Kunert Molto 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Molto 2IN1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ008546
MO-01MO-01
MO-02MO-02
MO-03MO-03
MO-04MO-04
MO-05MO-05
MO-06MO-06
MO-07MO-07
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
154 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós Babakocsi

A Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi formailag roppant egyszerű. A Molto egy gazdaságilag funkcionális babakocsi, kiterjedt felszereléssel, amelyet a baba újszülött korától egészen 36 hónapos koráig élvezhet. A Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi gyártása során rendkívűl nagy összpontosítást kapott a váz anyaga és a váz szerkezete. A babakocsi könnyített aluminium vázzal lett elkészítve a lengyel Kunert cég gyártósorain. A gél kerekeknek köszönhetően nem kell attól aggódnunk, hogy a kerék kidurran, leereszt vagy esetleg egy élesebb kavics, üvegszilánk megrongálja és használhatatlanná teszi azt, ezáltal a kerekek különösebb gondozást nem igényelnek. A mózeskosár 5 fokozatban állítható, ez akkor hasznos, ha a pici még önállóan képtelen arra, hogy üljön, de viszont szeretné látni az anyukáját és az őt körülvevő világot. Azonban, ha a baba már képes arra, hogy megtartja magát és ülni képes, akkor nyugodtan igénybe vehetjük a sportrész használatát. A Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi tökéletes választás elsőgyermekes anyukák számára, hogy a hétköznapi életben könnyedén tudjon mozogni a babával. A Molto a PN-EN1888:2012 Európai Uniós szabványnak megfeleően készül az Európai Únióban. A Molto mózes részét és a sportülést is mindkét irányban fellehet tenni a vázra. 

 

 

 

A biztonság mindenek előtt

Minden Kunert termék tökéletesen megfelel az európai biztonsági előírásoknak.
A Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi is rendelkezik TÜV NORD és ZETOM bevizsgálási tanúsítványokkal, melyek azt igazolják, hogy a minőség és a biztonság van előtérbe helyezve.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi TÜV NORD és ZETOM tanusítványok

 

 

Rugózás-Shock Stop rendszer

A Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi rugózását egy mai modern terepjáró autóhoz lehet hasonlítani, ugyanis itt is szerepet játsszik az ütésfelfogás azaz a shock stop rendszer. Ez a tulajdonság ma már elengedhetetlen egy babakocsi számára, hiszen, ha egy kisebb túrára megyünk vagy esetleg vidékre nagymamához és a pici éppen szundít, ekkor lép életbe a Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi Shock Stop tulajdonságának lényege, hiszen útviszonyoktól függetlenül tolhatjuk a babakocsit, mivel képes akár egy nagyobb kátyu okozta koppanás leszorítására is, ezáltal a gyermek sem fog felébredni. Azonban, ha egyenletes útszakaszon megyünk, akkor az oldalsó mechanizmus segítségével érdemes kikapcsolni ezt a lehetőséget.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi rugózás

 

 

Könnyű kezelhetőség

A Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi irányítása és könnyű kezelhetősége a könnyített aluminium váznak köszönhető. A Kunert ezt a babakocsit fekete illetve szürke vázzal kínálja számunkra.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi könnyű kezelhetőség

 

 

Oldalso lengéscsillapítók

Az oldalsó lengéscsillapítók használatánál misem egyszerűbb. A lengéscsillapítón lévő gyűrű elfordításának megtörténte után a babakocsi követi a talajt és nem fogja zavarni a picit a pihenésben.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi lengéscsillapítás

 

 

Stop & Drive a biztonságos rögzítés érdekében

A Stop&Drive rendszer a legkényelmesebb pozícitó kapta a babakocsin, mivel a két hátsó kerék között pontosan középen helyezkedik el, ezáltal ha megállunk egy percre akár inni vagy cipőt bekötni, akkor egyetlen pedálnyomással a Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi fixálva lesz egészen addig, amíg inaktiválja azt.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi fixáló pedál

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

 

A kerekek átmérője a kényelmes séták érdekében

A Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi kerekeinek átmérője meghatározó szerepet játsszik, hiszen a 25cm-es első és 29cm-es hátsó kerekek bármilyen talajon helyt állnak. Legyen szó akár egy göröngyösebb járdáról, hórol, akár egy tengerparti sétáról vagy egy nagyobb járdaszegélyről a széles kerekeknek köszönhetően nem fog önnek csalódást okozni. 

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi kerekeinek átmérője

 

 

Bolygósítható első kerekek és ezek gondozásmentessége

A Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi kerekei gélt tartalmaznak belül, ezáltal egy szilánktól vagy egy élesebb kavicstól sem fog kidurrani vagy leereszteni, pontosan emiatt a gondozása semennyi. A Molto első kerekei bolygósíthatóak, így könnyebben manőverezhetőek, de ennyire könnyen fixálhatóak is, tehát egyenes pozíciot vesz fel a kerék.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi bolygósítható első kerekek

 

 

A váz könnyen összezárható illetve szétnyitható

A Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi összezárása

A Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi összecsukásának menete egészen egyszerű. Válassza le a mózeskosarat a vázról, majd  aváz mindkét oldaáln megtalálható piros gombot nyomja be és ezzel megegyezően hajtsa össze a keretet, ha megfelelően csinálja a folyamatot, akkor az összecsukás pillanatában egy kattanást kell hallania, amely azt jelzi, hogy a váz véglegesen össze van csukva és nem fog magától szétnyílni. Miután összecsukta a Molto vázát a kerekeket is nyugodtan leválaszthatja onnan ha egy kisebb szekrényben szeretné tárolni a vázszerkezetet.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi összecsukott váza

 

 

A Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi szétnyitása

A Molto vázának szétnyitásához oldja ki a biztosító mechanizmust és a fogantyút erősen tartva húzza maga felé, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kerülnek a helyükre, amit szintén egy kattanás jelez.

