Kunert Mila Premium Class 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Mila Premium Class 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006494
MI-01 MI-01
MI-03 MI-03
MI-04 MI-04
MI-05 MI-05
MI-06 MI-06
MI-08MI-08
MI-12 MI-12
MI-14 MI-14
MI-15 MI-15
MI-16 MI-16
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
189 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Mila Premium Class 2in1 multifunkciós babakocsi

A Kunert Mila Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi tervezése során mint mindegyik Kunert terméke esetében a lengyel cég a legújabb megoldásokat és eljárásokat ötvözte a klasszikus, babakocsi gyártásban jólbevált folyamatokkal. Ennek köszönhető a könnyített alumínium váz és a gondozás mentes gél kerekek, melyek elől bolygósíthatóak. Az alumínium váz, nemcsak a babakocsi súlyán könnyít, de a szülők számára is könnyebben kezelhető. A gél kerekek nem igényelnek gondozást ugyanis semmilyen éles tárgy nem tud annyrúira kárt tenni benne, hogy használhatatlan legyen. A mózeskosár és a sportrész is állítható. A mózeskosár egy picit megemeli a baba fejét, ezáltal segít neki megtanítani, hogy hogyan is kell ülni és az őt körülvevő környezetet is látja. A sportülés azon babák számára használható, akik már ügyesen tudnka maguktól ülni. A Kunert cég több mint negyedévszázados gyártási tapasztalatának, valamint a minőségi alapanyag választásnak és a gyártási folyamatok állandó tökéletesítése révén elérte, hogy a babakocsiaik Európa szerte igen nagy népszerűségnek örvendenek. Az elmúlt évtizedek alatt legyártott több százezer Kunert multifunkciós babakocsi és a több százezer boldog gyermek, akik Kunert babakocsival kezdték el az életüket, bizonyítják, hogy a Mila Premium Classt és a Kunert cég egyéb termékeit megvásárlók, biztonságos, kényelmes, felhasználóbarát, szép, könnyen kezelhető terméket kapnak kiemelkedő ár-érték aránnyal. A Mila a PN-EN1888:2012 Európai Uniós szabványnak megfeleően készül az Európai Únióban. A Mila mózes részét és a sportülést is mindkét irányban fellehet tenni a vázra.

 

Első a biztonság!

Minden Kunert termék megfelel az európai biztonsági előírásoknak!
A Kunert Mila Premium Class 2in1 multfunkciós babakocsi rendelkezik TÜV NORD és ZETOM bevizsgálási tanúsítvánnyal, melyek igazolják a legmagasabb minőséget és biztonságot.

 

Kunert Mila 2in1 Premium tanusítványok

 

 

Praktikum és könnyű kezelhetőség!

A Mila Premium Class váza alumíniumból készült, ezért könnyű, de tartós. A váz merevségének köszönhetően a Kunert Mila Premium Class 2IN1 multifunkciós babakocsi jól manőverezhető és könnyen kezelhető. A Kunert Mila Premium Class arany, valamint grafit színü vázzal is rendelhető.

 

Kunert Mila 2in1 Premium Class tárolókosár a váz alján

 

 

Rugózás - shock stop rendszer 

A Kunert Mila Premium Class 2IN1 multifunkciós babakocsi felfüggesztésének tervezésekor Kunert cég szakemberei olyan elemek megalkotását tűzték ki célul, amelyek a biztonság mellett a babák kényelmét messzemenően szem előtt tartva, a lehető legnagyobb mértékben kiküszöbölik az útegyenetlenségekből adódó ütéseket, rezgéseket, ezzel is kellemes pihenést és jó alvást biztosítva a gyermekeknek. A Kunert babakocsikban alkalmazott Shock Stop rendszer két elemből áll: a hátsó kerék felfüggesztéséből és az oldalsó lengéscsillapítóból. A Mila Premium Class hátsó kerekeinek rugósfelfüggesztése kiegyenlíti a babakocsi súlyát és kisimítja az apróbb útegyenletlenségeket.

