Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ005568
LA-02LA-02
készletinformáció:
nem rendelhető
GARANCIA: 1 ÉV
199 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Lavado 3in1 Mutifunkciós babakocsi

A Kunert Lavado 3in1 multifunkciós babakocsi a Kunert cég egyik legjobban sikerült és legtöbet eladott babakocsija. A Lavadoval a Kunert egy termékben ötvözi a biztonságot, megbízhatóságot, kényelmet és a magas szintű esztétikai élményt. Kisgyermekes családok ezrei választották már a Lavadot és használják nagy megelégedéssel. Ezt a népszerűségét köszönheti a könnyű ám masszív alumínium váznak, ezért a babakocsi rendkívűl jól kezelhető, manőverezhető. Szintén a siker záloga a prémium minőségű és gyönyörű színekben pompázó alapanyagok, valamint a kifejezetten minőségi, precíz gyártási folyamatok alkalmazása. A Kunert cég számára a Lavado 3in1 multifunckiós babakocsinál is a tervezés és gyártás során a legfontosabb szempontok a baba biztonsága és kényelme, a babakocsi megbízhatósága, a szülők számára a könnyű kezelhetőség, valamint a kimagasló esztétikai élmény.

Bemutató videó:Tanúsítványok


A Kunert Lavado 3in1 multifunkciós babakocsi is mint a legtöbb Kunert termék nagyon szigorú bevizsgálásokon esett át, melyet ZETOM és a TÜV NORD végzett el. Ezen cégek tanúsítványai megnyugtatóan alátámasztják, amit több ezer család az eddigi vásárlásával megerősített, hogy a Lavado egy nagyon jó választás a kisgyermekes családok részére.

 

Kunert lavado 3in1 tanúsítvány

 

 

Vázszerekezet


A Lavado 3in1 multifunkciós babakocsi vázszerekezetében felhasznált alumínium ötvözet kiválasztásakor a Kunert cég odafigyelt a könnyű megmunkálás és egyszerű gyártás mellett arra is, hogy a végtermék kellőképpen felhasználó barát legyen, ezért a Lavado a masszív, erős ámde könnyű vázszerkezetének köszönhetően rendkívűl könnyen kezelhető, irányíható. 

 

Kunert lavado 3in1 babakocsi váz

 

 

Rugózás - shock stop rendszer

A Kunert Lavado 3IN1 multifunkciós babakocsi felfüggesztésének tervezésekor Kunert cég szakemberei olyan elemek megalkotását tűzték ki célul, melyek a biztonság mellett a babák kényelmét messzemenően szem előtt tartva, a lehető legnagyobb mértékben kiküszöbölik az útegyenletlenségekből adódó ütéseket, rezgéseket, ezzel is kellemes pihenést és jó alvást biztosítva a gyermekeknek.  A Kunert babakocsikban alkalmazott Shock Stop rendszer két elemből áll: a hátsó kerék felfüggesztéséből és az oldalsó lengéscsillapítóból. 

Kunert lavado 3in1 hátsókerék rugózás

 

 

A Kunert cég álltal a Lavadónál is alkalmazott oldalsó lengéscsillapító, könnyen be- és kikapcsolható egy egyszerű mechanizmus segítségével. A lengéscsillapitó lévő gyűrű elfordítása után a babakocsi  rugalmasabban követi a talajt, ezzel csökkentve a gyermek által érzett rázkódásokat. Egyenletes felületen járva érdemes kikapcsolni az oldalsó lengéscsillapítókat.

 

Kunert lavado 3in1 oldalsó lengéscsillapító

 

 

Stop & Drive

A Stop & Drive rendszer segítségével a Kunert Lavado 3in1 multifunkciós babakocsi biztonságosan és stabilan rögzíthető az elgurulás ellen. A Stop & Drive rendszert egy a hátsó kerekek között található pedállal tudjuk aktiválni illetve passzíválni.

Kunert lavado 3in1 babakocsi pedál

 

 

 

Nagy átmérőjű kerekek segítik a biztonságos és kényelmes sétákat

A kerekek átmérője fontos szerepet játszik a babakocsik használatakor, mivel a nagyobb átmérőjű kerekek könnyebben megbírkóznak a talaj egyenetlenségeivel, nehezebben akadnak el a kissebb nagyobb buckákon, nyugodtabban kimozdulhatunk a városokbol esetleg egy erdei vagy tóparti sétára is a nagyobb kerekű babakocsikkal könnyebben boldogulunk a nagymi hátsóudvarában is, egyszerűbb át tolni egy járda szegélyen, könnyebben tudjuk mozgatni a babakocsit a puha, homokos stradon vagy akár a havas, latyakos járdán is. A Lavado 3in1 első kerekei 23 cm-es, míg a hátsó kerekei 29 cm-es átmérővel rendelkeznek, ezért kellőképpen nagyok ahoz hogy kényelmesen tudják használni a babakocsit a legtöbb helyzetben.

