Baby Merc Mosca Limlted 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Baby Merc Mosca Limlted 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ008107
MOL/ML204/ZEMOL/ML204/ZE
MOL/MO03/ZEMOL/MO03/ZE
MOL/MO06/ZEMOL/MO06/ZE
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
199 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Baby Merc Mosca Limited

A Baby Merc örömmel mutatja be Mosca elnevezésű, gazdag színválasztékkal rendelkező 2in1 (mózes +sportrész) illetve az opcionálisan választható 3in1 (mózes + sportrész+ autóshordozó) babakocsiját. Könnyű aluminium vázának, bolygósítható első kerekeinek és központi hátsó fékrendszerének köszönhetően a babakocsi biztonságosan és egyszerűen irányítható. Mózeskosarának puha, meleg béléssel bevont kókuszmatraca megfelelő szellőzést biztosít a kicsik számára. Cipzárral nyitható, szúnyoghálóval ellátott nagy szellőző ablaka segíti gyermeke biztonságos megfigyelését. Sportrésze mindkét irányból könnyen a vázhoz rögzíthető. Állítható lábtartóval, vízszintig dönthető háttámlával , szúnyoghálóval és lábzsákkal is felszerelhető. Az opcionálisan választható autóshordozó isofix bázistalppal kompatibilis, mindössze 3,9 kg súlyú és ergonomikus fogantyúval rendelkezik. További tartozékok: pelenkázó táska, kesztyű, nagy méretű bevásárló kosár.

 

Vázszerkezet

A Baby Merc Mosca váza rendkívűl  strapabíró, így nagyon sok idő elteltével is zökkenőmentesen ellátja funkcióit. A tolókar állítható magasságú, így minden szülő kényelmesen tudja kezelni. Emellett a tolókar műbőrrel van bevonva. A 4 kerékből az első 2 bolygósítható, azaz 360°-ban forgatható, ami leginkább a göröngyösebb utakon használható. Amennyiben aszfaltozott talajon használjuk, inkább fixáljuk le a kerekeket. A mózeskosár és a sportülés is mindkét irányban feltehető a vázra, mivel kisebb korban a baba még jobban igényli az anyukája társaságát. Azonban, ha már egy kicsit nagyobb a gyermek, akkor nyugodtan megfordíthatjuk, ennek köszönhetően is tud ismerkedni a környezetével. 

 

 

 

Mózeskosár

A mózeskosár is összecsukható, ezáltal a tárolása is sokkal könnyebb. A háttámála több fokozatban állítható, annak megkönnyítésének érdekében, amikor a gyermek az ülést tanulja. A kupola is álltható, emellett nagy árnyékot ad a gyermekre egy naposabb séta során. A huzat levehető és mosható. A mózeskosár kivehető és a rajta lévő fogantyúnak köszönhetően kézben is könnyen vihető. Földre helyezés esetén ringató funkcióval rendelkezik, de ez szintén fixálható. A hidegebb napok ellen, tökéletesen illeszkedő lábzsákkal rendelkezik. 

 

 

 

Sportülés

A sportülés háttámlája több fokozatban állítható, a vízszintes fekvőfelülettől teljesen a függőleges ülő helyzetig. Utóbbit, már csak az ügyesen ülni tudó babák számára ajánljuk. 5 pontos biztonsági övvel lett ellátva, melynek szíjja párnázott, ezáltal nem tudja felsérteni a baba bőrét. A mózeskosárhoz hasonlóan ez is összecsukható. A lábtartó szintén több fokozatban állítható, pont a baba kényelmének érdekében, akár egy hosszabb séta során is praktikus lehet, hiszen a gyermek lábai nem lógnak a levegőben és, ha elalszik, akkor az ülés meghosszabításáért is felel, ezáltal a pihenés ugyanolyan pihentető lesz.

 

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska 

Szúnyogháló

Esővédő

Tágas tárolórekesz a váz alján

 

 

További jellemzők

Mózeskosár

- mindkét irányból a vázra rögzíthető,

- lábzsák, szúnyogháló és esővédő

- kókusz matrac + párna

Sportrész

- minkét irányból a vázra rögzíthető,

- könnyedén összezárható,

- különböző pozíciókba állítható háttámla,

- szúnyoghálós szellőzőnyílás

 

 Méretek

       váz  összezárva  

    váz kinyitva 

 váz+mózes 

mózes

váz+sportrész

 sportrész

 

Hosszúság (cm)

        86

    98

       104 

   80

        115

      92

     

Szélesség (cm)

        63

     63

        63

   36

         63

      42

    

Magasság (cm)

        29

    112

       125

   62

        120

      62

  

Súly (kg)

         9

      9

        14

    5 

        14,5

      5,5