Kunert Lavado Prémium 3IN1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Lavado Prémium 3IN1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ008544
LA-01LA-01
LA-02LA-02
LA-04LA-04
LA-05LA-05
LA-06LA-06
LA-07LA-07
LA-08LA-08
készletinformáció:
nem rendelhető
GARANCIA: 1 ÉV
219 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Lavado Premium 3in1 Mutifunkciós babakocsi

A Kunert Lavado Premium3in1 multifunkciós babakocsi a Kunert cég egyik legjobban sikerült és legtöbet eladott babakocsija. A Lavadoval a Kunert egy termékben ötvözi a biztonságot, megbízhatóságot, kényelmet és a magas szintű esztétikai élményt. Kisgyermekes családok ezrei választották már a Lavadot és használják nagy megelégedéssel. Ezt a népszerűségét köszönheti a könnyű ám masszív alumínium váznak, ezért a babakocsi rendkívűl jól kezelhető, manőverezhető. Szintén a siker záloga a prémium minőségű és gyönyörű színekben pompázó alapanyagok, valamint a kifejezetten minőségi, precíz gyártási folyamatok alkalmazása. A Kunert cég számára a Lavado 3in1 multifunckiós babakocsinál is a tervezés és gyártás során a legfontosabb szempontok a baba biztonsága és kényelme, a babakocsi megbízhatósága, a szülők számára a könnyű kezelhetőség, valamint a kimagasló esztétikai élmény.

Bemutató videó:

Minőségi tanúsítványok

A Kunert cégnél a termékek fejlesztésekor törekednek arra, hogy az általuk készített babakocsik a lehető legjobb minőségű alapanyagokból készüljenek el, úgy, hogy a biztonság, a kényelem és az esztétika terén sem hajlandóak kompromisszumot kötni. Ezeket alátámasztandó a Lavado Premium 3in1 multifunkciós babakocsi is rendelkezik a Tüv Nord és a Zetom bevizsgálási tanúsítványával.

 

Kunert lavado premium 3in1 tanúsítvány

 

 

Vázszerekezet


A Lavado Premium 3in1 multifunkciós babakocsi vázszerekezetében felhasznált alumínium ötvözet kiválasztásakor a Kunert cég odafigyelt a könnyű megmunkálás és egyszerű gyártás mellett arra is, hogy a végtermék kellőképpen felhasználó barát legyen, ezért a Lavado a masszív, erős ámde könnyű vázszerkezetének köszönhetően rendkívűl könnyen kezelhető, irányíható. A Kunert Lavado Premium 3in1 multifunkciós babakocsi rendkívűl tetszetős fekete és fehér színű vázzal készűl.

 

Kunert lavado premium 3in1 babakocsi váz

 

 

Kényelem a babáknak

A minőségi babakocsi gyártó cégek, köztük a Kunert is, a babakocsi tervezésekor kiemelt figyelmet szentelnek a babák és a szüleik komfort érzetére. Mivel a gyermekek az életük első három évében rengeteg időt töltenek a babakocsiukban. Az egészséges fejlődésük szempontjából sem mindegy, hogy ez alatt az idő alatt mennyire érzik jól magukat. A kényelmet lehet növelni a mózes és sportülés belső kialakításával, a babakocsi belsejében lévő alapanyagok körültekintő kiválasztásával, és a kerekek, a rugózás, a lengéscsillapítás és a kerekek, valamint a váz összhangjának a precíz tervezésével és gyártásával. A Kunert cég a Lavado Premium 3in1 multifunkciós babakocsi esetében is a jól bevált Shock Stop rendszert alkalmazza. A Shock Stop rendszer a Lavado esetében is két egységből, a kerekeknél található rugós egységből és az oldalsó lengéscsillapítóból áll. A kerekeknél található rugós egység gondoskodik a babakocsi kiegyensúlyozásáról és az útegyenetlenségek kisimításáról.

 

Kunert lavado premium 3in1 hátsó kerék rugózás

 

 

Az fixálható oldalsó lengéscsíllapítók segítségével a Kunert Lavado Premium 3in1 multifunkciós babakocsiban még komfortosabban érezheti magát a kisbabánk, mivel a Lavado rugalmasabban követi a talajt még göröngyös, kátyús, egyenetlen útviszonyok között is. A Lavado-nál is alkalmazott oldalsó lengéscsíllapítók a rajtuk lévő gyűrüs mechanizmus segítségével fixálhatóak is. Ezt a funkciót olyankor érdemes aktiválni, amikor sima, egyenletes talajon toljuk a babakocsit.

