Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006489
LA-02LA-02
készletinformáció:
nem rendelhető
GARANCIA: 1 ÉV
179 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Kunert Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi

A Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi esetében a Kunert cégnek sikerült egy prémium minőségű, igényes alapanyagokból készűlt gyönyörű multifunkciós babakocsit kifejesztenie. A Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi könnyített alumínium vázzal gurult le a lengyel Kunert cég gyárából. Ennek az alumínium váznak köszönhető, hogy maga a babakocsi súlya is könnyebb, de a Lavado manőverezése is sokkkal egyszerűbb lett. A gél kerekekkel ellátott Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi a szülők életét is nagyban megkönnyíti, mivel ezek a kerekek abszolút gondozásmentesek és nem tud bennük kárt tenni szinte semmilyen élesebb tárgy, kavics. A Kunert Lavado ECO-bőr és textil kombinációjából készűlt, nagy színválasztékkal. A babakocsi legfeljebb 15 kg testtömegű gyermekek számára lett kifejlesztve, és újszülött kortól egészen a baba 36 hónapos korig használható. A Lavado 2in1 vázára igény szerint csatlakoztathatjuk a sport részt, vagy a mózest, akár a menetiránynak megfelelően vagy ellentétesen. Ezért elmondhatjuk, hogy a Kunert Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi kiemelkedően sokoldalú, ár-érték arányában az egyik legjobb a jelenleg kapható 2in1 multifunkciós babakocsik között.  A Lavado a PN-EN1888:2012 Európai Uniós szabványnak megfeleően készül az Európai Únióban. A Lavado mózes részét és a sportülést is mindkét irányban fellehet tenni a vázra.

Bemutató videó:

Minőségi tanúsítványok

A Kunert cégnél a termékek fejlesztésekor törekednek arra, hogy az általuk készített babakocsik a lehető legjobb minőségű alapanyagokból készüljenek el, úgy, hogy a biztonság, a kényelem és az esztétika terén sem hajlandóak kompromisszumot kötni. Ezeket alátámasztandó a Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi is rendelkezik a Tüv Nord és a Zetom bevizsgálási tanúsítványával.

 

Kunert Lavado 2in1 Tanusítvány

 

 

Praktikus-könnyen kezelhető

A Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi váza igen könnyű, mégis masszív, köszönhetően az alapanyagául szolgáló aluminium ötvözetnek. A váz alapanyaga és a körültekintő precíz tervezés végeredménye biztosítja a könnyű kezelhetőséget, a megnyerő formát, és a kiemelkedően hosszú problémamentes élettartamot. A Lavado 2in1 multifunkciós babakocsit a Kunert cég fekete és fehér színű vázzal gyártja. A váz színét a megrendeléskor, a terméklapon lévő lenyíló ablakban tudja kiválasztani.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosár nélkül

 

 

Kényelem a babáknak

A minőségi babakocsi gyártó cégek, köztük a Kunert is, a babakocsi tervezésekor kiemelt figyelmet szentelnek a babák és a szüleik komfort érzetére. Mivel a gyermekek az életük első három évében rengeteg időt töltenek a babakocsiukban. Az egészséges fejlődésük szempontjából sem mindegy, hogy ez alatt az idő alatt mennyire érzik jól magukat. A kényelmet lehet növelni a mózes és sportülés belső kialakításával, a babakocsi belsejében lévő alapanyagok körültekintő kiválasztásával, és a kerekek, a rugózás, a lengéscsillapítás és a kerekek, valamint a váz összhangjának a precíz tervezésével és gyártásával. A Kunert cég a Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi esetében is a jól bevált Shock Stop rendszert alkalmazza. A Shock Stop rendszer a Lavado esetében is két egységből, a kerekeknél található rugós egységből és az oldalsó lengéscsillapítóból áll. A kerekeknél található rugós egység gondoskodik a babakocsi kiegyensúlyozásáról és az útegyenetlenségek kisimításáról.

