Baby Merc Mango Limited 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Baby Merc Mango Limited 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006465
ML/ML204ZEML/ML204ZE
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
194 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Baby Merc Mango Limited 2in1 multifunkciós babakocsi


A Baby Merc Mango Limited olyan 2019-es kiadású babakocsi, amelyet olyan XXI. századi  igényeket szem előtt tartó vásárlóknak terveztek, akik kedvelik a modern formákat és a kor technológiai újdonságait. Könnyű aluminium vázzal és zselés kerekekkel rendelkezik. A tolókar Eko bőr borítást kapott és állítható magasságú, megteremtve ezzel a kocsi kényelmes, továbbá biztonságos navigálását. A bevásárlást a kényelmes,cipzárral zárható alsó kosár segíti.Hat különböző színvariánsban érhető el, melyek között biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetszőt. További kiegészítők: pohártartó, pelenkázó táska, kesztyű.


Vázszerkezet

Minden Baby Merc babakocsi nagyon nagy teherbírású vázzal lett gyártva. A hátsó kerekeknél elhelyezett rugók keménysége több fokoztban állítható, amennyiben göröngyösebb talajon használjuk a babakocsit, akkor állítsuk gyengébbre, így a kerék könnyebben tudja követni a talaj okozta kellemetlenségeket és a nagyobb ütődéseket elnyeli. A két első kerék 360°-ban forgatható, ezzel is megkönnyítve a könnyebb manőverezést. Ezt is göröngyösebb útszakaszon ajánljuk, de, ha aszfaltozott útszakaszon megyünk, akkor érdemesebb lefixálni. A tolókar magassága több fokozatban állítható, így bármilyen magasságú szülőnek könnyű a babakocsi írányítása. A mózeskosár és a sportrész is mindkét irányban felhelyezhető a vázra, a felénk néző feltétel még a baba kisebb korában ajánlatosabb, hiszen még jobban igényli az anyukája figyelmét és társaságát. Azonban, ha már nagyobb a gyermek, akkor megfordíthatjuk az ülést, hogy a baba nyugodtan tudjon ismerkedni a környezetével. A két hátsó kerék között található egy pedál, ami a központi féket kapcsolja be. Összecsukás után a kerekek tengellyel együtt eltávolíthatóak.

 

 

Mózeskosár

A mózeskosár is összecsukható. A téli hideg ellen is van védelem a gyermeknek, ezért ad nekünk a Baby Merc a mózeskosárhoz és a sprotrészhez is lábzsákot. Állítható háttámlájának köszönhetően a gyermek könnyebben tanulja meg, hogy hogyan kell ülni. A kupola szintén állítható funkcióval rendelkezik és egy cipzárral záródó szellőzőnyílás van a kupola hátulján elhelyezve. A huzat levehető és mosható. A mózeskosár hintáztatható is, miután lehelyeztük a vázról és letettük a földre, de ugyanakkor ez is fixálható 

 

 

 

Sportülés

A sportérsz háttámlája is több fokozatban állítható, a vízszintes fekvő helyzettől a függőleges ülőhelyzetig, de ezt már csak azoknak a babáknak ajánljuk a figyelmébe, akik már önállóan tudnak ülni. Lábzsák, ehhez is ugyanúgy jár, akárcsak a mózeskosárhoz, hogy a baba pihenése a hidegebb téli napokon is nyugodtan fojjon le. 5 pontos biztonsági övekkel, melynek szíjja párnázott, így nem tudja felsérteni a baba bőrét. Könnyedén összecsukható, így tárolása is lényegeseb egyszerűbb. Állítható lábtartóval rendelkezik, mely nagyon praktikus lehet, hosszabb séták során, így a gyermek lábai nem lógnak a levegőben és akár egy séta közben történő elalvás esetén az ülést meg tudja hosszabítani.

 

 

Tartozékok

Esővédő

Pohártartó

Tágas tárolórekesz a váz alján

Lábzsák a mózeskosárhoz és a sportüléshez egyaránt

 

Jellemzői:

Mózeskosár

  • mindkét irányból a vázra csatlakoztatható,
  • hozzátartozó esővédő fóliával és lábzsákkal,
  • puha, pamut béléssel ellátott matraccal és párnával
  • lecipzározható, szúnyoghálós szellőző ablakkal

 Sportrész

  •  mindkét irányból a vázra rögzíthető
  • többféle pozícióban állítható háttámlával és lábtartóval
  • párnázott ötpontos biztonsági övekkel
  • könnyen összezárható
  • szúnyoghálóval ellátott szellőző ablakkal
   váz összezárva       váz kinyitva        váz+mózes          mózes     váz+sportrész        sportrész  
Hossz (cm)            73            99           102            84           96            87  
Szélesség (cm)            48            56            56            42           56            40  
Magasság (cm)            31           102           120            63          118            63  
Súly (kg)          7,1           7,1          12,2            5,1          12,3            5,2