Kunert Master 3in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Master 3in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ005567
MA-06MA-06
MA-09MA-09
MA-11MA-11
MA-05MA-05
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
134 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Master 3in1 multifunkciós babakocsi

A Kunert Master 3in1 Multifunkciós babakocsi egyaránt kiváló választás a kezdő és gyakorlott anyukák számára is. Tökéletes kényelmet nyújt a babájának a rendkívűl puha és kényelmes matrac. Emellett ECO-bőrrel ellátott tolókarral rendelkezik, amely több fokozatban állítható, ezáltal bármilyen magasságú szülő számára kényelmesen kezelhető lesz a Kunert Master 3in1. A mózeskosár állítható háttámlával rendelkezik, amely nagy segítséget nyújthat a babának az ülés gyakorlásában. A szellőzőrendszer is nagyon jól lett kialakítva, ugyanis van egy zárható 3 nyílásos szellőzőrendszer a mózeskosár alján, illetve egy cipzáros megoldással ellátott szellőzőrendszer a kupola alján, így a baba nyugodtan tud pihenni a babakocsiban a melegebb nyári napokon is. A Kunert Master 3in1 Multifunkciós babakocsi alumínium vázzal gurult le a gyártósorrol, mely biztosítja számunkra a könnyű kezelhetősgét és manőverezést. Prémium kategóriás multifunkciós 3in1 babakocsi. A babakocsi újszülött kortól 36 hónapos korig használható, legfeljebb 15 kg testtömegű gyermekek számára alkalmas.

 

 

 

Első a biztonság

Ahogy azt már megszokhattuk a Kunert termékeknél, a Master is rendelkezik a két legfőbb tanusítvánnyal, a TÜV NORD és ZETOM is elismerte a tökéletességet és a minőséget.

 

 

 

 

 

 

Könnyű kezelhetőség

A könnyű kezelhetőséget elősegíti számunkra az anyagából eredően nagyon könnyű alumínium váz és az elől bolygósítható (360°-ban forgatható) gél kerekek, melyeknek köszönhetően a kerekek abszolút gondozásmentesek, ugyanis semmilyen élesebb üvegszilánk vagy kavics nem tud kárt tenni benne. 

 

 

 

 

 

Hátsókerék felfüggesztés

A hátsókerék felfüggesztésének köszönhetően a babakocsi súlya ki lesz egyensúlyozva ezáltal könnyebben követi a talaj egyenetlenségeit és nem fogja megzavarni a baba pihenését semmilyen formában.

 

 

 

 

 

 

Stop&Drive rendszer

A Stop&Drive rendszer is a baba biztonságáért felel. A hátsó tengely közepén helyezkedik el egy pedál formájában, egy pedál ami lefixálja az egész babakocsit és egy centit nem tud gurulni egészen a kiaktiválásig.

 

 

 

 

 

 

FIGYELEM! SOHA NE HAGYJA EGYEDÜL A GYERMEKÉT A BABAKOCSIBAN, MÉG AKKOR SEM, HA A RÖGZÍTŐFÉKET AKTIVÁLTA!

 

 

 

 

 

 

Bolygósítható gél kerekek

A bolygósítható gél kerekek már a legtöbb Kunert babakocsi alapfelszereltsége. Hiszen ezzel is megkönnyítette a szülők dolgát a tervező, hiszen semmilyen gondozást nem igényelnek és nem kell őket cserélni. Az első kerekek 360°-ban forognak, így könnyebb lesz a manőverezése a göröngyösebb utakon.

 

 

 

 

 

ECO-bőrrel borított, állítható tolókar

5 fokozatban állítahtó a tolókarral renelkezik, ezzel is kényelmes vezetést biztosítva a kisebb és nagyobb szülők számára egyaránt. Mindemellett ECO-bőr borítást kapott, ami nem csak kényelmes fogású, de csúszásmentességet is biztosít.

 

 

 

 

 

A Kunert Master 3in1 Multifunkciós babakocsi összecsukása

A tolókar mindkát oldalán megtalálható fogantyút húzza maga felé, majd hajtsa össze a vázat, ezt követően győződjön meg róla, hogy a biztonsági mechanizmus a helyére kattant e, ezt egy jellegzetes kattanó hang fogja jelezni. Ettől a pillanattól a babakocsi váza nme fog tudni magától szétnyílni.

 

 

 

 

 

 

A Kunert Master 3in1 Multifunkciós babakocsi szétnyitása

A műveletet értelem szerűen visszafelé kell elvégezni. Oldja ki a biztonsági mechanizmusokat és a tolókart húzza magafelé és a Master 3in1 használatra kész.