 

Kunert Lavado 2in1 Mjultifunkciós babakocsi rugó és shock stop rendszer

 

Oldalsó lengéscsillapítók

Az fixálható oldalsó lengéscsíllapítók segítségével a Kunert Lavado 2in1 multifunkciós babakocsiban még komfortosabban érezheti magát a kisbabánk, mivel a Lavado rugalmasabban követi a talajt még göröngyös, kátyús, egyenetlen útviszonyok között is. A Lavado-nál is alkalmazott oldalsó lengéscsíllapítók a rajtuk lévő gyűrüs mechanizmus segítségével fixálhatóak is. Ezt a funkciót olyankor érdemes aktiválni, amikor sima, egyenletes talajon toljuk a babakocsit.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi tengely felfüggesztés

 

 

Stop & Drive

A Stop & Drive rendszer segítségével a Kunert Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi biztonságosan és stabilan rögzíthető az elgurulás ellen. A Stop & Drive rendszert egy a hátsó kerekek között található pedállal tudjuk aktiválni illetve passzíválni. A rendszer aktiválásakor a két hátsókerék rögzítődik a tengelyen, ezáltal a hátsó kerekek nem képesek gurulni.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi fékpedál

 

 

Figyelem! Soha ne hagyja egyedül a gyermekét a babakocsiban, még akkor sem, ha a rögzítőféket aktiválta!

Minőségi, nagy méretű kerekek

Sokan nem is gondolnák, hogy egy babakocsi kerekeinek a mérete mennyit számít a felhasználók lakókörnyezetének szempontjából. A babakocsi választásakor véleményünk szerint érdemesebb a nagyobb kerék mérettel gyártott babakocsik között válogatni, mivel sokkal több helyen tudjuk majd használni mint a kissebb méretű kerekekkel szerelt típusokat. A modern formatervű kis méretű kerekekkel gyártott könnyű babakocsik nagyon praktikusak jól teljesítenek olyan környezetben ahol tükörsima talajon kell azt tolni, de már a kisebb egyenetlenségek esetén is problémás lesz a használatuk. Plázában, Sétáló utcában nagyon jók, de falun a nagyinál, egy kisvárosban, vagy egy erdei sétakor, esetleg a laza homokos strandon nem lesz kellemes a használatuk. A Kunert Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi első 23 cm-es és hátsó 29 cm-es átmérővel rendelkező kerekei kellőképen nagy méretűek ahhoz, hogy a legtöbb helyen ahol babakocsival megfordulhatunk, kényelmesen és gond nélkül lehessen tolni a babakocsit.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi kerék szélességek

 

 

Bolygósítható, gondozásmentes kerekek

A gélkerekek használatakor nem kell aggódnia, ugyanis amellett, hogy különösebb gondozást nem igényelnek, még amiatt sem kell aggódnunk, hogy a7 babakocsi kerekei kidurrannak, leeresztenek. Üveggel vagy más éles tárgyakkal való találkozás után sem sérülnek meg. Az első kerekek bolygósíthatóak (360°-ban körbe forognak), így a Lavado könnyen manőverezhető és tolható. Igény esetén viszont könnyedén fixálhatja is őket a hosszabb egyenes haladás érdekében.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi bolygósítható kerék

 

 

Eco-bőrrel bevont magasságában állítható tolókar

A Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi tolókarja Eco-bőrrel van bevonva a komfortos és csúszásmentes, valamint biztonságos fogás elősegítése érdekében. A tolókar talajhoz viszonyított magassága széles tartományban állítható, annak érdekében, hogy a különböző magasságú szülőknek is kényelmes legyen tolni a babakocsit.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi állítható tolókar

 

 

Egyszerűen szétnyitható és összecsukható

A Lavado 2in1 rettentő könnyen szétnyitható és összecsukható. Összecsukott állapotában sok helyet megtakarítani, ami jól jöhet egy kisebb lakás vagy csomagtartó esetén.