 

Kunert Mila 2in1 Class Premium rugózás

 

 

Oldalsó lengéscsillapítók

A Kunert cég által a Mila Premium Classnál is alkalmazott oldalsó lengéscsillapító, könnyen be- és kikapcsolható egy egyszerű mechanizmus segítségével. A lengéscsillapitó lévő gyűrű elfordítása után a babakocsi rugalmasabban követi a talajt, ezzel csökkentve a gyermek által érzett rázkódásokat. Egyenletes felületen járva érdemes kikapcsolni az oldalsó lengéscsillapítókat.

 

Kunert Mila 2in1 Premium Class felfüggesztés

 

 

Stop & Drive rendszer - A biztonságos rögzítés

Mint már említettük a Kunert cég számára a legfontosabb a babák biztonsága, ezért a Mila Premium Class 2in1 multifunkciós babakocsi esetében is a Stop & Drive rendszert alkalmazza a babakocsi biztonságos rögzítésére. A Mila Preium Class Stop & Drive rendszere által egy pedál lenyomása után a babakocsi hátsó kerekei rögzítődnek a tengelyen, megakadályozva ezzel a babakocsi elgurulását. A pedál a hátsó tengely közepén, a kerekek között található, ezért a használata kényelmes és praktikus.

 

Kunert Mila 2in1 Premium Class fixáló pedál

FIGYELEM! SOHA NE HAGYJA EGYEDÜL A GYERMEKÉT A BABAKOCSBAN, MÉG AKKOR SEM, HA A RÖGZITŐFÉKET AKTIVÁLTA!

 

Nagy átmérőjű kerekek segítik a biztonságos és kényelmes sétákat

A 23 cm-es átmérőjű első és a 29 cm-es átmérőjű hátsó kerekek biztosítják, hogy a babakocsi bármilyen felületen jól fog gurulni, ezzel is elősegítve a biztonságot és a kényelmet. Alkalmas aszfaltozott utakon és nehezebb terepeken történő sétákra is. A Kunert Mila Premium Class 2in1 multifunkciós babakocsi a kerekek méretéből adódóan könnyedén megbirkózik a járdákon lévő kátyúkkal vagy a földutakon lévő egyenetlenségekkel is. Tolható a homokban, havon és egy a járdaszegély sem lesz vele leküzdhetetlen akadály.

 

Kunert Mila 2in1 Premium Class első és hátsó kerék szélesség

 

 

Bolygósítható, gondozásmentes kerekek

A Kunert Mila Premium Class 2in1 multifunkciós babakocsi gélkerekei nem igényelnek különösebb gondozást, nem eresztenek le és nem lyukadnak ki. Az éles tárgyakkal való találkozás után is tovább használhatóak maradnak. Az első kerekek bolygósíthatóak (360°-ban körbe forognak), ezért a Mila Premium Class nagyon könnyen navigálható. Igény esetén viszont könnyedén fixálhatja is őket a hosszabb egyenes, egyenletes talajon történő haladás érdekében.

Kunert milla elsőkerék

 

 

Állítható ECO bőrrel bevont tolókar

A babakocsi állítható, tolókarral rendelkezik, ezáltal könnyedén a magasságához igazíthatja. Ennek köszönhetően kényelmes a használata mind a magasabb, mind pedig az alacsonyabb emberek számára. A Mila tolókarja ECO bőrrel van díszítve, amely csúszásmentes, és lehetővé teszi, hogy mindig biztonságosan és kényelmesen tolja, még hosszú séták során is.

Mila állítható tolókar

 

 

Praktikus, könnyen összezárható és szétnyitható váz

A Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi praktikus könnyen összezárható és szétnyitható vázzal rendelkezik. A babakocsi vázának összecsukásával könnyebbé tehetjük a babakocsi szállítását és tárolását is.

Kunert mila premium class aranyváz

 

 

A Mila 2in1 multifunkciós babakocsi összezárása

Vegye le a mózest a Mila vázáról. Nyomja be és tartsa lenyomva a tolókar jobb oldalán található piros gombot, ezzel egyidejűleg húzza meg a karokat (mindkét oldalon megtalálhatóak), és hajtsa össze a vázat. Gyözödjön meg arról, hogy a biztonsági mechanizmus bekapcsolódott - jellegzetes kattanást kell hallania  (ennek köszönhetően a váz önmagától nem tud szétnyílni), így könnyen mozgathatja a vázat. Összecsukás közben akár le is választhatja a babakocsi kerekeit és tengelyeit, lehetővé téve, hogy a vázat akár szekrénybe tárolja, vagy egy kis autó csomagtartójában szállítsa. Az első kerekeket is ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatóak - csupán nyomja be a kerekek fölötti gombot és válassza le a vázról.

