Kunert Mila Premium Class 3in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Mila Premium Class 3in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ005577
MI-01MI-01
MI-03MI-03
MI-04MI-04
MI-05MI-05
MI-06MI-06
MI-08MI-08
MI-12MI-12
MI-14MI-14
MI-15MI-15
MI-16MI-16
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
209 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Mila Premium Class 3in1 Multifunkciós Babakocsi

 A Kunert Mila Premium Class 3in1 multifunkciós babakocsi újszülött kortól, 36. hónapos korig ajánlot. A Mila Premium Class tervezésekor a KUNERT cég a legmodernebb innovatív technológiákat, megoldásokat és a több mint 25 éves gyártási tapasztalatát is alkalmazta. Az állandó fejlesztések, megújulás a technológiák és az alapanyagok terén, valamint az idők során felhalmozott rengeteg tapasztalat garantálja, hogy a Mila Premium Classt és a Kunert cég egyéb termékeit megvásárlók, biztonságos, kényelmes, felhasználóbarát, szép, könnyen kezelhető terméket kapnak kiemelkedő ár-érték aránnyal. A Mila Premium class 3in1 babakocsi arany és grafit színű aluminium vázzal érhető el mindamellett, hogy renkívűl masszív és könnyű, még esztétikus is. A Mila Premium Classt a gondos - aprólékos minden részletre kiterjedő tervezés, a precíz magas minőségü gyártási folyamat, prémium minőségű anyaghasználat, és nem utolsó sorban az elegáns formaterv, valamint a szemet gyönyörködtető színek jellemzik.

 

 

Első és legfontosabb a biztonság!

A Kunert termékek kivétel nélkül megfelelnek a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak! A Kunert Mila Premium Class 3in1 multifunkciós babakocsit bevizsgálta a TÜV NORD és a ZETOM, ezen cégek tanúsítványai igazolják a Mila Premium Class legmagasabb minőségét és biztonságosságát.

 

Kunert mila premium class 3in1 tanúsítvány

 

 

Könnyű kezelhetőség


A könnyű, de tartós  rendkívűl jóminőségű alumíniumból készült vázszerkezetnek köszönhetően a Kunert Mila Premium Class 3IN1 multifunkciós babakocsi jól manőverezhető és könnyen kezelhető, valamint tartós és igen megbízható is egyben. A Kunert cég a Mila Premium Class vázát arany, valamint grafit színben gyártja, ezzel is növelve a variációk lehetőségét, hogy minden kedves felhasználó megtalálja a számára stílusban legközelebb álló variációt.

 

Kunert mila premium class 3in1 babakocsiváz

 

 

Kerékfelfüggesztés- SHOCK STOP rendszer

A Kunert Mila Premium Class 3IN1 multifunkciós babakocsi kerékfelfüggesztésének a tervezésekor a mérnökök a babák kényelmét szem előtt tartva, a Shock Stop rendszer alkalmazása mellett döntöttek. Ezen rendszer alkalmazásával a lehető legnagyobb mértékben sikerül kiküszöbölni az egyenetlen felületen való használatból adódó döcögéseket és imbolygásokat, hogy a babák pihenését és álmát a leggöröngyösebb erdei úton történő séta se zavarja meg. A Kunert Mila Premium Class 3in1 multifunkciós babakocsikban alkalmazott Shock Stop rendszer egyik eleme a rugózó hátsó kerék felfüggesztés a másik pedig oldalsó az lengéscsillapító. A Mila Premium Class hátsó kerekein található rugós felfüggesztés jelentősen képes kisimítani a talajon lévő egyenetlenségeket, valamint könnyedén kiegyenlíti a babakocsi súlypontját a terhelés függvényében. 

 

Kunert mila premium class 3in1 rugózás

 

 

 

 

 

 

 

Oldalsó lengéscsíllapítók

A Kunert cég a babák és a szüleik komfort érzetének növelése érdekében Mila Premium Class 3in1 babakocsinál is alkalmazza az oldalsó lengéscsillapítókat. Ezek könnyedén fixálhatóak, vagy éppen aktiválhatóak. A rajtuk levő gyűrű elfordításával be- és kikapcsolható a funkció egy egyszerű mechanizmus segítségével. A Mila Premium Class lengéscsillapítóin lévő gyűrű elfordítása után a babakocsi lágyabban követi a talaj egyenetlenségeit, ezáltal komfortosabbá téve a gyermek pihenését. Ha sima felületen használjuk a babakocsit, az oldalsó lengéscsillapítókat érdemes fixálni.