 

 

 

 

 

Menetiránynak megegyezően illetve ellentétesen is feltehető sportrész

Ez a megoldás nagyon praktikus, hiszen amíg a baba kisebb korban van, nagyobb szüksége van arra, hogy szinte mindíg lássa az anyukáját, ezért a sportrészt velünk szemben is fel lehet tenni a vázra, ezzel is növelve a baba biztonságérzetét. Azonban, ha már nagyobb egy picit, akkor egészen nyugodtan megfordíthatjuk a sportrészt.

 

 

 

 

 

A mózeskosár és sportrész háttámlájának beállítása

A mózeskosár háttámlája 5, a sportrész háttámlája pedig 4 fokozatban állítható. A mózeskosár háttámlájának állítása két ok miatt ajánlott: a baba gyakorolja az ülni tanulást, illetve jobban látja a körülötte levő dolgokat. A sportrész már inkább a stabilan ülni tudó gyerekeknek ajánlott, hiszen az a háttámla egészen a fekvő helyzettől a függőleges ülő helyzetig állítható.

 

 

 

 

 

Állítható lábtartó

A sportrész lábtartója 3 fokozatban állítható. Ez segít abban, hogy a séta során a gyermek lábai ne lógjanak a levegőben és ha séta közben elszunyókál, akkor meghosszabítja az üléstés kényelmesebb lesz az alvás.

 

 

 

 

 

Levehető korlát és 5 pontos biztonsági öv

5 pontos biztonsági övvel és egy ECO-bőrrel borított levehető korláttal lett ellátva a sportrész. Ha a korlátot levesszük, akkor sincs esély arra, hogy  agyermkem kiesik az ülésből, hiszen magától nem képes kibiztosítani az övet. Ilyen szintű biztonság mellett természetesen a kényelem is fontos, ezért a biztonsági őv ki lett párnázva.

 

 

 

Autóshordozó

A Kunert Molto 3in1 multifunkciós babakocsihoz háromfajta autóshordozót tud kiválasztani a lenyíló ablakban. A Molto 3in1 változatában tartalmazza a kiválasztott autóshordozóval kompatibilis adaptereket is.

 

- Carlo 0-10 kg isofix bázistalppal kompatibilis autóshordozó
- Kent 0-13 kg isofix talppal kompatibilis autóshordozó

 

Carlo 0-10 kg autóshordozó

0-10 kg közötti gyermekek számára (0.csoport)
- Állítható hárompontos biztonsági öv, párnákkal
- Az autó biztonságiövével, valamint isofix bázistalpban (az isofix talppal kompatibilis verzió) rögzíthető
- Szűkítő betét a csecsemők részére, mellyel megakadályozhatjuk a sérüléseket
- Levehető lábzsák
- Súly: 3 Kg

 

 

Kent 0-13 autóshordozó

- 0-13 kg közötti gyermekek számára (0.csoport)
- Állítható hárompontos biztonságiöv párnákkal
- Az autó biztonságiövével, valamint isofix bázistalpban rögzíthető
- A Kent 0-13 autóshordozó kettő szűkítővel is rendelkezik, az egyik a ülés teljes felületét lefedi, a másik pedig pluszban a fejrésznél található, még nagyobb védelmet biztosítva a babáknak az esetleges sérülések ellen
- Levehető lábzsák
- Súlya: 3,5 Kg

 

 

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska

 

Esővédő

 

Szúnyogháló

 

Bevásárlókosár

 

 

A babakocsi alapfelszereltségébe Carlo 0-10 kg hordozó tartozik, ami nem kompatibilis Isofix talppal.

Opcionálisan választható Isofix talppal kompatibilis Carlo 0-10 kg hordozóval is, melynek a  felára: 2000 Ft. 

Valamint Isofix talppal kompatibilis Kent 0-13 kg hordozóval is, melynek felára: 6000 Ft.

