Baby Merc Mango 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Baby Merc Mango 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006463
M/M196BM/M196B
M/M197BM/M197B
M/M199BM/M199B
M/MO01/BM/MO01/B
M/MO02/BM/MO02/B
M/MO03/BM/MO03/B
M/MO05/BM/MO05/B
M/MO06/BM/MO06/B
M/ML204/BM/ML204/B
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
174 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Baby Merc Mango 2in1 multifunkciós babakocsi

A Baby Merc Mango olyan 2019-es kiadású babakocsi, amelyet olyan XXI. századi  igényeket szem előtt tartó vásárlóknak terveztek, akik kedvelik a modern formákat és a kor technológiai újdonságait. Könnyű aluminium vázzal és zselés kerekekkel rendelkezik. A tolókar Eko bőr borítást kapott és állítható magasságú, megteremtve ezzel a kocsi kényelmes, továbbá biztonságos navigálását. A bevásárlást a kényelmes,cipzárral zárható alsó kosár segíti.Hat különböző színvariánsban érhető el, melyek között biztosan megtalálja az Önnek leginkább tetszőt. További kiegészítők: pohártartó, pelenkázó táska, kesztyű.

 

 

Vázszerkezet

A Mango váza nagyon magas minőségű, ezért nagyon erős és strapabíró. A tolókar több fokozatban állítható, minden szülő kényelme érdekében. A két hátsó keréknél elhelyezett rugók erőssége állítható, de ezt csak akkor érdemes használni, ha göröngyösebb talajon használjuk a babakocsit. A két első kerék bolygósítható, ami szintén a könnyebb haladást biztosítja számunkra, ha egyenetlen talajon vagyunk. Viszont ha sima, aszfaltozott úton vagyunk, akkor érdemes fixálni a kereket. A mózeskosár és a sportrész is mindkét irányban feltehető a vázra. Nekünk háttal illetve velünk szemben is. Utóbbit azonban már csak akkor ajánljuk, ha a gyermek még kisebb korban van, hiszen akkor még sokkal jobban igényli az anyukája figyelmét. A két hátsó kerék között található egy pedál, ami a központi féket aktiválja. A kerekek tengellyel együtt levehetőek.

 

 

Mózeskosár

A mózeskosár összecsukható, így kevesebb helyet foglal és könnyebb a tárolása. A háttámla állítható annak érdekében, hogy a gyermek könnyebben tanuljon meg ülni. A kupola nagy méretű és felhajtható. A huzat levehető és mosható is. A tető felső részén találhatü egy fogantyú, ami azta  acélt szolgálja, hogy, ha a mózeskosarat kivesszük a babakocsiból, akkor kézben is könnyedén tudjuk vinni. A mózeskosár földre helyezése után, ringatni is tudja önmagát, de ezt is tudjuk fixálni. A pamut belső is kivehető és mosható. 

 

 

Sportülés

A háttámla a sportülésben is több fokozatban állítható, de itt már egészen a vízszintes fekvőhelyzettől teljesen a függőleges ülőhelyzetig. Azonnban ezt már csak azok a babák vegyék igénybe, akik már önállóan, szépen tudnak ülni. A biztonsági öv pontban védi a gyermeket a babakocsiból való kiesésből. Szállítása is nagyon egyszerű, hiszen könnyedén összecsukható. Állítható lábtartójának köszönhetően a gyermek lábai nem lógnak a levegőben és alvás közben is meghosszabítja az ülést.

 

 

Jellemzői:

Mózeskosár

  • mindkét irányból a vázra csatlakoztatható,
  • hozzátartozó esővédő fóliával és lábzsákkal,
  • puha, pamut béléssel ellátott matraccal és párnával
  • lecipzározható, szúnyoghálós szellőző ablakkal

 Sportrész

  •  mindkét irányból a vázra rögzíthető
  • többféle pozícióban állítható háttámlával és lábtartóval
  • párnázott ötpontos biztonsági övekkel
  • könnyen összezárható
  • szúnyoghálóval ellátott szellőző ablakkal
   váz összezárva       váz kinyitva        váz+mózes          mózes     váz+sportrész        sportrész  
Hossz (cm)            73            99           102            84           96            87  
Szélesség (cm)            48            56            56            42           56            40  
Magasság (cm)            31           102           120            63          118            63  
Súly (kg)          7,1           7,1          12,2            5,1          12,3            5,2