 

Kunert lavado premium 3in1 oldalsó lengéscsíllapító

 

 

Stop & Drive

A Stop & Drive rendszer segítségével a Kunert Lavado Premium 3in1 multifunkciós babakocsi biztonságosan és stabilan rögzíthető az elgurulás ellen. A Stop & Drive rendszert egy a hátsó kerekek között található pedállal tudjuk aktiválni illetve passzíválni. A rendszer aktiválásakor a két hátsókerék rögzítődik a tengelyen, ezáltal a hátsó kerekek nem képesek gurulni.

 

Kunert lavado premium 3in1 babakocsi pedál

 

 

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

Minőségi, nagy méretű kerekek

Sokan nem is gondolnák, hogy egy babakocsi kerekeinek a mérete mennyit számít a felhasználók lakó környezetének szempontjából. A babakocsi választásakor véleményünk szerint érdemesebb a nagyobb kerék mérettel gyártott babakocsik között válogatni, mivel sokkal több helyen tudjuk majd használni mint a kissebb méretű kerekekkel szerelt típusokat. A modern formatervű kis méretű kerekekkel gyártott könnyű babakocsik nagyon praktikusak jól teljesítenek olyan környezetben ahol tükörsima talajon kell azt tolni, de már a kisebb egyenetlenségek esetén is problémás lesz a használatuk. Plázábam, Sétáló utcában nagyon jók, de falun a nagyinál, egy kisvárosban, vagy egy erdei sétakor, esetleg a laza homokos strandon nem lesz kellemes a használatuk. A Kunert Lavado Premium 3in1 multifunkciós babakocsi első 23 cm-es és hátsó 29 cm-es átmérővel rendelkező kerekei kellőképen nagy méretűek ahhoz, hogy a legtöbb helyen ahol babakocsival megfordulhatunk, kényelmesen és gond nélkül lehessen tolni a babakocsit.

 

Kunert lavado premium 3in1 kerék meretek

 

 

Bolygósítható, gondozásmentes kerekek

A gélkerekek használatakor nem kell aggódnia, hogy a babakocsi kerekei kidurrannak, leeresztenek. Üveggel vagy más éles tárgyakkal való találkozás után sem sérülnek meg. Az első kerekek bolygósíthatóak (360°-ban körbe forognak), így a Lavado Premium könnyen manőverezhető és tolható. Igény esetén viszont könnyedén fixálhatja is őket a hosszabb egyenes haladás érdekében.

 

Kunert lavado premium 3in1 bolygósítható kerék

 

 

Eco-bőrrel bevont magasságában állítható tolókar

A Lavado Premium 3in1 multifunkciós babakocsi tolókarja Eco-bőrrel van bevonva a komfortos és csúszásmentes, valamint biztonságos fogás elősegítése érdekében. A tolókar talajhoz viszonyított magassága széles tartományban állítható, annak érdekében, hogy a különböző magasságú szülőknek is kényelmes legyen tolni a babakocsit.

 

Kunert lavado premium 3in1 ECO-bőrrel bevont tolókar

 

 

Egyszerűen szétnyitható és összecsukható

 

Kunert lavado premium 3in1 összecsukott váz

 

 

A Lavado Premium 3in1 multifunkciós babakocsi összezárása

Vegye le a mózest a Lavado Premium vázáról. Nyomja be és tartsa lenyomva a tolókar jobb oldalán található piros gombot, ezzel egyidejűleg húzza meg a karokat (mindkét oldalon megtalálhatóak), és hajtsa össze a vázat. Gyözödjön meg arról, hogy a biztonsági mechanizmus bekapcsolódott - jellegzetes kattanást kell hallania  (ennek köszönhetően a váz önmagától nem tud szétnyílni), így könnyen mozgathatja a vázat. Összecsukás közben akár le is választhatja a babakocsi kerekeit és tengelyeit, lehetővé téve, hogy a vázat akár szekrénybe tárolja, vagy egy kis autó csomagtartójában szállítsa. Az első kerekeket is ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatóak - csupán nyomja be a kerekek fölötti gombot és válassza le a vázról.

A Lavado Premium 3in1 multifunkciós babakocsi szétnyitása

A babakocsi vázának kibontásához oldja ki a biztosító mechanizmust, és a fogantyút tartva húzza felfelé, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak. Amennyiben a kerekek nélkül volt összecsukva a váz, helyezze fel a kerekeket a helyükre. Ezután csupán a használni kívánt tartozékot (mózes, sportülés) kell csatlakoztatnia, és a Lavado Premium használatra kész.

