Baby Merc La Noche Limited Edition 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Baby Merc La Noche Limited Edition 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006747
LNL/LNL/08ZELNL/LNL/08ZE
LNL/LNL09/ZELNL/LNL09/ZE
LNL/LNL08/MELNL/LNL08/ME
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
194 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Baby Merc La Noche Limited Edition 2in1 multifunkciós babakocsi

Bemutatjuk a Baby Merc legújabb multifunkciós modelljét, a La Noche Limited-et. A babakocsit fényűző, elegáns megjelenés és könnyűség jellemzi. Úgy tervezték, hogy megfeleljen minden szülői elvárásnak és maximális kényelmet biztosítson a baba számára. A mózeskosár és a sportrész menetiránnyal megegyezően és szemben is felhelyezhető. Könnyű aluminium vázának és 360º fokban forgatható zselés kerekeinek köszönhetően az irányítás rendkívül egyszerű. Start and Stop rendszerű hátsó fékrendszerének hála a kerekek egyszerre blokkolhatók. Állítható magasságú, Eco bőr bevonatú tolókar és Uv szűrős kupola teszi még különlegesebbé ezt a modellt. 

 

Vázszerkezet

Mint minden Baby Merc babakocsi, így a La Noche Limited is rendkívűl nagy teherbírású. A hátsó kerekeknél elhelyezett rugók állíthatóak, amennyiben göröngyösebb talajon használjuk a babakocsit, akkor állítsuk gyengébbre, így a kerék könnyebben tudja követni a talaj okozta kellemetlenségeket és gyengíti az ütődéseket. A két első kerék 360°-ban tud forogni, ezzel is megkönnyítve a manőverezést. Ezt is göröngyösebb útszakaszon ajánljuk, de ha egyenletes úton haladunk, akkor érdemes lefixálni. A tolókar magassága több fokozatban állítható, így bármilyen magasságú szülő számára könnyű a babakocsi manőverezése. A mózeskosár és a sportrész is mindkét irányban felhelyezhető a vázra, de a velünk szemben levő felhelyezés még a baba kisebb korában ajánlatosabb, hiszen, még jobban igényli az anyukája figyelmét és társaságát. Azonban, ha már nagyobb a gyermek, akkor nyugodtan megfordíthatjuk az ülést, hogy a baba nyugodtan tudjon ismerkedni a környezetével. A két hátsó kerék között egy pedál van elhelyezve, ami a központi fék aktiválásához szükséges. Összecsukás után a kerekek tengellyel együtt eltávolíthatóak.

 

 

Mózeskosár

Igazán praktikus, hogy a mózeskosár összecsukható. A téli hideg ellen is természetesen van védelem a gyermek számára, ezért kínál a Baby Merc a mózeskosárhoz és a sprotrészhez is lábzsákot. Állítható háttámlájának köszönhetően a gyermek könnyebben tanulja meg, hogy hogyan kell szépen ülni. A kupola szintén állítható funkcióval rendelkezik és egy cipzárral záródó szellőzőnyílás van a kupola hátulján. A huzat levehető és mosható. A mózeskosár hintáztatható is, miután lehelyeztük a vázról és letettük a földre, de ugyanakkor ez is fixálható 

 

Baby Merc La Noche Limited Edition 2in1 multifunkciós babakocsi mózekosár

 

 

Sportülés

A sportérsz háttámlája szintén több fokozatban állítható, a vízszintes fekvő helyzettől (alvó gyermek számára a legegészségesebb) a függőleges ülőhelyzetig, de ezt már csak azoknak a babáknak ajánljuk, akik már önállóan tudnak ülni. Lábzsák ehhez is ugyanúgy jár, akárcsak a mózeskosárhoz, hogy a baba pihenése a hidegebb téli napokon is nyugodt legyen. 5 pontos biztonsági övekkel lett felszerelve, melynek szíja párnázott, így nem tudja felsérteni a baba bőrét. Könnyen összecsukható, így tárolása is sokkal egyszerűbb. Állítható lábtartóval rendelkezik, mely nagyon praktikus lehet, minden séta során, hiszen a gyermek lábai nem lógnak a levegőben és akár egy hosszabb séta közbeni elalvás esetén az ülést is meg tudja hosszabítani.

 

Baby Merc La Noche Limited Edition 2in1 multifunkciós babakocsi sportrész

 

 

Tartozékok

Esővédő fólia

Pohártartó

Baby Merc La Noche Limited Edition 2in1 multifunkciós babakocsi pohártartó

 

Tágas tárolórekesz a váz alján

Baby Merc La Noche Limited Edition 2in1 multifunkciós babakocsi bevásárlókosár

 

Lábzsák a mózeskosárhoz és a sportüléshez egyaránt

 

 

Mózeskosár:

  • mindkét irányból egy kattintással a vázhoz rögzíthető,
  • hozzáillő szúnyogháló és esővédő fólia,
  • szétcipzározható, szúnyoghálóval ellátott szellőző ablak 
  • ergonomikus fogantyú a kupola tetején az egyszerűbb szállítás érdekében

Sportrész:

  • menetiránnyal megegyező és fordított állásban is felszerelhető
  • szúnyoghálós kémlelőablak a kupola tetején a jobb szellőzés érdekében
  • ötpontos biztonsági öv
  • egy mozdulattal összehajtható
  • hozzáillő lábzsákkal
             Méretek        váz         összezárva       váz       kinyitva   váz+mózes  mózes váz+sportrész  sportrész  
 Hossz (cm)         86     98        104     80         115       92     
Szélesség     (cm)         63      63         63    36          63       42    
Magasság (cm)         29     112        125    62         120       62  
Súly (kg)          9       9         14     5          14,5       5,5