Colibro Go Isofix 9-36 kg autósülés

Colibro Go Isofix 9-36 kg autósülés

CIKKSZÁM: BZ006739
DoveDove
GranitoGranito
OnyxOnyx
készletinformáció:
nem rendelhető
39 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Colibro Go ISOFIX 9-36kg Autósülés

A COLIBRO GO ISOFIX autósülést 9 és 36 kg közötti gyermekek számára tervezték. A GO, ISOFIX rendszerrel van ellátva és TOP TETHER övekkel, melynek köszönhetően gyorsan és megbízhatóan beszerelheti az autósülést. A GO az ISOFIX rendszer használata nélkül is beszerelhető az autóba a biztonsági övekkel. Mint minden COLIBRO autóülés, a GO modellnek is van ECE R44 / 04 tanusítványa.

Mi teszi egyedivé a COLIBRO GO autósülést?

A rendkívül széles magasság-és dőlésszög-beállítási lehetőségnek köszönhetően a GO autósülés minden fejlődési szakaszban kiszolgálja gyermekét, miközben fenntartja a kényelmet. Az ülés a neves FITWIZ® márkájú TOP TETHER övekkel van ellátva, azaz 2 felső rögzítőhevederrel, valamint egy harmadik, a lábak között elhelyezkedő az ISOFIX rendszerhez való  csatlakozóval is.

A háttámla dönthetőségének köszönhetően gyermeke mindig az ideális pozícióba helyezheti magát. A fokozatmentesen állítható ülés lehetővé teszi a háttámla optimális beállítását mindenféle üléstípushoz, ami közúti ütközés esetén alapvető fontosságú a biztonság szempontjából. A háttámla magassága 10 fokozatban állítható. A beállítási tartomány 17 cm, amelynek köszönhetően a 9 és 36 kg közötti gyermekek számára mindig megtalálhatja az ideális pozíciót. A vállszíjak magasságának beállítása a fejtámla magasságának beállításával egyszerre történik, így a hevedereknek a gyermek magasságához igazítása egyszerű és biztonságos. Akár egy kézzel is betudja állítani. Továbbá rendelkezik egy speciális redukáló betéttel, amely csökkenti az ülés és a háttámla közötti szöget ezzel védve a gyermek gerincét.

 

Jellemzők:

- autósülés az I., II., III. csoportba tartozó gyermekek számára (9-36 kg),

- ISOFIX rögzítő rendszer,

- a neves FITWIZ® márkájú kiegészítők (csatok, TOP TETHER öv),

- állítható a háttámla dőlésszöge,

- a fejtámla magassági 10 fokozatban állítható,

- ergonómikus redukálóbetét,

- légáteresztő szövetből készült,

- a kárpit egyszerűen eltávolítható és mosható

 

Műszaki leírás

Méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 49 cm / 47 cm / 59 - 77 cm

Súly: 6,8 kg