 

Kunert lavado 3in1 kerék méretek

 

 

Gondozásmentes kerekek, melyek elöl bolygósíthatóak

A gélkerekek használatakor nem kell aggódnia, hogy a babakocsi kerekei kidurrannak, leeresztenek. Üveggel vagy más éles tárgyakkal való találkozás után sem sérülnek meg. Az első kerekek bolygósithatóak (360°-ban körbe forognak), így a Lavado könnyen manőverezhető és tolható. 

 

Kunert Lavado 3in1 bolygósítható kerék

 

 

Eco-bőrrel bevont magasságában állítható tolókar

A Lavado 3in1 multifunkciós babakocsi tolókarja Eco-bőrrel van bevonva a komfortos és csúszásmentes, valamint biztonságos fogás elősegítése érdekében. A tolókar talajhoz viszonyított magassága széles tartományban állítható, annak érdekében, hogy a különböző magasságú szülőknek is kényelmes legyen tolni a babakocsit.

 

Kunert lavado 3in1 ECO-bőrrel bevont tolókar

 

 

Praktikus, könnyen összezárható és szétnyitható váz

 

Kunert lavado 3in1 összecsukott váz

 

 

A Lavado 3in1 multifunkciós babakocsi összezárása

Vegye le a mózest a Lavado vázáról. Nyomja be és tartsa lenyomva a tolókar jobb oldalán található piros gombot, ezzel egyidejűleg húzza meg a karokat (mindkét oldalon megtalálhatóak), és hajtsa össze a vázat. Gyözödjön meg arról, hogy a biztonsági mechanizmus bekapcsolódott - jellegzetes kattanást kell hallania  (ennek köszönhetően a váz önmagától nem tud szétnyílni), így könnyen mozgathatja a vázat. Összecsukás közben akár le is választhatja a babakocsi kerekeit és tengelyeit, lehetővé téve, hogy a vázat akár szekrénybe tárolja, vagy egy kis autó csomagtartójában szállítsa. 

A Lavado 3in1 multifunkciós babakocsi szétnyitása

A babakocsi vázának kibontásához oldja ki a biztosító mechanizmust, és a fogantyút tartva húzza felfelé, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak. Amennyiben a kerekek nélkül volt összecsukva a váz, helyezze fel a kerekeket a helyükre. Ezután csupán a használni kívánt tartozékot (mózes, sportülés) kell csatlakoztatnia, és a Lavado használatra kész.

Menetirányba és menetiránnyal szemben is felhelyezhető tartozékok

 

Kunert lavado 3in1 menetiránynak mefelelően csatlakoztatható sportrész

 


A Kunert Lavado 3in1 multifunkciós babakocsi úgy lett kialakítva, hogy mind a mózesrész, mind a sportülés, mind pedig az autóshordozó mindkét irányban könnyen, egyszerűen és praktikusan felhelyezhető a babakocsi vázára. Ezzel is megadva nekünk és kisbabánknak a választás lehetőségét, hogy kedve szerint az édesanyjával legen szemkontaktusban vagy a környezet tanulmányozásával foglalja le magát.

 

Kunert lavado 3in1 meneitránynak ellentétesen felszerelt sportrész

 

 

Szellőzés

A Kunert Lavado 3in1 multifunkciós babakocsi mózese nagyméretű cipzáros szellőzővel rendelkezik a kupoláján, aminek a segítségével könnyebben átvészelhetőek a kánikula miatt forró napok.

A Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós babakocsi mózesének az alján szellőzőnyílások találhatóak, melyek részben vagy teljesen elzárhatóak, vagy kinyithatóak. Az alul lévő szellőzőnyíllások beállításával szabályozhatjuk a gondola belsejében a levegő mozgását, hogy a gyermekünk a lehető legkomfortosabban érezhesse magát.

 

Kunert lavado 3in1 zárható szellőzőnyílás a gondola alján

 

 

A mózes és a sportrész háttámlájának az állítása

A Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós babakocsi mózesében a fej rész a matrac alatt 5 lépcsőben állítható, ez egy nagyon hasznos funkció amikor még a gyermekünk nem tud ülni, de szeretné látni az őt körülvevő világot és az édesanyját.

 

Kunert lavado 3in1 gondola háttámla állítása

 

 

A Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós babakocsi sportülésének a háttámlája 4 lépcsőben állítható a fekvőhelyzettől, ami az alvó gyermekek számára a legegészségesebb testhelyzet, a teljesen függőleges ülőhelyzetig, azoknak a babáknak akik már képesek önállóan 

 

Állítható lábtartó

A Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós babakocsi sportülésének a lábtartója állítható, ennek köszönhetően a babák lábai nem lógnak a levegőben, valamint függőlegesre állítva és a háttámlát is ledöntve szunyókálás közben is nagyon hasznos lehet, mivel meghosszabítja az ülést, ennek következtében a gyermek kényelmesebben alszik.

