó lengéscsillapító

 

 

A Stop & Drive rendszer 

A Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi Stop & Drive rendszere a babakocsi két hátsó kerekek között kapott helyet, így egy egyszerű mozdulattal a babakocsi lefixálható egy adott helyzetben és csak akkor mozdul el onnan, ha a rögzítőpedált kiaktiváltuk.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi Stop & Drive rendszer

 

 

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

 

A kényelmes séta kulcsa a kerekekben rejlik

Amellett, hogy a Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi tömör gél kerekekkel készül, még a 25cm-es első és 29cm-es hátsó kerekek is segítenek abban, hogy a séták gördülékenyebben menjenek. Semmilyen útfelület nem okoz a Molto Premium kerekeinek gondot.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi kerekeinek átmérője

 

 

Bolygósítható és fixálható első kerekek

A Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi kerekei azzal az elhatározással készültek gélből, hogy a szülőknek ne legyen több gondja azzal, hogy a kerék lyukas vagy leeresztett. A tömör gél kerekek különösebb gondozást nem igényelnek maguknak és a két első kerék bolygósítható funkcióval van felszerelve a könnyebb manőveerezés érdekében, de ez egyetlen mozdulattal fixálható és a kerék egyenes irányt vesz fel.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi bolygósítható első kerekei

 

 

A vázszerkezet szétnyitása és összezárása

 

A Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi összezárása

A váz összezárása nem rejt különösebb technikát magában. Egyszerűen válassza le a mózeskosarat a vázról, majd a váz mindkét oldalán megtalálható fogantyút nyomja be és hajtsa össze a vázat, ebben a pillanatban egy jellegzetes kattanó hangot kell hallania, ami annak biztosítása, hogy a váz magától nem fog szétnyílni. A lehető legjobb helykihasználás érdekében pedig, ha már a váz összecsukott állapotban van a kerekeket is nyugodtan levehetjük róla, ez praktikus lehet egy kisebb szekrény vagy autó esetében. 

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi összecsukott váza

 

 

A Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi vázának szétnyitása

Az összecsukáshoz használt mechanizmust nyomva tartva és a fogantyút tartva húzza maga felé a vázat, adott esetben helyezze fel a kerekeket illetve a mózes vagy sportülést és a Molto Premium 2in1 használatra készen van.

 

Két irányban felhelyezhetó mózeskosár

A baba biztonsága számunkra a legfontosabb, ezért a mózeskosarat a Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsin 2 irányban tujduk felhelyezni: velünk szemben, ami azért praktikus, mert így tudjuk tartani a kapcsolatot és a szemkontaktust a babával ezáltal számára is nyugodtabb lesz az utazás. A nekünk háttal való felhelyezés akkor jön szóba, amikor már azt szeretnénk, hogy a baba egy kicsit megismerje a környezetét, ahol ő felnő.

 

A mózeskosár velünk szemben:

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosara velünk szemben

 

 

A mózeskosár nekünk háttal:

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosara háttal

 

 

A fogantyú 5 fokozatban állítható

Az 5 fokozatos beállítás könnyebb kezelhetőséget biztosít a nagyobb illetve kisebb anykák számára egyaránt. Emellett jó minőségű ECO-bőr díszítést kapott, ami egyben hozzájárul ahhoz, hogy a kormány ne legyen csúszós.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi állítható tolókar

 

 

Szellőzés a kupola részen

Egy forróbb nyári napon nagyon praktikus lehet a kupola tetején helyet kapott tépőzáras szellőzőrendszer, mivel ez segít a megfelelő levegőáramlásban és megvédi a babát a túlmelegedéstől.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi kupola szellőzője

 

 

A mózeskosár és a sportrész ülő illetve fekvőfelületének beállítása

A mózeskosár fekvőfelületén 5 opció közül választhatunk, csak akkor érdemes pozíciót változtatni, ha azt szeretnénk, hogy a baba egy kicsit lásson világot, de még nem tud ülni, ilyenkor csak a baba fejét fogja egy picit megemelni, ezáltal szemügyre veheti a környezetét.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosár fekvőfelülete

 

 

A sportrész 4 fokozatban állítható a fekvő felülettől, ami az alvó baba számára a legegészségesebb, egészena függőleges helyzetig, de ez akkor jó, ha a baba már képes önmagától ülni.

