Kunert Master 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Master 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006488
MA-06MA-06
MA-09MA-09
MA-11MA-11
MA-05MA-05
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
119 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Master 2in1 multifunkciós babakocsi

A Kunert Master 2in1 Multifunkciós babakocsi könnyű, de masszív alumínium vázzal készűlt, melyet fekete illetve fehér színben rendelhet meg. A Master tömör gél kerekekkel lett legyártva, melyek teljes mértékben gondozásmentesek, mivel semmilyen éles tárgy nem képes nagyobb kárt okozni benne, mindemellett a két első kerék bolygósítható funkcióval lette ellátva (360°-ban körbe forog), de fixálható is. Az első kerekek 23cm, a hátsó kerekek 29cm átmérőjűek. 5 pontos biztonsági öv mellé kapott egy biztonsági korlátot is a Master 2in1 Multifunkciós babakocsi, ami levehtő és akkor sem kell attól félünk, hogy a baba séta közben kiesik a babakocsiból, hiszen önmagától képtelen arra, hogy kibiztosítsa a biztonsági övet. A mózeskosarat mindkét irányban fel lehet tenni a Kunert Master 2in1 Multifunkciós babakocsi vázára. A babakocsi újszülött kortól egészen 36 hónapos korig használható, legfeljebb 15 kg testtömegű gyermekek számára alkalmas a használat. A Kunert által kínált babakocsik megfelelnke a PN-EN 1888: 2012 szabványoknak

 

 

Alumínium váz=könnyű kezelhetőség

A Kunert Master 2in1 Multifunkciós babakocsi nagyon kedvező lehet mind a babák, mind a szülők számára egyaránt. A lengyel Kunert cég a Master 2in1 modelljét fekete illetve fehér színű vázzal rendelheti meg.

 

Kunert Master 2in1 multifunkciós babakocsi

 

 

Stop & Drive rendszer

Annak érdekében kapta meg ezt a funkciót, hogy ha valamilyen oknál fogva meg kell állnunk egy percre, akkor a babakocsi ne guruljon el magától. Könnyen elérhető és könnyen használható. A hástó tengely közepén kapott helyet egy pedál formájában, melyet egyetlen mozdulattal be-ki kapcsolhatunk.

 

 

 

 

 

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

 

 

A nagy átmérőjű kerekek a kényelmes séta kulcsa

Az első kerekek 23cm, a hátsó kerekek 29cm-es hosszúsággal rendelkezik, melyek gél tömitőanyaggal lettek legyártva. Ezen kerekek gondozása maximum havonta egy áttörlést igényel. Ugyanis nem durran ki vagy ereszt le.

 

 

 

 

360°-ban forgó elsó kerekek

A Kunert Master 2in1 Multifunkciós babakocsi első kerekei 360°-ban körbe forognak, mindez a könnyebb kezelhetőség érdekében. De ha úgy tartja kedvünk, egyetlen mozdulattal lefixálhatjuk azt.

 

 

 

 

Könnyen összecsukható illetve szétnyitható alumínium váz

Mivel könnyített alumínium vázról beszélünk, így maga az összecsukás sem fog nagy gondot okozni számunkra. 

A Kunert Master 2in1 Multifunkciós babakocsi összecsukása

A váz oldalán piros biztosíto gomb lenyomásával egyidejűleg a nyitókar felhúzásával a váz összecsukható.

 

Kunert Master 2in1 multifunkciós babakocsi összecsukott váz

 

 

A Kunert Master 2in1 Multifunkciós babakocsi szétnyitása

Oldja ki a reteszelő mechanizmusokat a váz oldalán, majd a tolókart húzza maga felé.

 

 

 

A mózes és a sportrész is mindket irányban feltelepíthető a vázra

A mózeskosarat és a sportészt is mindkét irányban felhelyezhetjük a vázra, ez nagyban megkönnyíti a szemkontaktus fenntartását a bab

val. De, ha arra van igény, akkor felfedezheti az őt körülvevő világot.

 

 

 

5 fokozatban állítható ECO-bőrrel díszíthető tolókar

Az ECO-bőrrel díszített tolókar 5 fokozatban állítható, emellett teljesen csúszásmentessé teszi a kezünket.

 

 

 

Szellőzőrendszer a mózeskosáron és a sportészen

A mózeskosár kupolájának alján helyezkedik el egy cipzáras szellőzőrendszer, amely melegebb napokon tökéletes levegőáramlást biztosít a baba számára.

 

 

A sportülés tetején tépőzárral ellátott, felfelé nyíló szellőzőrendszer található.

 

 

 

A sportülés és a mózeskosár háttámlájánka állíthatósága

A Kunert Master 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosara és sportrésze külön fokozatban állítható. A mózes öt, a sportrész pedig négy fokozataban állítható. A mózesrész akkor hasznos, ha a baba, még csak gyakorolja az ülést, azonban, ha már nagyon ügyes és tud önállóan ülni, akkor igénybe vehetjük a sportrészt, mely a vízszintestől(alvó gyermek számára a legegészségesebb), a fix ülő pozícióig állítható.

 

 

 

Állítható lábtartó a sportülésen

E funkció használata kettő szempontból is nagyon fontos. Alvás közben meghosszabítja az ülést, így a baba kényelme kifogásolhatatlan. Egy délutáni séta közben sem a levegőben lóg a lába, hanem kényelmesen tud ülni a sportülésben.

