Kunert Mila 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006493
MI-01MI-01
MI-03MI-03
MI-04MI-04
MI-05MI-05
MI-06MI-06
MI-08MI-08
MI-12MI-12
MI-14MI-14
MI-15MI-15
MI-16MI-16
készletinformáció:
készleten
Várható szállítási idő 1-2 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-2 munkanap
169 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Mila 2in1 multifunkciós babakocsi

A Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi újszülött kortól, 36 hónapos korig ajánlott. A Mila vázszerkezete könnyített alumíniumból készűlt a könnyebb kezelhetőség miatt. A Mila tervezésekor a KUNERT cég a legmodernebb innovatív technológiákat, megoldásokat és a több mint 25 éves gyártási tapasztalatát is alkalmazta, azért, hogy egy tökéletes 2in1 multifunkciós babakocsit hozzon létre. A Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi gél kerekeket kapott annak érdekében, hogy egy nagyobb üvegszilánk vagy egy élesebb kavics se tudjon kárt tenni a kerekekben. A 4 kerék közűl az első 2 bolygósítható, amely elősegíti a könnyebb manőverezést, de ugyanakkor egy mozdulattal fixálhatóak is. A mózeskosár 5, a sportrész pedig 4 fokozatban állítható. A mózeskosár állíthatósága akkor hasznos ha a baba még nem képes saját magától ülni, de érdekli, hogy mi történik körülötte. A sportrész egészen a vízszintestől (alvó baba számára a legegészségesebb) a függőlegesig állítható, ami akkor jó ha már szépen tud magától ülni. Az állandó fejlesztések, megújulás a technológiák és az alapanyagok terén, valamint az idők során felhalmozott rengeteg tapasztalat garantálja, hogy a Milát és a Kunert cég egyéb termékeit megvásárlók, biztonságos, kényelmes, felhasználóbarát, szép, könnyen kezelhető terméket kapnak kiemelkedő ár-érték aránnyal.  A Mila a PN-EN1888:2012 Európai Uniós szabványnak megfeleően készül az Európai Únióban. A Mila mózes részét és a sportülést is mindkét irányban fellehet tenni a vázra. 

 

 

Első a biztonság

Minden Kunert termék megfelel az európai biztonsági előírásoknak.
A Mila babakocsi rendelkezik TÜV NORD és ZETOM bevizsgálási tanúsítvánnyal, melyek igazolják a legmagasabb minőséget és biztonságot.

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi TÜV NORD és ZETOM tanusítvány

 

 

Könnyű kezelhetőség


A könnyű, de tartós alumíniumból készült vázszerkezetnek köszönhetően a Kunert Mila 2IN1 multifunkciós babakocsi jól manőverezhető és könnyen kezelhető. A Kunert cég a Mila vázát fehér, valamint fekete színben gyártja.

 

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi fekete váz

 

 

Rugózás - shock stop rendszer

A Kunert Mila 2IN1 multifunkciós babakocsi felfüggesztésének tervezésekor Kunert cég szakemberei olyan elemek megalkotását tűzték ki célul, melyek a biztonság mellett a babák kényelmét messzemenően szem előtt tartva, a lehető legnagyobb mértékben kiküszöbölik az útegyenletlenségekből adódó ütéseket, rezgéseket, ezzel is kellemes pihenést és jó alvást biztosítva a gyermekeknek. A Kunert babakocsikban alkalmazott Shock Stop rendszer két elemből áll: a hátsó kerék felfüggesztéséből és az oldalsó lengéscsillapítóból. A Mila hátsó kerekeinek rugósfelfüggesztése kiegyenlíti a babakocsi súlyát és kisimítja az apróbb útegyenletlenségeket.