 

Kunert mila premium class 3in1 oldalsó lengéscsillapító

 

 

Stop & drive rendszer - a biztonságos rögzítés

Olyankor is fontos, hogy a kibabénkat biztonságban tudjuk, amikor nem toljuk a babakocsit, csak a kertben, vagy egy parkban altatjuk benne a kisbabánkat. A Mila Premium Class Stop & Drive rendszere lehetővé teszi a babakocsi biztonságos rögzítését egy pedál lenyomásával. A pedál a hátsó tengely közepén, a kerekek között található, ezért a használata kényelmes és praktikus. A Stop & Drive rendszer aktiválásával reteszeljük a babakocsi hátsó kerekeit a tengelyen, ezzel megtudjuk akadályozni a babakocsi véletlen elgurulását.

 

Kunert mila premium class 3in1 babakocsi pedál

 

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

Praktikus, Nagy Átmérőjű Kerekek

Az első 23 cm-es átmérőjű és a hátsó 29 cm-es átmérőjű kerekeknek köszönhetően a Mila Premium Class 3in1 multifunkciós babakocsi bármilyen felületen meglepően jól gurul. Legyen kissé göröngyös, erdei, vagy mezei, ösvény, vagy városi aszfalt esetleg betonlapokból kirakott járda. A Mila Premium Class a kerekek méretéből adódóan könnyedén megbirkózik az akadályokkal. Nem okoz gondot egy járdaszegély, a havas-latyakos út, valamint a tengerparti homok leküzdése sem. A Kunert Mila Premium Class 3in1 multifunkciós babakocsi gondozás mentes gél kerekekkel rendekezik. Mindamellett, hogy szép formájuak és esztétikusak, tulajdonképpen renkívül strapabíróak is. 

 

Kunert mila premium class 3in1 kerék méretei

 

 

Gondozásmentes kerekek, melyek elöl bolygósíthatóak

A gélkerekek használatakor nem kell aggódnia, hogy a babakocsi kerekei kidurrannak, leeresztenek. Üveggel vagy más éles tárgyakkal való találkozás után sem sérülnek meg. Az első kerekek bolygósithatóak (360°-ban körbe forognak), így a Mila Premium Class könnyen manőverezhető és tolható. Igény esetén viszont könnyedén fixálhatja is őket a hosszabb egyenletes felületü talajon történő egyenes haladás esetén.

 

Kunert mila premium class 3in1 bolygósítható kerék

 

 

Széles tartományban állítható Eco-bőrrel bevont tolókar

A Mila Premium Class 3in1 multifunkciós babakocsi díszes eco bőrrel bevont tolókarral rendelkezik, melynek a talajtól mért magassága széles tartományban állítható így bárki könnyedén beállíthatja a magasságához legkényelmesebb pozíciót. Ezért kényelmesen tudják használni a különböző magasságú emberek. A Mila Premium Class tolókarja nagymértékben csúszásmentes, ezzel is lehetővé téve a kényelmes és biztonságos fogást a hosszú séták során is.

 

Kunert mila premium class 3in1 ECO-bőrrel bevont tolókar

 

 

Praktikus, könnyen összezárható és szétnyitható váz

A Mila Premium Class 3in1 multifunkciós babakocsi vázát olyanra álmodták meg a Kunert cég tervezői, hogy praktikusan és nagyon könnyen kis méretűre összecsukható legyen. Ezért a Mila Premium Class szállítása akár egy kisebb méretű autó csomagtartójában is megoldható, valamint a tárolása is könnyebb így akár egy szekrényben, vagy annak a tetején. Emiatt a kisebb lakással rendelkezőknek is ideális választás lehet.

 

Kunert mila premium class 3in1 arany váz

 

 

A Mila Premium Class 3in1 multifunkciós babakocsi összezárása

Vegye le a mózest a Mila Premium Class vázáról. Nyomja be és tartsa lenyomva a tolókar jobb oldalán található piros gombot, ezzel egyidejűleg húzza meg a karokat (mindkét oldalon megtalálhatóak), és hajtsa össze a vázat. Gyözödjön meg arról, hogy a biztonsági mechanizmus bekapcsolódott - jellegzetes kattanást kell hallania  (ennek köszönhetően a váz önmagától nem tud szétnyílni), így könnyen mozgathatja a vázat. Összecsukás közben akár le is választhatja a babakocsi kerekeit és tengelyeit, lehetővé téve, hogy a vázat akár szekrénybe tárolja, vagy egy kis autó csomagtartójában szállítsa. Az első kerekeket is ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatóak - csupán nyomja be a kerekek fölötti gombot és válassza le a vázról.

A Mila Premium Class 3IN1 Multifunkciós Babakocsi szétnyitása

A babakocsi vázának kibontásához oldja ki a biztosító mechanizmust, és a fogantyút tartva húzza felfelé, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak. Amennyiben a kerekek nélkül volt összecsukva a váz, helyezze fel a kerekeket a helyükre. Ezután csupán a használni kívánt tartozékot (mózes, sportülés) kell csatlakoztatnia, és a mila használatra kész.

