Baby Merc Mosca 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Baby Merc Mosca 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ008106
MO/M196/BMO/M196/B
M/M197/BM/M197/B
MO/M199/BMO/M199/B
MO/M204/BMO/M204/B
MO/MO01/BMO/MO01/B
MO/MO02/BMO/MO02/B
MO/MO05/BMO/MO05/B
MO/MO03/BMO/MO03/B
MO/MO06/BMO/MO06/B
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
179 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Baby Merc Mosca 2in1 Multifunkciós babakocsi

A Baby Merc örömmel mutatja be Mosca elnevezésű, gazdag színválasztékkal rendelkező 2in1 (mózes +sportrész) illetve az opcionálisan választható 3in1 (mózes + sportrész+ autóshordozó) babakocsiját. Könnyű aluminium vázának, bolygósítható első kerekeinek és központi hátsó fékrendszerének köszönhetően a babakocsi biztonságosan és egyszerűen irányítható. Mózeskosarának puha, meleg béléssel bevont kókuszmatraca megfelelő szellőzést biztosít a kicsik számára. Cipzárral nyitható, szúnyoghálóval ellátott nagy szellőző ablaka segíti gyermeke biztonságos megfigyelését. Sportrésze mindkét irányból könnyen a vázhoz rögzíthető. Állítható lábtartóval, vízszintig dönthető háttámlával , szúnyoghálóval és lábzsákkal is felszerelhető. Az opcionálisan választható autóshordozó isofix bázistalppal kompatibilis, mindössze 3,9 kg súlyú és ergonomikus fogantyúval rendelkezik. További tartozékok: pelenkázó táska, kesztyű, nagy méretű bevásárló kosár.

 

 

Vázszerkezet

A Baby Merc Mosca váza rendkívűl tartós és strapabíró, így nagyon sok idő elteltével is tökéletesen használható. A tolókar állítható magasságú, melynek köszönhetően minden szülő kényelmesen tudja kezelni. Emellett a tolókar műbőr borítást kapott. A 4 kerékből az első 2 bolygósítható funkcióval rendelkezik, tehát 360°-ban forgatható, ami leginkább göröngyösebb utakon használható. Amennyiben egyenes, aszfaltozott talajon használjuk, inkább fixáljuk le a kerekeket. A mózeskosár és a sportülés is mindkét irányban felhelyezhető a vázra annak érdekében, mivel kisebb korban a baba még jobban igényli az anyukája figyelmét és társaságát. De, ha már egy kicsit nagyobb a gyermek, akkor nyugodt szívvel megfordíthatjuk, ezáltal is tud ismerkedni a környezetével. 

 

 

 

Mózeskosár

A mózeskosár, csak úgy, mint a váz, ez is összecsukható, ezáltal a tárolása is könnyebb. A háttámála több fokozatban állítható, annak érdekében, amikor a gyermek az ülést tanulja. A kupola is álltható és rendkívűl nagy árnyékot vet a gyermekre egy naposabb sétán. A huzat levehető és mosható is. A mózeskosár kivehető és a rajta lévő fogantyúnak köszönhetően kézben is könnyedén vihető. Földre helyezés esetén ringató funkcióval van ellátva, de ez is fixálható. A hidegebb napok ellen, külön erre a célre kialakított lábzsákkal rendelkezik. 

 

 

 

Sportülés

A sportülés háttámlája is több fokozatban állítható, egészen a vízszintes fekvőfelülettől teljesen a függőleges ülőhelyzetig. Utóbbit, már csak az ügyesen és önállóan ülni tudó babáknak ajénljuk. 5 pontos biztonsági övvel lett ellátva, melynek szíjja párnázva van, ezáltal nem tudja felsérteni a baba bőrét. A mózeskosárhoz hasonlóan ez is összecsukható. A lábtartó is több fokozatban állítható, pont a baba kényelmének érdekében, akár egy hosszabb séta során is nagyon praktikus lehet , hiszen a gyermek lábai nem lógnak a levegőben és akár, ha elalszik, akkor az ülés meghosszabításáért is felel, ezáltal a pihenés ugyanolyan pihentető lezs, mint a ksiágyban.

 

 

 

Tartozékok

Pelenkázótáska 

Szúnyogháló

Esővédő

Tágas tárolórekesz a váz alján

 

 

 

További jellemzők

Mózeskosár

- mindkét irányból a vázra rögzíthető,

- lábzsák, szúnyogháló és esővédő

- kókusz matrac + párna

Sportrész

- minkét irányból a vázra rögzíthető,

- könnyedén összezárható,

- különböző pozíciókba állítható háttámla,

- szúnyoghálós szellőzőnyílás

 

 Méretek

       váz  összezárva  

    váz kinyitva 

 váz+mózes 

mózes

váz+sportrész

 sportrész

 

Hosszúság (cm)

        86

    98

       104 

   80

        115

      92

     

Szélesség (cm)

        63

     63

        63

   36

         63

      42

   

Magasság (cm)

        29

    112

       125

   62

        120

      62

 

Súly (kg)

         9

      9

        14

    5 

        14,5

      5,5