 

 

Az 5 pontos biztonsági öv és a levehető korlát

A Kunert Master 2in1 Multifunkciós babakocsi 5 pontos biztonsági övei maximális biztonságot nyújtanak a baba számára, még akkor is, amikor a biztonsági korlát le van csatlakoztatva a vázról, ugyanis a baba nem képes arra, hogy kikapcsolja a biztonsági övet.

 

 

 

 

A magasított mózeskosár falak

A Kunert Master 2in1 Multifunkciós babakocsi magasított oldalfalai meggátolják a gyermek kiesését a babakocsiból, még a háttámla magasított állapotában is.

 

 

 

 

Tartozékok:

Pelenkázótáska:

Nagyon tágas és praktikus pelenkázótáska, mely cipzárral nyitható.

Esővédő: 

Az esővédő tökéletesen illeszkedik a mózeskosár formájához.

Szúnyogháló:

Tökéletes védelem és tökéletes szellőzés.

 

 

 

 

Jellemzői: 

Mózes:

- Lehajtható kupola
- Kupolája szellőzővel ellátott
- Emelhető fejtámla
- Kihajtható napellenző
- Hordozófül segítségével könnyedén kiemelhető a vázból
- Letéve bölcső funkciós de fixálható is
- Lábzsákkal téliesíthető
- Levegető 30 fokon mosható huzat
- Belső mérete: 37x80 cm
- Súly: 4,4 kg

Sportrész:

- Széles lábtartórész, amely több fokozatban állítható
- 5 pontos, párnázott biztonsági öv
- Dönthető, levehető kupola
- Kupola hátulján tároló zseb
- Háttámlája több fokozatban dönthető
- Ülőfelülete: 25x34 cm
- Háttámlája: 49 cm
- Súlya: 4,5 kg

Váz:

- Tolókar magassága állítható
- Nagyméretű bevásárlókosár
- Csapágyazott kerekek
- Állítható erősségű rugós felfüggesztések
- Lapra csukható
- Teleszkópos, dupla rugózás
- Központi fékrendszer
- Mindkét irányban felhelyezhető mózes,sportrész és a hordozó
- Első kerekek bolygósíthatók és fixálhatók
- Súly: 8,4 kg kerekekkel

Tartozékok:

- Lábzsákok
- Esővédő
- Szúnyogháló
- Sportkarfa
- Pelenkázótáska
- Pohártartó

Méretek és Adatok:

 

Kunert master 2in1 multifunkciós babakocsi méretek

 

A Kunert Master prémium kategóriás multifunkciós babakocsi, modern ámde visszafogott színvilággal. A hagyományt követő formát sikerült precízen ötvözni a kényelemmel a Masterben. A Kunert ezen terméke tökéletes választás mindekinek aki a születéstől kezdve biztonságban és kényelemben szeretné tudni a gyermekét. A babakocsi gyártásban eltöltött évek garanciát jelentenek a gondos mérnöki tervezésre, a gyártás precízitására, valamint a felhasznált alapanyagok magas minőségére. A Kunert a tartozékok széles választékával szereli fel az összes általa készített babakocsit, legyen az multifunkciós (2in1-3in1), sport vagy akár ikerbabakocsi. Ennek is köszönhető, hogy a Master minden időben és körülmények között megfelelő választás lehet. A lábzsákok jó szolgálatot tesznek ha hideg az idő, míg a melegben a többfokozatban álítható kupolák adnak kellemes árnyékot úgy, hogy közben tud mozogni a gyermekek körül a levegő is. Ne feledkezzünk meg az olyan egyszerű, ám mégis fontos tartozékokról sem mint az esővédő vagy a szúnyogháló. Természetesen ezek a tartozékok is megtalálhatóak a Master Pelenkázó táskájába, így akkor sem kell megijednünk ha elkap minket egy váratlan nyári zápor, vagy véletlenül keresztezi az utunkat egy bogár raj. De természetesen a szúnyogháló jó szolgálatot tesz akkor is amikor a babánk a jól megérdemelt délutáni pihenőjét tartja a kerti öreg diófa árnyékában:)) A pelenkázó táska tágas és szemetgyönyörködtető látványú, harmonizál a babakocsival és minden belefér amire szüksége lehet a babának és a mamának. Ha mégis helyszűkében lennénk, nyugodtan használjuk a babakocsi vázára csatlakoztatható alsó tárolót, mely tényleg mindent elnyel. Tartozék még a pohártartó is, amiben jó helyen van a gyermekünk cumisüvege, vagy akár az anyuka ásványvize is. A babakocsi váza lapra csukható az egyszerű szállítás és tárolás miatt. A kerekei természetesen csapágyazottak és gondozás mentesek, így könnyedén és hangtalanul siklik és nem kell attól tartani, hogy leereszt vagy kidurran. Emellett alap, hogy az első kerekeket bolygósíthatjuk avagy fixálhatjuk is az útunknak és kedvünknek megfelelően. Toljuk tükörsima felületen vagy akár egy görönygyösebb úton az állítható dupla teleszkópos rugózásnak köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy gyermekünknek mindig komfortos lesz az útja. A mai kor követelményeinek megfelelően a Master is rendelkezik központi fékrendszerrel, amivel rögzíthetjük a babakocsit.
Figyelem!!! Soha ne maradjon a gyermekünk felügyelet nélkül a babakocsiban, még akkor sem ha a központi fékrendszerrel rögzitettük a babakocsit. A Kunert Master babakocsi 0- 36 hónapos, legfeljebb 15 kg testtömegű gyermekek számára alkalmas, nekik viszont egyszerüen tökéletes.