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi váz összecsukva mózeskosár nélkül

 

 

A Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi összezárása

Vegye le a mózest a Lavado vázáról. Nyomja be és tartsa lenyomva a tolókar jobb oldalán található piros gombot, ezzel egyidejűleg húzza meg a karokat (mindkét oldalon megtalálhatóak), és hajtsa össze a vázat. Gyözödjön meg arról, hogy a biztonsági mechanizmus bekapcsolódott - jellegzetes kattanást kell hallania  (ennek köszönhetően a váz önmagától nem tud szétnyílni), így könnyen mozgathatja a vázat. Összecsukás közben akár le is választhatja a multifunkciós babakocsi kerekeit és tengelyeit, lehetővé téve, hogy a vázat akár szekrénybe tárolja, vagy egy kis autó csomagtartójában szállítsa. Az első kerekek is ugyanolyan egyszerűen eltávolíthatóak - csupán nyomja be a kerekek fölötti gombot és válassza le a vázról.

A Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi szétnyitása

A babakocsi vázának kibontásához oldja ki a biztosító mechanizmust, és a fogantyút tartva húzza felfelé, amíg a reteszelő mechanizmusok be nem kattannak. Amennyiben a kerekek nélkül volt összecsukva a váz, helyezze fel a kerekeket a helyükre. Ezután csupán a használni kívánt tartozékot (mózes, sportülés) kell csatlakoztatnia, és a Lavado 2in1 használatra kész.

 

Mindkét irányba feltehető tartozékok

A Kunert Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi mózese és sport része mindkét irányban feltehető a vázra. Tedd fel menetiránnyal szemben, és a gyermeked felfedezheti a körülötte  lévő világot, napról-napra egyre több tudást és tapasztalatot gyűjtve.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi tolókar nélkül

 

 

Akár meg is fordíthatod, ha a mamájára van szüksége, ilyenkor a séta alatt végig látjátok egymást, fenntarthatjátok a szemkontaktust, ezzel is növelve a baba biztonságérzetét.

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi

 

 

Szellőzés

A Kunert Lavado 2in1 multifunkciós babakocsi mózese nagyméretű cipzáros szellőzővel rendelkezik a kupoláján.

 

A Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi mózesének az alján zárható szellőzőnyílások találhatóak.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosár szellőzőrendszer

 

 

A mózes és a sportrész háttámlájának az állítása

A Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi mózesében a fej rész a matrac alatt 5 lépcsőben állítható, ez egy nagyon hasznos funkció amikor még a gyermekünk nem tud ülni, de szeretné látni az őt körülvevő világot és az édesanyját.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosár

 

 

A Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi sportülésének a háttámlája 4 lépcsőben állítható a fekvőhelyzettől, ami az alvó gyermekek számára a legegészségesebb testhelyzet, a teljesen függőleges ülőhelyzetig, azoknak a babáknak akik már képesek önállóan ülni.

 

Állítható lábtartó

A Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi sportülésének a lábtartója állítható, ennek köszönhetően a babák lábai nem lógnak a levegőben, valamint függőlegesre állítva és a háttámlát is ledöntve szunyókálás közben is nagyon hasznos lehet, mivel meghosszabítja az ülést, ennek következtében a gyermek kényelmesebben alszik.