 

Biztonsági öv és levehető karfa

A Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós babakocsi sportülése, egy a gyermek előtt keresztben elhelyezkedő, de levehető karfával, valamint egy 5 pontos biztonsági övvel van ellátva. Ezek az elemek biztonságosan rögzítik a gyermeket a sportülésbe és meg akadályozzák, hogy kiessen onnan. A biztonsági öv pántjai puha övpárnákkal vannak ellátva, hogy kényelmesebb legyen a viselése és az öv hevederei ne dörzsöljék és vágjanak bele a gyermek testébe.

Kunert lavado 3in1 biztonsági öv és levehető karfa

 

 

Kókusz matrac a mózesben

A Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós babakocsi mózes részéhez a gyermekek kényelmének és komfort érzetének biztosítása érdekében a Kunert cég egy 2,5 cm vastag kókusz matracot alkalmaz, amely tökéletesen illik a gondola belsejébe. A kókusz matrac nagy előnye, hogy megfelelő mikroklímát biztosít a gyermek bőre közelében, mivel lehetővé teszi a levegő áramlását. A kókusz matrac levehető és mosható pamut huzattal van ellátva.

A matrac mérete:

73x35x2,5cm

 

Kunert lavado 3in1 kókusz matrac

 

 

Autóshordozó


A Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós babakocsihoz négyfajta autóshordozót tud kiválasztani a lenyíló ablakban. A Lavado a 3in1 változatában tartalmazza a kiválasztott autóshordozóval kompatibilis adaptereket is.

- Carlo 0-10 kg isofix bázistalppal nem kompatibilis autóshordozó
- Trix 0-13 kg isofix bázistalppal kompatibilis autóshordozó

- Kent 0-13 kg isofix bázistalppal kompatibilis autóshordozó

- Pixel 0-13 kg isofix bázistalppal kompatibilis autóshordozó

Carlo 0-10 kg autóshordozó


0-10 kg közötti gyermekek számára (0.csoport)
- Állítható hárompontos biztonsági öv, párnákkal
- Az autó biztonságiövével, valamint isofix bázistalpban (az isofix talppal kompatibilis verzió) rögzíthető
- Szűkítő betét a csecsemők részére, mellyel megakadályozhatjuk a sérüléseket


Kunert lavado 3in1 Carlo autóshordozó

 

 

Kent 0-13 autóshordozó

- 0-13 kg közötti gyermekek számára (0.csoport)
- Állítható hárompontos biztonságiöv párnákkal
- Az autó biztonságiövével, valamint isofix bázistalpban rögzíthető
- A Kent 0-13 autóshordozó kettő szűkítővel is rendelkezik, az egyik a ülés teljes felületét lefedi, a másik pedig pluszban a fejrésznél található, még nagyobb védelmet biztosítva a babáknak az esetleges sérülések ellen
- Levehető lábzsák
- Súlya: 3,5 Kg

Kunert lavado 3in1 Kent autóshordozó

 

 

Tartozékok:

-Pelenkázótáska

Tágas prémium minőségű cipzárral záródó merev falú pelenkázótáska, melyet egy vállpántnak köszönhetően bárhová magával vihet vagy a kialakított rögzítési pontok segítségével a babakocsi vázához is csatlakoztathatja.

 

Kunert lavado 3in1 pelenkázó táska

 

 

-A vázra csatlakoztatható nagyméretű tároló

A Kunert Lavado 3in1 vázára csatlakoztatható nagy méretű tároló lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyünk mindent amire a kisbabánknak szüksége lehet és egy kisebb bevásárlás során is jó szolgálatot tud tenni.

 

Kunert lavado 3in1 vázra csatlakoztatható nagyméretű bevásárlókosár

 

 

-Lábzsákok

A Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós babakocsi mózeséhez és sportrészéhez is meleg lábzsák tartozik, hogy a kisbabánk a téli hidegekben sem érezze magát kellemetlenül.

 

Kunert lavado 3in1 gondola és sportrész lábzsák

 

 

-Pohártartó

A Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós babakocsihoz, vázra akasztható pohártartó is tarozik, amelyben könnyedén tárolhatjuk pl.: a baba cumisüvegét

 

Kunert lavado 3in1 pohártartó

 

 

-Esővédőfólia

A Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós babakocsi tartozéka az esővédő fólia is.

 

Kunert lavado 3in1 esővédő

 

 

-Szúnyogháló

A Kunert Lavado 3in1 Multifunkciós babakocsihoz szúnyogháló is tartozik.

 

Kunert lavado 3in1 szúnyogháló

 

 

Méretek és Adatok:

 

Kunert lavado 3in1 multifunkciós babakocsi méretek