 

 

A mózeskosár mindkét irányban feltehető a vázra

Ennek előnye, hogy a baba biztonságérzetét tudod növelni azzal, hogyha veled szemben helyezed fel a mózeskosarat a vázra, ezáltal tudjátok tartani a szemkontaktust.

 

A mózeskosár velünk szemben:

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosara velünk szemben

 

 

A mózeskosár nekünk háttal:

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi háttal van a mózeskosár

 

 

Állítható fogantyú ECO-bőrrel

A kormány 5 fokozatban állítható, ez hasznos lehet a kisebb anyukák számára, emellett ECO-bőrrel van díszítve, ami a csúszásgátlásért felelős.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi 5 fokozatos kormány

 

 

Szellőzés a kupolán

A Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi szellőzésének kialakítása félköríves és a mózeskosár tetején helyezkedik el. Tépőzáras, felhajtható megoldást választottak a Kunert szakemberei.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi kupola szellőző

 

 

A mózeskosár és a sportülés állíthatósága

A Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosara 5 fokozatos beállítást kapott, amely óvatosan megemeli a baba fejét, ha még nem tud önállóan ülni, de szeretné látni, hogy mi zajlik körülötte. Természetesena  sportülés is kapott fokozati beállítást, de a Molto esetében csak 4 fokozat közül lehet választani. Függőlegestől (ha már a baba képes önállóan ülni) egészen a fekvő helyzetig (alvó gyermek számára a legegészségesebb).

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosár támla fokozatok

 

 

A sportülésen levő lábtartó beállítása

A Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi sportrészeének lábtartója 3 fokozatos beállítást kapott, ami nagyban hozzájárul a baba kényelméhez, mivel egy alvásnál meghosszabítja az ülést, de ha csak egy délutáni sétáról van szó, akkor sem lóg a pici lába a levegőben.

 

 

 

A biztonsági öv és a baba elöl levehető biztonsági korlát

Ha úgy döntünk, hogy a korlátot eltávolítjuk, akkor sem kell aggódni attól hogy a baba ki fog esni az ülésből, hiszen a Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi 5 pontos biztonásgi övekkel lett felszerelve, amelyet a baba nem képes önállóan kinyitni.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi 5 pontos biztonsági öv

 

 

A mózeskosár magasított falai csökkentik a kiesés kockázatát

A Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosarának magasított falainak köszönhetően, még akkor sem kell attól félnünk, hogy a baba ki esik mózeskosárból, amikor azt tanulgatja, hogyan is kell önállóan ülni.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi megemelt mózeskosár fal

 

 

Tartozékok

-Pelenkázótáska

A tágas pelenkázótáska a Kunert Molto 2in1 alapvető tartozékai közé sorolható a cipzáros pelenkázótáska.

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi pelenkázótáskája

 

 

Esővédő fólia

Az esővédő fólia praktikus lehet, ha séta közben elér az eső, de akkor sem kell attól félni, hogy nem jut be megfelelő oxigén mennyiség, ugyanis egy kis ablakkal van ellátva.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi esővédő fólia

 

 

Lábzsákok a melegen tartás érdekében

A Kunert Molti 2in1 Multifunkciós babakocsi sportrésze illetve mózeskosara, külön kialakított lábzsákkal rendelkezik a hidegebb időjárás érdekében.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi lábzsákok

 

 

Nagyméretű tárolórekesz a váz alján

Elengedhetetlen tartozéka a Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsinak a tárolórekesz, hiszen nemcsak, hogy minden szükséges dolog belefér, de még egy ksiebb bevásárlás során is segítségünkre válhat.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi tárolórekesz a váz alján

 

 

Szúnyogháló

Ha egy nyári esti sétára lenne szükségünk, de hemzsegnek a bogarak, akkor sem kell megijednünk, mert a Molto tartozéka egy jól szellőző szúnyogháló is.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi szúnyogháló

 

 

Pohártartó

Stabilan rögzíthető pohártartó, amely a váz oldalára rögzíthető.

 

Kunert Molto 2in1 Multifunkciós babakocsi pohártartó

 

A Kunert Molto megvásárolható 3in1 változatban is, ami már hordozót is tartalmaz: https://babazu.hu/kunert-molto-3in1-multifunkcios-babakocsi

 

Jellemzői:  

 • Gél kerekek a csapágyak
 • Menjndola, babakocsi, autósülés több színváltozatban;
 • Egy nagy táska és egy felfüggesztett bevásárlókosár és kiegészítők;
 • Esővédő
 • Szúnyogháló
 • Pohártartó  

Mózes:

 • Praktikus fogókar ECO-bőrrel díszített
 • Puha és nagyon finom párnázott alján a gondola;
 • Rugalmas matrac
 • A mózes a gyermek fejrészénél állítható
 • Felszerelt fedél a hideg és egyéb kedvezőtlen időjárási viszonyok elleni védelem érdekében
 • Praktikus szellőzés a fülkében, amely biztosítja a friss levegő ellátását;
 • Felszerelhető esővédő, ami védi gyermekét a rossz időjárástól
 • Funkcionális szúnyogháló a rovarok elleni védelem érdekében

Sportrész:

 • Praktikus lábzsák
 • Levehető ECO-bőrrel borított korlát 
 • A sportrész menetiránynak megfelelően és meneiránynak ellenkezően felszerelhető
 • 4 fokozatba állítható háttámla
 • Állítható lábtartó
 • 5 pontos állítható biztonsági övek