Baby Merc La Noche Limited Edition 3in1 Multifunkciós Babakocsi

Baby Merc La Noche Limited Edition 3in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006748
LNL/LNL/08ZELNL/LNL/08ZE
LNL/LNL09/ZELNL/LNL09/ZE
LNL/LNL08/MELNL/LNL08/ME
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
224 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Baby Merc La Noche Limited Edition 3in1 multifunkciós babakocsi

Bemutatjuk a Baby Merc legújabb multifunkciós modelljét, a La Noche Limited-t. A babakocsit fényűző, elegáns megjelenés és könnyűség jellemzi. Úgy tervezték, hogy megfeleljen minden szülői elvárásnak és maximális kényelmet biztosítson a baba számára. A mózeskosár és a sportrész menetiránnyal megegyezően és szemben is felhelyezhető.Könnyű aluminium vázának, 360º fokban forgatható zselés kerekeinek köszönhetően az irányítás rendkívül egyszerű. Start and Stop rendszerű hátsó fékrendszerének hála a kerekek egyszerre blokkolhatók. Állítható magasságú, Eco bőr bevonatú tolókar és Uv szűrős kupola teszi még különlegesebbé ezt a modellt. 

 

Vázszerkezet

Minden Baby Merc babakocsi, így a La Noche Limited is rendkívűl nagy teherbírású és lett gyártva. A hátsó kerekeknél elhelyezett rugók állíthatóak, amennyiben göröngyösebb talajon használjuk a babakocsit, akkor állítsuk gyengébbre, így a kerék könnyebben tudja követni a talaj okozta kellemetlenségeket és gyengíti az ütődéseket. A két első kerék 360°-ban tud forogni, ezzel is megkönnyítve a manőverezést. Ezt is göröngyösebb útszakaszon ajánljuk, de ha egyenletes úton megyünk, akkor érdemes lefixálni. A tolókar magassága több fokozatban állítható, így bármilyen magasságú szülő számára könnyű a babakocsi manőverezése. A mózeskosár és a sportrész is mindkét irányban felhelyezhető a vázra, de a velünk szemben levő felhelyezés még a baba kisebb korában ajánlatosabb, hiszen még jobban igényli az anyukája figyelmét és társaságát. Azonban, ha már nagyobb a gyermek, akkor nyugodtan megfordíthatjuk az ülést, hogy a baba nyugodtan tudjon ismerkedni a környezetével. A két hátsó kerék között egy pedál van elhelyezve, ami a központi fék aktiválásához szükséges. Összecsukás után a kerekek tengellyel együtt eltávolíthatóak.

 

 

Mózeskosár

A mózeskosár összecsukható funkcióval rendelkezik. A téli hideg ellen is van megoldása gyermek számára, ezért a Baby Merc a mózeskosárhoz és a sprotrüléshez is tartozik lábzsák. Állítható háttámlájának köszönhetően a gyermek könnyebben tanul meg ülni. A kupola szintén állítható funkciójú, illetve egy cipzáras szellőzőnyílás is van hátulján. A huzat levehető és mosható. A mózeskosár hintáztatható is, miután lehelyeztük a vázról és letettük a földre, de ugyanakkor ez is fixálható.

 

 

 

 

Sportülés

A sportérsz háttámlája szintén több fokozatban állítható, a vízszintes fekvő helyzettől (alvó gyermek számára a legegészségesebb) a függőleges ülőhelyzetig, de ezt már csak azoknak a babáknak ajánljuk a figyelmébe, akik már önállóan tudnak ülni. Lábzsák, ehhez is ugyanúgy jár, akárcsak a mózeskosárhoz, hogy a baba pihenése a hidegebb téli napokon is nyugodt legyen. 5 pontos biztonsági övekkel lett felszerelve, melynek szíjja párnázott, így nem tudja felsérteni a baba bőrét. Könnyen összecsukható, így tárolása is sokkal egyszerűbb. Állítható lábtartóval rendelkezik, mely nagyon praktikus lehet, minden séta során, hiszen a gyermek lábai nem lógnak a levegőben és akár egy hosszabb séta közbeni elalvás esetén az ülést is meg tudja hosszabítani.

 

 

 

Hordozó

A hordozó súlya mindössze 3,9 kg. A baba 0 hónapos kortól használhatja és 11kg-os súlyig veheti igénybe a hordozót. A biztonsági öv 3 pontos és állítható hosszúságú szíjal rendelkezik. Emellett 2 féle magasságban állítható a biztonsági öv. A babakocsi vázára is könnyedén tudjuk rögzíteni az adapterek segítségével. Ha a földre helyezzük, akkor ringatni is tudja magát. A téli hidegek ellen is van megoldás, ugyanis tökéletesen illeszkedő lábzsák is jár hozzá. Ez a hordozó is rendelkezik az ECE R44/04 számú európai biztonsági szabvánnyal. 

 

Mózeskosár:

 • mindkét irányból egy kattintással a vázhoz rögzíthető,
 • hozzáillő szúnyogháló és esővédő fólia,
 • szétcipzározható, szúnyoghálóval ellátott szellőző ablak 
 • ergonomikus fogantyú a kupola tetején az egyszerűbb szállítás érdekében

Sportrész:

 • menetiránnyal megegyező és fordított állásban is felszerelhető
 • szúnyoghálós kémlelőablak a kupola tetején a jobb szellőzés érdekében
 • ötpontos biztonsági öv
 • egy mozdulattal összehajtható
 • hozzáillő lábzsákkal

 

Autóshordozó

 

-A babakocsi színével harmonizáló színben       

-Újszülött kortól 13 kg súlyig használható

- Isofix talppal kompatibilis
- Súlya 3kg
- Az autóban a menetiránnyal háttal köthető be
- Állítható hosszúságú, 3-pontos biztonsági öv
- Hintafunkció
- Levehető nap és szélvédő
- Nagy utazási kényelem
- Két magasságban állítható biztonsági öv
- Központi csat, könnyű hosszállítási lehetőséggel

 • - Puha, meleg szűkítőbetét a legkisebbeknek
 • - Hozzáillő szúnyoghálóval, lábzsákkal

 

  Méretek        váz  összezárva       váz  kinyitva   váz+mózes  mózes váz+sportrész  sportrész hordozó
 Hossz (cm)         86     98        104     80         115       92     71 
Szélesség  ( cm)         63      63         63    36          63       42     44
Magasság   (cm)         29     112        125    62         120       62   30/58
Súly (kg)          9       9         14     5          14,5       5,5    3,9