 

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi rugózás és shock stop rendszer

 

 

Oldalsó lengéscsillapítók

A Kunert cég által a Milánál is alkalmazott oldalsó lengéscsillapító, könnyen be- és kikapcsolható egy egyszerű mechanizmus segítségével. A lengéscsillapitón lévő gyűrű elfordítása után a babakocsi rugalmasabban követi a talajt, ezzel csökkentve a gyermek által érzett rázkódásokat. Egyenletes felületen járva érdemes kikapcsolni az oldalsó lengéscsillapítókat.

 

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi oldalsó lengéscsillapító

 

 

Stop & drive rendszer - a biztonságos rögzítés

Parkolás közben is fontos a biztonság. A Mila Stop & Drive rendszere lehetővé teszi a babakocsi biztonságos rögzítését egy pedál lenyomásával. A pedál a hátsó tengely közepén, a kerekek között található, ezért a használata kényelmes és praktikus.

 

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi rögzitő fékpedál

 

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

 

Nagy átmérőjű kerekek segítik a biztonságos és kényelmes sétákat

A 23 cm-es átmérőjű első és a 29 cm-es átmérőjű hátsó kerekek biztosítják, hogy a séták mindig kényelmesek és biztonságosak legyenek számunkra és a gyermek számára egyaránt. Alkalmas aszfaltozott utakon és nehezebb terepeken történő sétákra is. A Mila kerekek méretéből adódóan könnyedén megbirkózik a járdákon lévő kátyúkkal vagy a földutakon lévő egyenetlenségekkel is. Tolható a homokban, havon és egy a járdaszegély sem lesz vele leküzdhetetlen akadály.

 

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi kerék méretek

 

 

Gondozásmentes kerekek, melyek elöl bolygósíthatóak

A gélkerekek használatakor nem kell aggódnia, hogy a babakocsi kerekei kidurrannak, leeresztenek. Üveggel vagy más éles tárgyakkal való találkozás után sem sérülnek meg, ezáltal az ilyen fajta kerekek abszolút strapabíróak és legfőképpen gondozásmentesek. Az első kerekek bolygósithatóak (360°-ban körbe forognak), így a Mila könnyen manőverezhető és tolható. Igény esetén viszont könnyedén fixálhatja is őket a hosszabb egyenes haladás érdekében.

 

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós bolygósítható kerék

 

 

Állítható ECO bőrrel bevont tolókar

A babakocsi állítható, tolókarral rendelkezik, ezáltal könnyedén a magasságához igazíthatja. Ennek köszönhetően kényelmes a használata mind a magasabb, mind pedig az alacsonyabb emberek számára. A Mila tolókarja ECO bőrrel van díszítve, amely csúszásmentes, és lehetővé teszi, hogy mindig biztonságosan és kényelmesen tolja, még hosszú séták során is.

 

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós tolókar pozíciók

 

 

Praktikus, könnyen összezárható és szétnyitható váz

A Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi praktikus könnyen összezárható és szétnyitható vázzal rendelkezik. A babakocsi vázának összecsukásával könnyebbé tehetjük a babakocsi szállítását és tárolását is.

 

 

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós váz összecsukva

 

 

A Mila 2in1 multifunkciós babakocsi összezárása

Vegye le a mózest a Mila vázáról. Nyomja be és tartsa lenyomva a tolókar jobb oldalán található piros gombot, ezzel egyidejűleg húzza meg a karokat (mindkét oldalon megtalálhatóak), és hajtsa össze a vázat. Gyözödjön meg arról, hogy a biztonsági mechanizmus bekapcsolódott - jellegzetes kattanást kell hallania  (ennek köszönhetően a váz önmagától nem tud szétnyílni), így könnyen mozgathatja a vázat. Összecsukás közben akár le is választhatja a babakocsi kerekeit és tengelyeit, lehetővé téve, hogy a vázat akár szekrénybe tárolja, vagy egy kis autó csomagtartójában szállítsa. Az első kerekeket is ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatóak - csupán nyomja be a kerekek fölötti gombot és válassza le a vázról.