Menetirányba és menetiránnyal szemben is felhelyezhető tartozékok

 

Kunert lavado premium 3in1 meneitránynak megfelelően felszerelt sportrész

 


A Kunert Lavado Premium 3in1 multifunkciós babakocsi úgy lett kialakítva, hogy mind a mózesrész, mind a sportülés, mind pedig az autóshordozó mindkét irányban könnyen, egyszerűen és praktikusan felhelyezhető a babakocsi vázára. Ezzel is megadva nekünk és kisbabánknak a választás lehetőségét, hogy kedve szerint az édesanyjával legen szemkontaktusban vagy a környezet tanulmányozásával foglalja le magát.

 

Kunert lavado premium 3in1 meneitránynak megfelelően felszerelt sportrész

 

 

Szellőzés

A Kunert Lavado Premium 3in1 multifunkciós babakocsi mózese nagyméretű cipzáros szellőzővel rendelkezik a kupoláján, aminek a segítségével könnyebben átvészelhetőek a kánikula miatt forró napok.

A Kunert Lavado Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi mózesének az alján szellőzőnyílások találhatóak, melyek részben vagy teljesen elzárhatóak, vagy kinyithatóak. Az alul lévő szellőzőnyíllások beállításával szabályozhatjuk a gondola belsejében a levegő mozgását, hogy a gyermekünk a lehető legkomfortosabban érezhesse magát.

 

Kunert lavado premium 3in1 zárható szellőzés a gondol alján

 

 

A mózes és a sportrész háttámlájának az állítása

A Kunert Lavado Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi mózesében a fej rész a matrac alatt 5 lépcsőben állítható, ez egy nagyon hasznos funkció amikor még a gyermekünk nem tud ülni, de szeretné látni az őt körülvevő világot és az édesanyját.

 

Kunert lavado premium 3in1 gondola és sportész háttámla állítása

 

 

A Kunert Lavado Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi sportülésének a háttámlája 4 lépcsőben állítható a fekvőhelyzettől, ami az alvó gyermekek számára a legegészségesebb testhelyzet, a teljesen függőleges ülőhelyzetig, azoknak a babáknak akik már képesek önállóan ülni.

Állítható lábtartó

A Kunert Lavado Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi sportülésének a lábtartója állítható, ennek köszönhetően a babák lábai nem lógnak a levegőben, valamint függőlegesre állítva és a háttámlát is ledöntve szunyókálás közben is nagyon hasznos lehet, mivel meghosszabítja az ülést, ennek következtében a gyermek kényelmesebben alszik.

Biztonsági öv és levehető karfa

A Kunert Lavado Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi sportülése, egy a gyermek előtt keresztben elhelyezkedő, de levehető karfával, valamint egy 5 pontos biztonsági övvel van ellátva. Ezek az elemek biztonságosan rögzítik a gyermeket a sportülésbe és meg akadályozzák, hogy kiessen onnan. A biztonsági öv pántjai puha övpárnákkal vannak ellátva, hogy kényelmesebb legyen a viselése és az öv hevederei ne dörzsöljék és vágjanak bele a gyermek testébe. A gyermek sem a karfát, sem a biztonsági övet nem képes kinyitni.

 

Kunert lavado premium 3in1 biztonsági öv és levehető karfa

 

 

Kókusz matrac a mózesben

A Kunert Lavado Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi mózes részéhez a gyermekek kényelmének és komfort érzetének biztosítása érdekében a Kunert cég egy 2,5 cm vastag kókusz matracot alkalmaz, amely tökéletesen illik a gondola belsejébe. A kókusz matrac nagy előnye, hogy megfelelő mikroklímát biztosít a gyermek bőre közelében, mivel lehetővé teszi a levegő áramlását. A kókusz matrac levehető és mosható pamut huzattal van ellátva.

A matrac mérete:

73x35x2,5cm

 

Kunert lavado premium 3in1 kókusz matrac

 

 

Autóshordozó


A Kunert Lavado Premium 3in1 Multifunkciós babakocsihoz négyfajta autóshordozót tud kiválasztani a lenyíló ablakban. A Lavado a 3in1 változatában tartalmazza a kiválasztott autóshordozóval kompatibilis adaptereket is.

- Carlo 0-10 kg isofix bázistalppal nem kompatibilis autóshordozó
- Trix 0-13 kg isofix bázistalppal kompatibilis autóshordozó
- Kent 0-13 kg isofix talppal kompatibilis autóshordozó

- Pixel 0-13 kg isofix talppal kompatibilis autóshordozó

Carlo 0-10 kg autóshordozó

- 0-10 kg közötti gyermekek számára (0.csoport)
- Állítható hárompontos biztonsági öv, párnákkal
- Az autó biztonságiövével, valamint isofix bázistalpban (az isofix talppal kompatibilis verzió) rögzíthető
- Szűkítő betét a csecsemők részére, mellyel megakadályozhatjuk a sérüléseket
- Levehető lábzsák
- Súly: 3 Kg

Kunert lavado 3in1 Carlo autóshordozó


Kent 0-13 autóshordozó

- 0-13 kg közötti gyermekek számára (0.csoport)
- Állítható hárompontos biztonságiöv párnákkal
- Az autó biztonságiövével, valamint isofix bázistalpban rögzíthető
- A Kent 0-13 autóshordozó kettő szűkítővel is rendelkezik, az egyik a ülés teljes felületét lefedi, a másik pedig pluszban a fejrésznél található, még nagyobb védelmet biztosítva a babáknak az esetleges sérülések ellen
- Levehető lábzsák
- Súlya: 3,5 Kg

Kunert lavado premium 3in1 Kent autóshordozó


Tartozékok:

-Pelenkázótáska

Tágas prémium minőségű cipzárral záródó merev falú pelenkázótáska, melyet egy vállpántnak köszönhetően bárhová magával vihet vagy a kialakított rögzítési pontok segítségével a babakocsi vázához is csatlakoztathatja.

 

Kunert lavado premium 3in1 pelenkázó táska

 

 

-A vázra csatlakoztatható nagyméretű tároló

A Kunert Lavado Premium 3in1 vázára csatlakoztatható nagy méretű tároló lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyünk mindent amire a kisbabánknak szüksége lehet és egy kisebb bevásárlás során is jó szolgálatot tud tenni.

 

Kunert lavado premium 3in1 nagymeretű bevásárlókosár

 

 

-Lábzsákok

A Kunert Lavado Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi mózeséhez és sportrészéhez is meleg lábzsák tartozik, hogy a kisbabánk a téli hidegekben sem érezze magát kellemetlenül.

 

Kunert lavado premium 3in1 gondola és sportrész lábzsák

 

 

-Pohártartó

A Kunert Lavado Premium 3in1 Multifunkciós babakocsihoz, vázra akasztható pohártartó is tarozik, amelyben könnyedén tárolhatjuk pl.: a baba cumisüvegét

 

Kunert lavado premium 3in1 pohártartó

 

 

-Esővédőfólia

A Kunert Lavado Premium 3in1 Multifunkciós babakocsi tartozéka az esővédő fólia is.

 

Kunert lavado preium 3in1 esővédő

 

 

-Szúnyogháló

A Kunert Lavado Premium 3in1 Multifunkciós babakocsihoz szúnyogháló is tartozik.

 

Kunert lavado premium 3in1 szúnyogháló

 

Méretek és Adatok:

 

Kunert lavado premium 3in1 multifunkciós babakocsi méretek

 

 

Jellemzői:

Váz:

– Dupla teleszkópos felfüggesztés állítható keménységgel
– Beépített lengéscsillapítók
– Megbízható központi fékrendszer
– Megerősített alumínium vázszerkezet
– Elől bolygósítható és fixálható gél kerekek
– A kerekek méretei (első/hátsó) 23/29 cm 
– Állítható magasságú ECO-bőrrel bevont tolókar
– Nagy méretű bevásárlókosár ami zárható is
– A váz összecsukva: 85x60x34 cm
– Súlya: 9 kg

Mózeskosár:

– Menetiránnyal szemben és háttal is felszerelhető
– A padlóra helyezve bölcsőként is funkcionál
– 100% pamut belső
– Kívülről állítható a belső fejtámla
– Könnyen levehető, puha, fehér mosható huzat
– Oldalsó fogantyúk
– A tágas belső tér mérete 82x37 cm
– Súlya 4,8 kg

Sportrész:

– Mosható ECO-bőrből készült állítható lábtartó
– Több fokozatban állítható háttámla
– 5 pontos biztonsági öv állítható magassággal
– Párnázott lábzsák
– A háttámla teljesen fekvő pozícióba állítható.
– Ülőrész 33x26 cm,a háttámla magassága 46 cm
– Súlya 4,9 kg

Hordozó:

– Szabvány autós ülés is egyben
– 0-13 kg-ig használható
– Hinta funkciós
– Központi övfeszítő rendszerű
– 3 pontos belső övrendszer
– Újszülött szűkítő betét
– Kupola
– Lábzsák
– Súlya 2,5 kg

Tartozékok:

– 2 db lábzsák
– esővédő
– szúnyogháló
– pohártartó
– merev falú műanyag pelenkázó táska
– sportkarfa