 

 

Állítható lábtartó a sportrészen

A Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi sportrészének lábtartója állíthatóra lett elkészítve ez abban is segít, hogy a baba lábai ne lógjanak a levegőben illetve alvás közben meghosszabítja az ülést, így kényelmesebb és könnyebb lesz az alvás számára.

 

A biztonsági öv és a korlát

A Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi 5 pontoa biztonsági övvel lett felszerelve, amit a baba önállóan nem tud kikapcsolni, tehát akár egy hosszabb sétán a baba előtt elhelyezkedő korlátot is levehetjük, hiszen a biztonsági öv meggátolja a babát attól, hogy kiessen a babakocsiból.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi 5 pontos biztonsági öv

 

 

A mózeskosár falai

A Molto mózeskosarának megemelt falai tökéletes védelmet nyújtanak a baba számára, hiszen nem tud kiesni onnan, még akkor sem, ha a fekvőfelület meg van emelve, mert a baba ülni tanul.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosár

 

 

Tartozékok:

-Pelenkázótáska

Praktikus, tágas cipzáros pelenkázó táska, amelyet feltehet a babakocsi keretére vagy a kezében is viheti.

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi pelenkázótáskája

 

 

Esővédő

Ha a délutáni séta közben elered az eső, az esővédő fólia tökéletesn illeszkedik a mózeskosár sziluettjéhez és a szellőzés is biztsítva van egy ksi ablakkal a fólián.

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi esővédője

 

 

Lábzsak a sportrészhez és a mózeshez

A Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi elengedhetetlen tartozékai közé sorolható a sportrészre illetve mózeskosárra tehető lábzsákok egy hidegebb téli napon.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi lábzsákjai

 

 

Tárolókosár

A váz alján elhelyezkedő rendkívűl tágas tárolókosár nem csak a baba szükséges dolgait tudja tárolni magában, hanem egy esetleges bevásárlás esetén is nagy segítséget tud nyújtani.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi tárolókosara

 

 

Szúnyogháló

A szúnyogháló is tartozéka a Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsinak.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi szúnyogháló

 

 

Pohártartó a váz oldalán

A váz oldalsó részére rögzíthető pohártartó egy nagyon könnyen elérhető pozíciót foglal el a Molto vázán.

 

Kunert Molto Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi pohártartója

 

 

Jellemzői:

•  Könnyű és tartós alumínium váz
•  Bolygósítható, gélkerekek
•  Csapágyazott kerekek, megkönnyítik a kocsi irányítását
•  Állítható magasságú ECO-bőrrel borított fogókar
•  Rugózó hátsó felfüggesztés, garantálja a kényelmet menet közben
•  Könnyedén összecsukható
•  A mózes a babakocsi és az ülés egyszerűen fel és leszerelhető
•  Központi fékrendszerrel felszerelve a stabilitás érdekében

Sportrész: 

•  Menetiránynak megfelelően és menetiránynak ellenkezően is könnyen felszerelhető
•  5 pontos állítható biztonsági övek
•  Levehető ECO-bőrrel díszített fogókar
•  Kényelmes, állítható lábtartó
•  Szellőzőablak a mózes hátulján
•  Állítható háttámla teljesen fekvő helyzetig
•  Felszerelt, levehető lábzsák, ami védi gyermekét a szeszélyes időjárástól

Továbbá:

• Nagy, cipzáras pelenkázótáska, amely a kocsi vázához rögzíthető
• Antiallergén kókuszmatrac

Hipoallergén kókuszmatrac:

• Biztosítja a megfelelő légkeringést
• Pozitív hatással van a megfelelő mikroklíma kialakítására a baba bőre érdekében
• A puha pamutból készült huzat eltávolítható és 30 - 40 fokon mosható
• A kb. 2,5 cm vastagság stabil támaszt és kényelmet biztosít gyermekének bármilyen terepen történő vezetés közben
• Méretek: 73 x 35 x 2,5 cm