A Mila 2in1 multifunkciós babakocsi szétnyitása

A babakocsi vázának kibontásához oldja ki a biztosító mechanizmust, és a fogantyút tartva húzza felfelé, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak. Amennyiben a kerekek nélkül volt összecsukva a váz, helyezze fel a kerekeket a helyükre. Ezután csupán a használni kívánt tartozékot (mózes, sportülés) kell csatlakoztatnia, és a Mila használatra kész.

Szellőzés

Mint minden Kunert babakocsi, a Mila is a jól kialakított szellőzésének köszönhetően megvédi a gyermeket a túlmelegedéstől meleg nyári napokon, és rengeteg friss levegőt biztosít a számára. A Mila mózes része szellőzőablakkal rendelkezik a kupoláján(cipzárral nyitható, felhajtható panel).  

 

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi kupola szellőzés

 

A mózes alján is vannak szellőzőnyílások, amelyek szabadon állíthatóak. Ezáltal könnyedén beállíthatjuk a levegő áramlását a mózesen belül.

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosár szellőzés

 

 

A mózes és a sportülés háttámlájának a beállítása

A Mila mózesének a háttámlája öt fokozatban állítható. Így óvatosan megtudjuk emelni a baba fejét. Különösen hasznos ez, ha a gyermek még nem ül, de szeretné látni az édesanyját és az őt körülvevő világot.
Természetesen a sportülés háttámlája is állítható, mégpedig négy fokozatban, a fekvő helyzetből (az alvó gyermek számára a legegészségesebb helyzet) a teljesen függőleges helyzetbe (amikor a baba már képes önmagában jól ülni).

Biztonságiöv és a levehető korlát

A babakocsi 5 pontos biztonsági övvel és egy levehető korláttal is fel van szerelve, amelyeket a gyermek önmagában nem fog tudni kinyitni. Ezek az elemek rögzítik a gyermeket a helyén, és megakadályozzák, hogy kiessen, így nem kell aggódnia a baba biztonsága miatt.  

Tartozékok

Pelenkázótáska


A Mila 2in1 tartozékai között megtalálható a tágas cipzárral zárható pelenkázótáska, ami vállpánttal és a babakocsi vázára való csatlakoztatás lehetőségével rendelkezik.

 

Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi pelenkázó táska

 

Vázra csatlakoztatható nagyméretű tároló


Nagyméretű, a babakocsiváz alsó részére csatlakoztatható tárolórekesz is a Mila tartozéka, amely lehetővé teszi, hogy magával vigye az összes dolgot amire a babanák szüksége lehet, valamint nagy segítség lehet bevásárláskor is.Kunert Mila 2iin1 Multifunkciós babakocsi vázra rögzíthető nagy méretű tárolórekesz

 

Lábzsákok


A Mila külön lábzsákkal rendelkezik a mózeshez és sportrészhez is a téli hidegek ellen.


Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi sportülés lábzsák-mózes rész lábzsák

 

Pohártartó

Praktikus, designos vázra akasztható pohártartó, a Mila nélkülözhetetlen része.
Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi pohártartó a vázon

 

Esővédő

Esővédő fólia, ami tökéletesen illeszkedik a Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi sziluettjéhez.
Kunert Mila 2in1 Multifunciós babakocsi esővédő fólia

 

Szúnyogháló

A Mila szúnyoghálója ökéletes védelem akár egy bogárinvázió ellen is.
Kunert Mila 2in1 Multifunkciós babakocsi szúnyogháló

A Kunert Mila babakocsi megvásárolható 3in1 autóshordozót is tartalmazó változatban is, amit az alábbi linken találhat meg: https://babazu.hu/kunert-mila-multifunkcios-babakocsi-tobbfele-szinben

 

Méretek és Adatok:

 

Kunert mila 2in1 multifunkciós babakocsi méretek

Riko Villa 2in1 Multifunkciós Babakocsi Riko Villa 2in1 Multifunkciós Babakocsi 159 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz
Riko Side Cooper 2IN1 Riko Side Cooper 2IN1 199 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz