Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ008545
LA-01LA-01
LA-02LA-02
LA-04LA-04
LA-05LA-05
LA-06LA-06
LA-07LA-07
LA-08LA-08
készletinformáció:
nem rendelhető
GARANCIA: 1 ÉV
199 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Lavado Premium 2in1 multifunkciós babakocsi 

A Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi esetében a Kunert cégnek sikerült egy prémium minőségű, igényes alapanyagokból készűlt gyönyörű multifunkciós babakocsit kifejlesztenie. A gyártó annyira jól gondlkodott a szülők fejével, hogy a könnyített alumínium vázzal és a bolygósítható gél kerekekkel örömtelibbé tette a szülők mindennapjait, akár egy kisebb túrán vagy egy délutáni sétá keretein belűl. A mózeskosár 5, míg a sportülés 4 kényelmes fokozatban állítható a gyermekek kényelme érdekében. A két elős kerék bolgyósítható, azaz 360° forgatható, de fixálható is egyaránt. A Kunert Lavado ECO-bőr és textil kombinációjából készül, nagy színválasztékkal. A babakocsi legfeljebb 15 kg testtömegű gyermekek számára lett kifejlesztve, és újszülött kortól egészen 36 hónapos korig használható. A Lavado 2in1 vázára igény szerint csatlakoztathatjuk a sport részt, vagy a mózest, akár a menetiránynak megfelelően és ellentétesen. Ezért elmondhatjuk, hogy a Kunert Lavado Premium 2in1 multifunkciós babakocsi kiemelkedően sokoldalú, ár-érték arányában az egyik legjobb a jelenleg kapható 2in1 multifunkciós babakocsik között. A Lavado a PN-EN1888:2012 Európai Uniós szabványnak megfeleően készül az Európai Únióban. A Lavado mózes részét és a sportülést is mindkét irányban fellehet tenni a vázra.

Bemutató videó:

Tanúsítványok

A Kunert Lavado Premium 2in1 multifunkciós babakocsi is mint a legtöbb Kunert termék nagyon szigorú bevizsgálásokon esett át,
melyet ZETOM és a TÜV NORD végzett el. Ezen cégek tanúsítványai megnyugtatóan alátámasztják, amit több ezer család az eddigi vásárlásával megerősített, hogy a Lavado egy nagyon jó választás a kisgyermekes családok részére.

Kunert Lavado Premium 2in1 multifunkciós babakocsi TÜV NORD ÉS ZETOM tanusítvány

 

 

Praktikus-könnyen kezelhető

A Lavado Premium 2in1 multifunkciós babakocsi váza igen könnyű, mégis masszív, köszönhetően az alapanyagául szolgáló aluminium ötvözetnek. A váz alapanyaga és a körültekintő precíz tervezés végeredménye biztosítja a könnyű kezelhetőséget, praktikusságot,  a megnyerő formát, és a kiemelkedően hosszú problémamentes élettartamot. A Lavado 2in1 multifunkciós babakocsit a Kunert cég fekete és fehér színű vázzal gyártja. A váz színét a megrendeléskor, a terméklapon lévő lenyíló ablakban tudja kiválasztani.

 

Kunert lavado premium 2in1 multifunkciós babakocsi váz

 

 

Rugózás - shock stop rendszer

A Kunert Lavado Premium 2IN1 multifunkciós babakocsi felfüggesztésének tervezésekor Kunert cég szakemberei olyan elemek megalkotását tűzték ki célul, melyek a biztonság mellett a babák kényelmét messzemenően szem előtt tartva, a lehető legnagyobb mértékben kiküszöbölik az útegyenletlenségekből adódó ütéseket, rezgéseket, ezzel is kellemes pihenést és jó alvást biztosítva a gyermekeknek.  A Kunert babakocsikban alkalmazott Shock Stop rendszer két elemből áll: a hátsó kerék felfüggesztéséből és az oldalsó lengéscsillapítóból. A Lavado hátsó kerekeinek rugósfelfüggesztése kiegyenlíti a babakocsi súlyát és kisimítja az apróbb útegyenletlenségeket.

 

Kunert Lavado Premium 2in1 multifunkciós babakocsi rugózás és shock stop rendszer

Oldalsó lengéscsíllapító

A Kunert cég álltal a Lavadónál is alkalmazott oldalsó lengéscsillapító, könnyen be- és kikapcsolható egy egyszerű mechanizmus segítségével. A lengéscsillapitó lévő gyűrű elfordítása után a babakocsi  rugalmasabban követi a talajt, ezzel csökkentve a gyermek által érzett rázkódásokat. Egyenletes felületen járva érdemes kikapcsolni az oldalsó lengéscsillapítókat.

 

 

Kunert Lavado Premium 2in1 multifunkciós babakocsi tengelyfelfüggesztés

 

 

Stop & Drive

A Stop & Drive rendszer segítségével a Kunert Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi biztonságosan és stabilan rögzíthető az elgurulás ellen. A Stop & Drive rendszert egy a hátsó kerekek között található pedállal tudjuk aktiválni illetve passzíválni. A rendszer aktiválásakor a két hátsókerék rögzítődik a tengelyen, ezáltal a hátsó kerekek nem képesek gurulni.

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi fékező pedál

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

Nagy átmérőjű kerekek segítik a biztonságos és kényelmes sétákat

A kerekek átmérője fontos szerepet játszik a babakocsik használatakor, mivel a nagyobb átmérőjű kerekek könnyebben megbírkóznak a talaj egyenetlenségeivel, nehezebben akadnak el a kisebb nagyobb buckákon, nyugodtabban kimozdulhatunk a városokbol esetleg egy erdei vagy tóparti sétára is a nagyobb kerekű babakocsikkal könnyebben boldogulunk a nagyi hátsóudvarában is, egyszerűbb át tolni egy járda szegélyen, könnyebben tudjuk mozgatni a babakocsit a puha, homokos stradon vagy akár a havas, latyakos járdán is. A Lavado 2in1 első kerekei 23 cm-es, míg a hátsó kerekei 29 cm-es átmérővel rendelkeznek, ezért kellőképpen nagyok ahhoz, hogy kényelmesen tudják használni a babakocsit a legtöbb helyzetben.

 

Kunert lavado premium 3in1 kerék méretek

 

 

Gondozásmentes kerekek, melyek elöl bolygósíthatóak

A gélkerekek használatakor nem kell aggódnia, hogy a babakocsi kerekei kidurrannak, leeresztenek. Üveggel vagy más éles tárgyakkal való találkozás után sem sérülnek meg, így abszolút gondozmentes kerekek. Az első kerekek bolygósithatóak (360°-ban körbe forognak), így a Lavado könnyen manőverezhető és tolható. Igény esetén viszont könnyedén fixálhatja is őket a hosszabb egyenes haladás érdekében.

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi bolygósítható kerék

 

 

Eco-bőrrel bevont állítható tolókar

A Lavado Premium 2in1 multifunkciós babakocsi tolókarja Eco-bőrrel van bevonva a komfortos és csúszásmentes, valamint biztonságos fogás elősegítése érdekében. A tolókar talajhoz viszonyított magassága széles tartományban állítható, annak érdekében, hogy a különböző magasságú szülőknek is kényelmes legyen tolni a babakocsit.

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi állítható tolókar

 

 

Praktikus, könnyen összezárható és szétnyitható váz

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi összecsukott váza

 

 

A Lavado Premium 2in1 multifunkciós babakocsi összezárása

Vegye le a mózest a Lavado Preimum vázáról. Nyomja be és tartsa lenyomva a tolókar jobb oldalán található piros gombot, ezzel egyidejűleg húzza meg a karokat (mindkét oldalon megtalálhatóak), és hajtsa össze a vázat. Gyözödjön meg arról, hogy a biztonsági mechanizmus bekapcsolódott - jellegzetes kattanást kell hallania  (ennek köszönhetően a váz önmagától nem tud szétnyílni), így könnyen mozgathatja a vázat. Összecsukás közben akár le is választhatja a babakocsi kerekeit és tengelyeit, lehetővé téve, hogy a vázat akár szekrénybe tárolja, vagy egy kis autó csomagtartójában szállítsa. Az első kerekeket is ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatóak - csupán nyomja be a kerekek fölötti gombot és válassza le a vázról.

 

A Lavado Premium 2in1 multifunkciós babakocsi szétnyitása

A babakocsi vázának kibontásához oldja ki a biztosító mechanizmust, és a fogantyút tartva húzza felfelé, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak. Amennyiben a kerekek nélkül volt összecsukva a váz, helyezze fel a kerekeket a helyükre. Ezután csupán a használni kívánt tartozékot (mózes, sportülés) kell csatlakoztatnia, és a Lavado Premium használatra kész.

 

Mindkét irányba feltehető tartozékok

A Kunert Lavado Premium 2in1 multifunkciós babakocsi mózese és sport része mindkét irányban feltehető a vázra. Tedd fel menetiránnyal szemben, és a gyermeked felfedezheti a körülötte  lévő világot, napról-napra egyre több tudást és tapasztalatot gyűjtve.

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi menetiránynak megfelelően

Akár meg is fordíthatod, ha a mamájára van szüksége, ilyenkor a séta alatt végig látjátok egymást, fenntarthatjátok a szemkontaktust, ezzel is növelve a baba biztonságérzetét.

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi menetiránynak ellentétesen

 

Szellőzés

A Kunert Lavado Premium 2in1 multifunkciós babakocsi mózese nagyméretű cipzáros szellőzővel rendelkezik a kupoláján, aminek a segítségével könnyebben átvészelhetőek a kánikula miatt forró napok.

 

Kunert lavado 2in1 babakocsi szellőzés

 

 

A Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi mózesének az alján szellőzőnyílások találhatóak, melyek részben vagy teljesen elzárhatóak, vagy kinyithatóak. Az alul lévő szellőzőnyíllások beállításával szabályozhatjuk a gondola belsejében a levegő mozgását, hogy a gyermekünk a lehető legkomfortosabban érezhesse magát.

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosár szellőzőrendszere

 

Kunert lavado premium 2in1 multifunkciós babakocsi sportrész szellőzés

 

A mózes és a sportrész háttámlájának az állítása

A Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi mózesében a fej rész a matrac alatt 5 lépcsőben állítható, ez egy nagyon hasznos funkció amikor még a gyermekünk nem tud ülni, de szeretné látni az őt körülvevő világot és az édesanyját.

 

Kunert lavado premium 2in1 multifunkciós babakocsi gondola

 

 

A Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi sportülésének a háttámlája 4 lépcsőben állítható a fekvőhelyzettől, ami az alvó gyermekek számára a legegészségesebb testhelyzet, a teljesen függőleges ülőhelyzetig, azoknak a babáknak akik már képesek önállóan ülni.

 

Állítható lábtartó

A Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi sportülésének a lábtartója állítható, ennek köszönhetően a babák lábai nem lógnak a levegőben, valamint függőlegesre állítva és a háttámlát is ledöntve szunyókálás közben is nagyon hasznos lehet, mivel meghosszabítja az ülést, ennek következtében a gyermek kényelmesebben alszik.

 

Biztonsági öv és levehető karfa

A Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi sportülése, egy a gyermek előtt keresztben elhelyezkedő, de levehető karfával, valamint egy 5 pontos biztonsági övvel van ellátva. Ezek az elemek biztonságosan rögzítik a gyermeket a sportülésbe és meg akadályozzák, hogy kiessen onnan. A biztonsági öv pántjai puha övpárnákkal vannak ellátva, hogy kényelmesebb legyen a viselése és az öv hevederei ne dörzsöljék és vágjanak bele a gyermek testébe. A gyermek sem a karfát, sem a biztonsági övet nem képes kinyitni.

 

Kunert Lavado premium 2in1 Multifunkciós babakocsi biztonsági öv

 

 

Kókusz matrac a mózesben

A Kunert Lavado Preium 2in1 Multifunkciós babakocsi mózes részéhez a gyermekek kényelmének és komfort érzetének biztosítása érdekében a Kunert cég egy 2,5 cm vastag kókusz matracot alkalmaz, amely tökéletesen illik a gondola belsejébe. A kókusz matrac nagy előnye, hogy megfelelő mikroklímát biztosít a gyermek bőre közelében, mivel lehetővé teszi a levegő áramlását. A kókusz matrac levehető és mosható pamut huzattal van ellátva.

A matrac mérete:

73x35x2,5cm

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Mulifunkciós babakocsi kókusz matrac

 

 

Tartozékok:

-Pelenkázótáska

Tágas prémium minőségű cipzárral záródó merev falú pelenkázótáska, melyet egy vállpántnak köszönhetően bárhová magával vihet vagy a kialakított rögzítési pontok segítségével a babakocsi vázához is csatlakoztathatja.

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi tágas pelenkázótáska

A vázra csatlakoztatható nagyméretű tároló

A Kunert Lavado Premium 2in1 vázára csatlakoztatható nagy méretű tároló lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyünk mindent amire a kisbabánknak szüksége lehet és egy kisebb bevásárlás során is jó szolgálatot tud tenni.

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi tárolókosár a váz alján

Lábzsákok

A Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeséhez és sportrészéhez is meleg lábzsák tartozik, hogy a kisbabánk a téli hidegekben sem érezze magát kellemetlenül.

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi sportrész lábzsákkal és a mózeskosár

 

Pohártartó

A Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsihoz, vázra akasztható pohártartó is tarozik, amelyben könnyedén tárolhatjuk pl.: a baba cumisüvegét

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi pohártartó a váz oldalára rögzítve

Esővédő

A Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi tartozéka az esővédő fólia is.

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi esővédő fólia tökéletes illeszkedéssel

Szúnyogháló

A Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsihoz szúnyogháló is tartozik.

 

Kunert Lavado Premium 2in1 Multifunkciós babakocsi praktikus szúnyoghálója

A Kunert Lavadó Premium multifunkciós babakocsi megvásárolható 3in1 autóshordozóval is rendelkező változatban is, melyet az alábbi linkre katintva tekinthet meg: https://babazu.hu/kunert-lavado-premium-3in1-multifunkcios-babakocsi

Méretek és Adatok:

 

Kunert lavado premium 2in1 multifunkciós babakocsi méretek

 

 

Jellemzői:

– Dupla teleszkópos felfüggesztés állítható keménységgel
– Beépített lengéscsillapítók
– Megbízható központi fékrendszer
– Megerősített alumínium vázszerkezet
– Elől bolygósítható és fixálható gél kerekek
– A kerekek méretei (első/hátsó) 23/29 cm 
– Állítható magasságú öko-bőrrel bevont tolókar
– Nagy méretű bevásárlókosár ami zárható is
– A váz összecsukva: 85x60x34 cm
– Súlya: 9 kg

Mózeskosár:

– Menetiránnyal szemben és háttal is felszerelhető
– A padlóra helyezve bölcsőként is funkcionál
– 100% pamut belső
– Kívülről állítható a belső fejtámla
– Könnyen levehető, puha, fehér mosható huzat
– Oldalsó fogantyúk
– A tágas belső tér mérete 82x37 cm
– Súlya 4,8 kg

Sportrész:

– Mosható ECO-bőrből készült állítható lábtartó
– Több fokozatban állítható háttámla
– 5 pontos biztonsági öv állítható magassággal
– Párnázott lábzsák
– A háttámla teljesen fekvő pozícióba állítható.
– Ülőrész 33x26 cm,a háttámla magassága 46 cm
– Súlya 4,9 kg

Tartozékok:

– Lábzsák
– Esővédő
– Szúnyogháló
– Pohártartó
– Merev falú műanyag pelenkázó táska
– Sportkarfa