Jellemzői:

Mózes:

- Lehajtható kupola
- Kupolája szellőzővel ellátott
- Emelhető fejtámla
- Kihajtható napellenző
- Hordozófül segítségével könnyedén kiemelhető a vázból
- Letéve bölcső funkciós de fixálható is
- Lábzsákkal téliesíthető
- Levehető 30 fokon mosható huzat
- Belső mérete: 37x80 cm
- Súly: 4,4 kg

Sportrész:

- Széles lábtartórész, amely több fokozatban állítható
- 5 pontos, párnázott biztonsági öv
- Dönthető, levehető kupola
- Kupola hátulján tároló zseb
- Háttámlája több fokozatban dönthető
- Ülőfelülete: 25x34 cm
- Háttámlája: 49 cm
- Súlya: 4,5 kg

Hordozó:

- Szabványos autósülés is egyben (ECE R44/04)
- Használható 0-10 kg-ig
- Központi övfeszítő rendszer
- Állítható övmagasság
- Állítható hordozókar
- 3 pontos övrendszer
- Újszülött szűkítő betét
- Lábzsákkal
- Kupolával
- Bölcső funkció
- Levehető, 30 fokon mosható huzat
- 2,5 kg

Váz:

- Tolókar magassága állítható
- Nagyméretű bevásárlókosár
- Csapágyazott kerekek
- Állítható erősségű rugós felfüggesztések
- Lapra csukható
- Teleszkópos, dupla rugózás
- Központi fékrendszer
- Mindkét irányban felhelyezhető mózes,sportrész és a hordozó
- Első kerekek bolygósíthatók és fixálhatók
- Súly: 8,4 kg kerekekkel

Tartozékok:

- Lábzsákok
- Esővédő
- Szúnyogháló
- Sportkarfa
- Pelenkázótáska
- Pohártartó

Méretek és Adatok:

 

Kunert master 3in1 multifunkciós babakocsi méretek

 

A Kunert Master prémium kategóriás multifunkciós babakocsi, modern ámde visszafogott színvilággal. A hagyományt követő formát sikerült precízen ötvözni a kényelemmel a Masterben. A Kunert ezen terméke tökéletes választás mindekinek aki a születéstől kezdve biztonságban és kényelemben szeretné tudni a gyermekét. A babakocsi gyártásban eltöltött évek garanciát jelentenek a gondos mérnöki tervezésre, a gyártás precízitására, valamint a felhasznált alapanyagok magas minőségére. A Kunert a tartozékok széles választékával szereli fel az összes általa készített babakocsit, legyen az multifunkciós (2in1-3in1), sport vagy akár ikerbabakocsi. Ennek is köszönhető, hogy a Master minden időben és körülmények között megfelelő választás lehet. A lábzsákok jó szolgálatot tesznek ha hideg az idő, míg a melegben a többfokozatban álítható kupolák adnak kellemes árnyékot úgy, hogy közben tud mozogni a gyermekek körül a levegő is. Ne feledkezzünk meg az olyan egyszerű, ám mégis fontos tartozékokról sem mint az esővédő vagy a szúnyogháló. Természetesen ezek a tartozékok is megtalálhatóak a Master Pelenkázó táskájába, így akkor sem kell megijednünk ha elkap minket egy váratlan nyári zápor, vagy véletlenül keresztezi az utunkat egy bogár raj. De természetesen a szúnyogháló jó szolgálatot tesz akkor is amikor a babánk a jól megérdemelt délutáni pihenőjét tartja a kerti öreg diófa árnyékában:)) A pelenkázó táska tágas és szemetgyönyörködtető látványú, harmonizál a babakocsival és minden belefér amire szüksége lehet a babának és a mamának. Ha mégis helyszűkében lennénk, nyugodtan használjuk a babakocsi vázára csatlakoztatható alsó tárolót, mely tényleg mindent elnyel. Tartozék még a pohártartó is, amiben jó helyen van a gyermekünk cumisüvege, vagy akár az anyuka ásványvize is. A babakocsi váza lapra csukható az egyszerű szállítás és tárolás miatt. A kerekei természetesen csapágyazottak és gondozás mentesek, így könnyedén és hangtalanul siklik és nem kell attól tartani, hogy leereszt vagy kidurran. Emellett alap, hogy az első kerekeket bolygósíthatjuk avagy fixálhatjuk is az útunknak és kedvünknek megfelelően. Toljuk tükörsima felületen vagy akár egy görönygyösebb úton az állítható dupla teleszkópos rugózásnak köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy gyermekünknek mindig komfortos lesz az útja. A mai kor követelményeinek megfelelően a Master is rendelkezik központi fékrendszerrel, amivel rögzíthetjük a babakocsit.
Figyelem!!! Soha ne maradjon a gyermekünk felügyelet nélkül a babakocsiban, még akkor sem ha a központi fékrendszerrel rögzitettük a babakocsit. A Kunert Master babakocsi 0- 36 hónapos, legfeljebb 15 kg testtömegű gyermekek számára alkalmas, nekik viszont egyszerüen tökéletes.