A Levegő áramlás a babakocsin belül

Nagyon fontos, hogy a babák a legnagyobb melegben is kényelmesen tudjanak pihenni a babakocsiban. Ezért a Kunert cég egy jól átgondolt szellőző rendszert alkalmaz a Mila Premium Class 3in1 multifunkciós babakocsi esetében is. A Mila Premium Class szellőző rendszere megfelelő mennyiségü friss levegőt biztosít a babáknak még a legnagyobb melegben is, ezzel is óvva őket a kánikula okozta kellemetlenségektől. A mózes kupolája egy  zipzárral nyitható és felhajtható ablakkal van ellátva. Továbbá a gondola alján is található szellőző nyílás, amely állítható rostéllyal rendelkezik a levegő mennyiségének az szabályozása és a komfortérzet növelése érdekében.

Kunert mila premium class 3in1 szellőzés a gondola kupoláján

Továbbá a gondola alján is található szellőző nyílás, amely állítható rostéllyal rendelkezik a levegő mennyiségének szabályozhatósága érdekében.

Kunert mila premium class 3in1 zárható szellőző nyílás a gondola alján

 

 

A mózes és a sportülés háttámlájának a beállítása

A Mila Premium Class mózesének a háttámlája öt fokozatban állítható. Így óvatosan megtudjuk emelni a baba fejét. Különösen hasznos ez, ha a gyermek még nem ül, de  szeretné látni az édesanyját és az őt körülvevő világot. Természetesen a sportülés háttámlája is állítható, mégpedig négy fokozatban, a fekvő helyzetből (az alvó gyermek számára a legegészségesebb helyzet) a teljesen függőleges helyzetbe (amikor a baba már képes önmagában jól ülni).

Kiesés elleni védelem

A Mila Premium Class 3in1 multifunkciós babakocsi esetében is a Kunert cég elsődleges és legfőbb szempontként kezeli a babák biztonságát. Ezért a Mila Premium Class sportülését is ellátta  egy levehető karfával, valamint 5 pontos biztonsági övvel. Ezeket az elemeket a gyermek önmagában nem fogja tudni kinyitni. Ezek az elemek biztonságosan rögzítik a gyermeket a sportülésben, és megakadályozzák a baba kiesését. 

Autóshordozó

A Kunert Mila Premium Class 3in1 Multifunkciós babakocsihoz négyfajta autóshordozót tud kiválasztani a lenyíló ablakban. A Mila Premium Class a 3in1 változatában tartalmazza a kiválasztott autóshordozóval kompatibilis adaptereket is.

Carlo 0-10 kg Autóshordozó

- Carlo 0-10 kg isofix bázistalppal nem kompatibilis autóshordozó
- Trix 0-13 kg isofix talppal kompatibilis autóshordozó
- Kent 0-13 kg isofix talppal kompatibilis autóshordozó
- Pixel 0-13 kg isofix talppal kompatibilis autóshordozó


Kunert mila premium class 3in1 Carlo autoshordozó

 


Kent 0-13 Autóshordozó

- 0-13 kg közötti gyermekek számára (0.csoport)
- Állítható hárompontos biztonságiöv párnákkal
- Az autó biztonságiövével, valamint isofix bázistalpban rögzíthető
- A Kent 0-13 autóshordozó kettő szűkítővel is rendelkezik, az egyik a ülés teljes felületét lefedi, a másik pedig pluszban a fejrésznél található, még nagyobb védelmet biztosítva a babáknak az esetleges sérülések ellen
- Levehető lábzsák
- Súlya: 3,5 Kg


Kunert mila premium class 3in1 Kent autóshordozó

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska

Nagy méretű, a babakocsi színével megegyező pelenkázó táska, melyhez tartozik vállpánt, és két kapocs a babakocsira való rögzítés érdekében

Vázra csatlakoztatható tároló rekesz

 A váz alsó részére csatlakoztatható tároló, amely egy bevásárlást is megtud könnyíteni, de ha kell elnyel mindent amire a kibabának és az anyukájának szüksége lehet a séták során

Lábzsákok


Lábzsákok, a mózeshez, a sportrészhez és a autóshordozóhoz a téli hidegek ellen
Pohártartó Praktikus és esztétikus pohártató a vázra akasztás lehetőségével

Adapterek

Adapterek az autóshordozó vázra való rögzítéséhez


Esővédő fólia

Az esővédő fólia a babakocsi méreteihez igazítva lett legyártva és levegőztető ablakkal lett ellátva


Szúnyogháló

Kiemelkedő minőségű szúnyogháló a különféle rovarok ellen

 

Kunert mila premium class 3in1 tartozékok

 

 

Méretek és Adatok:

 

Kunert mila premium class 3in1 multifunkciós babakocsi méretek