Colibro Nesto 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Colibro Nesto 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006735
JeansJeans
MintMint
PeachPeach
StarStar
InkInk
készletinformáció:
nem rendelhető
GARANCIA: 1 ÉV
149 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

A COLIBRO NESTO 2in1 multifunkciós babakocsi

Ha olyan kiválóan párnázott babakocsit keres, amely maximális kényelmet biztosít gyermekének születéstől egészen 15 kg-os súlyig akkor a NESTO lesz a tökéletes választás. A NESTO a hátsó kerékfelfüggesztés keménységének kétfokozatú beállításával, a gondola és az ülés alatti további lengéscsillapítás keménységének kétfokozatú beállításával, az első kerekek ütéselnyelő képességével és a hóval is megbirkózó nagy pumpás kerekekkel rendelkezik. Az állítható magasságú háttámlának és a nagy gondolának köszönhetően biztos lehet abban, hogy gyermeke nem nő ki belőle, amíg a sportrészt nem tudja használni. A mózeskosár előre és hátra is felszerelhető. Amikor gyermeke még mindig alszik a babakocsiban, akkor az ideális megoldás menetiránnyal szemben használni a mózest, hogy mindig láthassa gyermekét. Amikor azonban idősebb lesz és a világ túl érdekesnek fog bizonyulni ahhoz, hogy elaludjon, akkor az ülést meglehet majd fordítani. A NESTO igazi lengyel termék, ami lengyel alkatrészekből készül. A kárpitozás gyártásánál a legmagasabb minőségű szöveteket használják, amelyek gyártói OEKO-TEX STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkeznek. A Felfüggesztés keménységének beállítása: a hátsó felfüggesztésnek, a gondola és az ülés kiegészítő párnázásának 2 beállítása van: kemény és puha, amelynek köszönhetően tökéletesen beállíthatja a felfüggesztést a gyermek súlyához. Javasoljuk a lágy beállítást a gondolával ellátott változathoz és a kemény beállítást a sport változathoz, ha a gyermek már nehezebb. Felfújható kerekek garantálják a maximális vezetési kényelmet egyenetlen felületeken is. Az ilyen kerekekkel járó babakocsi csendesen halad, és jól működik a hóban is.

 

Vázszerkezet

Nagyon strapabíró és könnyű alumínium vázal lett felszerelve. A felfüggesztés keménysége 2 fokozatban állítható. A pumpás keréksor megbírkózik bármilyen útfelülettel, legyen szó hóról, homokról vagy egy göröngyösebb járdáról. Rendelkezik az E-N 1888:2012 szabvánnyal, ami biztosítja a lemagasabb minőséget, kényelmet és biztonságot. A két hátsó kerék között található egy pedál, ami a központi fékrendsezrt tudja aktiválni. 

 

Mózeskosár

A mózeskosár háttámlája több fokozatban állítható. A borítás ECO-bőrből és MELANGE szövetből készült. Ennek a két anyagkombinációnak köszönhetően a mózesksoár nagyon könnyen tisztítható. A tolókar magassága több fokozatban állítható, illetve ECO-bőrrellet borítva.

 

Sportülés

A sportülés mindkét irányban feltehet a vázra. Amennyiben a gyermek elalszik séta közben, érdemes magunk felé fordítani az ülést, higy szemmel tartsuk őt. A háttámla 4 különböző fokozatban állítható. Emellett a lábtartó is több pozícióban állítható. Az 5 pontos biztonsági öv mellett még a gyermek előtt elhelyezkedő biztonsági korlát ECO-bőrrel lett borítva. A váz aljám helyet kapott egy tágas tárolórekesz is. 

 

Tartozékok

-Pelenkázótáska

 

 

Jellemzők:

- Menetiránnyal szemben és megegyezően is rögzíthető ülések
- Pelenkázó táska
- Lábzsák
- Állítható tolókar magasság
- Alumínium keret,
- A hátsó felfüggesztés állítható keménysége
- További állítható párnázás a gondola és az ülés alatt
- Nagy mózeskosár állítható háttámlával
- 4 fokozatban állítható háttámla a sportrészben
- Állítható lábtartó
- Az összecsukott kocsi automatikus reteszelése (könnyebb mozgatni)
- ECO-bőrrel bevont biztonsági akadály és tolókar
- Az első kerekek zárhatóak az egyenes irányba történő haladáshoz
- Kényelmesen használható kombinált fék
- Kényelmes, széles és magas ülés- 5 pontos biztonsági övek (az EN 1888: 2012 szabvány szerint tanúsítva)
- Bevásárló kosár

Műszaki Adatok:

- Nyitott váz kerekekkel: 102 x 60 x 103 cm
- Összecsukott váz kerekekkel: 81 x 60 x 37 cm
- A tolókar beállítási tartománya: 73 - 116 cm
- A tolókar magassága függőleges helyzetben: 103 cm
- A mózeskosár belső mérete: 77 x 37 x 18 cm
- Ülés szélessége: 31 cm
- Hátsó magasság: 49 cm
- Ülés mélysége: 25 cm
- Lábtartó hossza: 23 cm
- Kerékátmérő: 24/29 cm

Súly:

- Váz + kerekek: 10,00 kg
- Sportrész: 5,40 kg
- Mózes: 5,40 kg