 

Biztonsági öv és levehető karfa

A Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi sportülése, egy a gyermek előtt keresztben elhelyezkedő, de levehető karfával, valamint egy 5 pontos biztonsági övvel van ellátva. Ezek az elemek biztonságosan rögzítik a gyermeket a sportülésbe és meg akadályozzák, hogy kiessen onnan. A biztonsági öv pántjai puha övpárnákkal vannak ellátva, hogy kényelmesebb legyen a viselése és az öv hevederei ne dörzsöljék és vágjanak bele a gyermek testébe. A gyermek sem a karfát, sem a biztonsági övet nem képes kinyitni.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi biztonságö öv

 

 

Kókusz matrac a mózesben

A Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi mózes részéhez a gyermekek kényelmének és komfort érzetének biztosítása érdekében a Kunert cég egy 2,5 cm vastag kókusz matracot alkalmaz, amely tökéletesen illik a gondola belsejébe. A kókusz matrac nagy előnye, hogy megfelelő mikroklímát biztosít a gyermek bőre közelében, mivel lehetővé teszi a levegő áramlását. A kókusz matrac levehető és mosható pamut huzattal van ellátva.

A matrac mérete:

73x35x2,5cm

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeskosár kókusz matrac

 

 

Tartozékok:

-Pelenkázótáska

Tágas prémium minőségű cipzárral záródó merev falú pelenkázótáska, melyet egy vállpántnak köszönhetően bárhová magával vihet vagy a kialakított rögzítési pontok segítségével a babakocsi vázához is csatlakoztathatja.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi pelenkázó táska

 

 

-A vázra csatlakoztatható nagyméretű tároló

A Kunert Lavado 2in1 vázára csatlakoztatható nagy méretű tároló lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyünk mindent amire a kisbabánknak szüksége lehet és egy kisebb bevásárlás során is jó szolgálatot tud tenni.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi tárolórekesz

 

 

-Lábzsákok

A Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi mózeséhez és sportrészéhez is meleg lábzsák tartozik, hogy a kisbabánk a téli hidegekben sem érezze magát kellemetlenül.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsii sportrész lábzsákkal és mózeskosár

 

 

-Pohártartó

A Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsihoz, vázra akasztható pohártartó is tarozik, amelyben könnyedén tárolhatjuk pl.: a baba cumisüvegét

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi vázra rögzíthető pohártartó

 

 

-Esővédő

A Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi tartozéka az esővédő fólia is.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi esővédővel

 

 

-Szúnyogháló

A Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsihoz szúnyogháló is tartozik.

 

Kunert Lavado 2in1 Multifunkciós babakocsi szúnyogháló

 

Méretek és Adatok:

 

Kunert lavado 2in1 multifunkciós babakocsi méretek

 

 

Jellemzői:

– Dupla teleszkópos felfüggesztés állítható keménységgel
– Beépített lengéscsillapítók
– Megbízható központi fékrendszer
– Megerősített alumínium vázszerkezet
– Elől bolygósítható és fixálható gél kerekek
– A kerekek méretei (első/hátsó) 23/29 cm 
– Állítható magasságú öko-bőrrel bevont tolókar
– Nagy méretű bevásárlókosár ami zárható is
– A váz összecsukva: 85x60x34 cm
– Súlya: 9 kg

Mózeskosár:

– Menetiránnyal szemben és háttal is felszerelhető
– A padlóra helyezve bölcsőként is funkcionál
– 100% pamut belső
– Kívülről állítható a belső fejtámla
– Könnyen levehető, puha, fehér mosható huzat
– Oldalsó fogantyúk
– A tágas belső tér mérete 82x37 cm
– Súlya 4,8 kg

Sportrész:

– Mosható ECO-börből készült állítható lábtartó
– Több fokozatban állítható háttámla
– 5 pontos biztonsági öv állítható magassággal
– Párnázott lábzsák
– A háttámla teljesen fekvő pozícióba állítható.
– Ülőrész 33x26 cm,a háttámla magassága 46 cm
– Súlya 4,9 kg

Tartozékok:

– Lábzsák
– Esővédő
– Szúnyogháló
– Pohártartó
– Merev falú műanyag pelenkázó táska
– Sportkarfa

A Kunert Mila babakocsi megvásárolható 3in1 autóshordozót is tartalmazó változatban is, amit az alábbi linken találhat meg:https://babazu.hu/kunert-lavado-multifunkcios-babakocsi-tobbfele-szinben