Baby Merc La Noche 3in1 Multifunkciós Babakocsi

Baby Merc La Noche 3in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006745
LN/LN/01/BLN/LN/01/B
LN/LN/04/BLN/LN/04/B
LN/LN/06/BLN/LN/06/B
LN/LNL07/BLN/LNL07/B
LN/LNL08/BLN/LNL08/B
LN/LNL09/BLN/LNL09/B
LN/LN10/BLN/LN10/B
LN/LN11/BLN/LN11/B
LN/LN12/BLN/LN12/B
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
204 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Baby Merc La Noche 3in1 multifunkciós babakocsi

Bemutatjuk a Baby Merc legújabb multifunkciós modelljét, a La Noche-t. A babakocsit fényűző, elegáns megjelenés és praktikusan könnyű szerkezet jellemzi. Úgy tervezték, hogy megfeleljen minden szülői elvárásnak és maximális kényelmet biztosítson a baba számára. Könnyű aluminium vázának, 360º fokban forgatható zselés kerekeinek köszönhetően az irányítás rendkívül egyszerű. Start and Stop rendszerű hátsó fékrendszerének hála a kerekek egyszerre blokkolhatók. Állítható magasságú, Eco bőr bevonatú tolókar és Uv szűrős kupola teszi még különlegesebbé ezt a modellt. 

 

 

Vázszerkezet

Mint minden Baby Merc babakocsi, így a La Noche is rendkívűl nagy teherbírású és tartós vázzal lett felszerelve. A hátsó kerekeknél elhelyezett rugók keménysége állítható, amennyiben göröngyösebb talajon használjuk, akkor állítsuk gyengébbre, így a kerék könnyebben tudja követni a talaj okozta kellemetlenségeket és felfogja a nagyobb ütődéseket. A két első kerék 360°-ban forgatható, ezzel is megkönnyítve a könnyebb manőverezést. Ezt is göröngyösebb útszakaszon ajánljuk, de ha egyenletes, aszfaltozott útszakaszon megyünk, akkor érdemes lefixálni azt. A tolókar magassága több fokozatban állítható, így bármilyen magasságú szülő könnyű a babakocsi manőverezése. A mózeskosár és a sportrész is mindkét irányban felhelyezhető a vázra, de ez még a baba kisebb korában ajánlatosabb, hiszen még jobban igényli az anyukája figyelmét és társaságát. Azonban, ha már nagyobb a gyermek, akkor nyugodtan megfordíthatjuk az ülést, hogy a baba nyugodtan tudjon ismerkedni a környezetével. A két hátsó kerék között található egy pedál, ami a központi fék aktiválásáért felel. Összecsukás után a kerekek tengellyel együtt eltávolíthatóak.

 

 

Mózeskosár

Igazán praktikus, hogy a mózeskosár is összecsukható. A téli hideg ellen is van védelem a gyermek számára, ezért kínál a Baby Merc a mózeskosárhoz és a sprotrészhez is lábzsákot egyaránt. Állítható háttámlájának köszönhetően a gyermek könnyebben tanulja meg, hogy hogyan is kell ülni. A kupola szintén állítható funkcióval rendelkezik és egy cipzárral záródó szellőzőnyílás van a kupola hátulján elhelyezve. A huzat levehető és mosható. A mózeskosár hintáztatható is, miután lehelyeztük a vázról és letettük a földre, de ugyanakkor ez is fixálható 

 

 

 

 

Sportülés

A sportérsz háttámlája szintén több fokozatban állítható, a vízszintes fekvő helyzettől a függőleges ülőhelyzetig, de ezt már csak azoknak a babáknak ajánljuk a figyelmébe, akik már önállóan tudnak ülni. Lábzsák, ehhez is ugyanúgy jár, akárcsak a mózeskosárhoz, hogy a baba pihenése a hidegebb téli napokon is nyugodt legyen. 5 pontos biztonsági övekkel, melynek szíjja párnázott, így nem tudja felsérteni a baba bőrét. Könnyen összecsukható, így tárolása is sokkal egyszerűbb. Állítható lábtartóval rendelkezik, mely nagyon praktikus lehet, minden séta során, hiszen a gyermek lábai nem lógnak a levegőben és akár egy hosszabb séta közbeni elalvás esetén az ülést meg tudja hosszabítani.

 

 

 

Hordozó

A hordozó súlya mindössze 3,9 kg. A baba 0 hónapos kortól használhatja és 11kg-os súlyig veheti igénybe a hordozót. A biztonsági öv 3 pontos és állítható hosszúságú szíjal rendelkezik. Emellett 2 féle magasságban állítható a biztonsági öv. A babakocsi vázára is könnyedén tudjuk rögzíteni az adapterek segítségével. Ha a földre helyezzük, akkor ringatni is tudja magát. A téli hidegek ellen is van megoldás, ugyanis tökéletesen illeszkedő lábzsák is jár hozzá. Ez a hordozó is rendelkezik az ECE R44/04 számú európai biztonsági szabvánnyal. 

 

Mózeskosár:

 • mindkét irányból egy kattintással a vázhoz rögzíthető,
 • hozzáillő szúnyogháló és esővédő fólia,
 • szétcipzározható, szúnyoghálóval ellátott szellőző ablak 
 • ergonomikus fogantyú a kupola tetején az egyszerűbb szállítás érdekében

Sportrész:

 • menetiránnyal megegyező és fordított állásban is felszerelhető
 • szúnyoghálós kémlelőablak a kupola tetején a jobb szellőzés érdekében
 • ötpontos biztonsági öv
 • egy mozdulattal összehajtható
 • hozzáillő lábzsák

 

Autóshordozó

 

-A babakocsi színével harmonizáló színben       

-Újszülött kortól 13 kg súlyig használható

 • Isofix talppal kompatibilis
  - Súlya 3kg
  - Az autóban a menetiránnyal háttal köthető be
  - Állítható hosszúságú, 3-pontos biztonsági öv
  - Hintafunkció
  - Levehető nap és szélvédő
  - Nagy utazási kényelem
  - Két magasságban állítható biztonsági öv
  - Központi csat, könnyű hosszállítási lehetőséggel
 • - Puha, meleg szűkítőbetét a legkisebbeknek
 • - Hozzáillő szúnyoghálóval, lábzsákkal

           

 Méretek        váz   összezárva       váz  kinyitva   váz+mózes  mózes váz+sportrész  sportrész hordozó
Hossz (cm)         86     98        104     80         115       92     71 
Szélesség (cm)         63      63         63    36          63       42     44
Magasság  (cm)         29     112        125    62         120       62   30/58
Súly (kg)          9       9         14     5          14,5       5,5    3,9