A Mila 2in1 multifunkciós babakocsi szétnyitása

A babakocsi vázának kibontásához oldja ki a biztosító mechanizmust, és a fogantyút tartva húzza felfelé, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak. Amennyiben a kerekek nélkül volt összecsukva a váz, helyezze fel a kerekeket a helyükre. Ezután csupán a használni kívánt tartozékot (mózes, sportülés) kell csatlakoztatnia, és a Mila használatra kész.

Szellőzés

Mint minden Kunert babakocsi, a Mila is a jól kialakított szellőzésének köszönhetően megvédi a gyermeket a túlmelegedéstől meleg nyári napokon, és rengeteg friss levegőt biztosít a számára. A Mila mózes része szellőzőablakkal rendelkezik a kupoláján.  

Kunert Mila Premium Class szellőzés

A mózes alján is vannak szellőzőnyílások, amelyek szabadon állíthatóak. Ezáltal könnyedén beállíthatjuk a levegő áramlását a mózesen belül.

Kunert Mila Premium Class mózes alsószellőzés

 

 

A mózes és a sportülés háttámlájának a beállítása

A Mila mózesének a háttámlája öt fokozatban állítható. Így óvatosan megtudjuk emelni a baba fejét. Különösen hasznos ez, ha a gyermek még nem ül, de szeretné látni az édesanyját és az őt körülvevő világot.Természetesen a sportülés háttámlája is állítható, mégpedig négy fokozatban, a fekvő helyzetből (az alvó gyermek számára a legegészségesebb helyzet) a teljesen függőleges helyzetbe (amikor a baba már képes önmagában jól ülni).

 

Biztonságiöv és a levehető korlát

A babakocsi 5 pontos biztonsági övvel és egy levehető korláttal is fel van szerelve, amelyeket a gyermek önmagában nem fog tudni kinyitni. Ezek az elemek rögzítik a gyermeket a helyén, és megakadályozzák, hogy kiessen, így nem kell aggódnia a baba biztonsága miatt.  

Kunert Mila Premium Class biztonságiöv

 

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska


A Mila 2in1 tartozékai között megtalálható a tágas cipzárral zárható pelenkázótáska, ami vállpánttal és a babakocsi vázára való csatlakoztatás lehetőségével rendelkezik.

Kunert Mila Premium Class pelenkázó táska

 

Vázra csatlakoztatható nagyméretű tároló


Nagyméretű, a babakocsiváz alsó részére csatlakoztatható tárolórekesz is a Mila tartozéka, amely lehetővé teszi, hogy magával vigye az összes dolgot amire a babanák szüksége lehet, valamint nagy segítség lehet bevásárláskor is.

Kunert Mila vázra rögzíthető tároló

 

 

Lábzsákok


A Mila külön lábzsákkal rendelkezik a mózeshez és sportrészhez is a téli hidegek ellen.

Kunert Mila Premium Class lábzsákok

Pohártartó

Praktikus, designos vázra akasztható pohártartó, a Mila nélkülözhetetlen része.

Kunert Mila premium Class pohártartó

 

Esővédő

Esővédő fólia, ami tökéletesen illeszkedik a Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi sziluettjéhez.

Kunert Mila Premium Class esővédőfólia

 

 

Szúnyogháló

A Mila szúnyoghálója ökéletes védelem akár egy bogárinvázió ellen is.

Kunert Mila Premium Class szúnyogháló

 

 

Méretek

Kunert Mila Premium class méretek

A Kunert Mila Premium Class babakocsi megvásárolható 3in1 autóshordozót is tartalmazó változatban is, amit az alábbi linken találhat meg:https://babazu.hu/kunert-mila-premium-class-multifunkcios-babakocsi-tobbfele-szinben