Baby Merc La Noche 2in1 Multifunkciós Babakocsi

Baby Merc La Noche 2in1 Multifunkciós Babakocsi

CIKKSZÁM: BZ006746
LN/LN/01BLN/LN/01B
LN/LN/04BLN/LN/04B
LN/LN/06BLN/LN/06B
LN/LN07/BLN/LN07/B
LN/LNL08/BLN/LNL08/B
LN/LNL09/BLN/LNL09/B
LN/LN10/BLN/LN10/B
LN/LN11/BLN/LN11/B
LN/LN12/BLN/LN12/B
készletinformáció:
Gyártói készleten
Várható szállítási idő 1-21 munkanap
GARANCIA: 1 ÉV

Várható szállítási idő 1-21 munkanap
174 990Ft
az ár 27%-os ÁFÁT tartalmaz

Baby Merc La Noche 2in1 multifunkciós babakocsi

Bemutatjuk a Baby Merc legújabb modelljét a La Noche-t. A babakocsit fényűző, elegáns megjelenés és könnyűség jellemzi. Úgy tervezték, hogy megfeleljen minden szülői elvárásnak és maximális kényelmet biztosítson a baba számára. A mózeskosár és a sportrész menetiránnyal megegyezően és szemben is felhelyezhető.Könnyű aluminium vázának, 360º fokban forgatható zselés kerekeinek köszönhetően az irányítás rendkívül egyszerű. Start and Stop rendszerű hátsó fékrendszerének hála a kerekek egyszerre blokkolhatók. Állítható magasságú, Eco bőr bevonatú tolókar és Uv szűrős kupola teszi még különlegesebbé ezt a modellt. 

 

 

Vázszerkezet

Mint minden Baby Merc babakocsi, így a La Noche is rendkívűl nagy teherbírású és tartós vázzal lett felszerelve. A hátsó kerekeknél elhelyezett rugók keménysége állítható, amennyiben göröngyösebb talajon használjuk, akkor állítsuk gyengébbre, így a kerék könnyebben tudja követni a talaj okozta kellemetlenségeket és felfogja a nagyobb ütődéseket. A két első kerék 360°-ban forgatható, ezzel is megkönnyítve a könnyebb manőverezést. Ezt is göröngyösebb útszakaszon ajánljuk, de ha egyenletes, aszfaltozott útszakaszon megyünk, akkor érdemes lefixálni azt. A tolókar magassága több fokozatban állítható, így bármilyen magasságú szülő könnyű a babakocsi manőverezése. A mózeskosár és a sportrész is mindkét irányban felhelyezhető a vázra, de ez még a baba kisebb korában ajánlatosabb, hiszen még jobban igényli az anyukája figyelmét és társaságát. Azonban, ha már nagyobb a gyermek, akkor nyugodtan megfordíthatjuk az ülést, hogy a baba nyugodtan tudjon ismerkedni a környezetével. A két hátsó kerék között található egy pedál, ami a központi fék aktiválásáért felel. Összecsukás után a kerekek tengellyel együtt eltávolíthatóak.

 

 

Mózeskosár

Igazán praktikus, hogy a mózeskosár is összecsukható. A téli hideg ellen is van védelem a gyermek számára, ezért kínál a Baby Merc a mózeskosárhoz és a sprotrészhez is lábzsákot egyaránt. Állítható háttámlájának köszönhetően a gyermek könnyebben tanulja meg, hogy hogyan is kell ülni. A kupola szintén állítható funkcióval rendelkezik és egy cipzárral záródó szellőzőnyílás van a kupola hátulján elhelyezve. A huzat levehető és mosható. A mózeskosár hintáztatható is, miután lehelyeztük a vázról és letettük a földre, de ugyanakkor ez is fixálható 

 

Baby Merc La Noche Limited Edition 2in1 multifunkciós babakocsi mózekosár

 

 

Sportülés

A sportérsz háttámlája szintén több fokozatban állítható, a vízszintes fekvő helyzettől a függőleges ülőhelyzetig, de ezt már csak azoknak a babáknak ajánljuk a figyelmébe, akik már önállóan tudnak ülni. Lábzsák, ehhez is ugyanúgy jár, akárcsak a mózeskosárhoz, hogy a baba pihenése a hidegebb téli napokon is nyugodt legyen. 5 pontos biztonsági övekkel, melynek szíjja párnázott, így nem tudja felsérteni a baba bőrét. Könnyen összecsukható, így tárolása is sokkal egyszerűbb. Állítható lábtartóval rendelkezik, mely nagyon praktikus lehet, minden séta során, hiszen a gyermek lábai nem lógnak a levegőben és akár egy hosszabb séta közbeni elalvás esetén az ülést meg tudja hosszabítani.

 

Baby Merc La Noche Limited Edition 2in1 multifunkciós babakocsi sportrész

 

 

Tartozékok

Esővédő

Pohártartó

Baby Merc La Noche Limited Edition 2in1 multifunkciós babakocsi pohártartó

 

Tágas tárolórekesz a váz alján

Baby Merc La Noche Limited Edition 2in1 multifunkciós babakocsi bevásárlókosár

 

Lábzsák a mózeskosárhoz és a sportüléshez egyaránt

 

 

 

 

Mózeskosár:

  • mindkét irányból egy kattintással a vázhoz rögzíthető,
  • hozzáillő szúnyogháló és esővédő fólia,
  • szétcipzározható, szúnyoghálóval ellátott szellőző ablak 
  • ergonomikus fogantyú a kupola tetején az egyszerűbb szállítás érdekében

Sportrész:

  • menetiránnyal megegyező és fordított állásban is felszerelhető
  • szúnyoghálós kémlelőablak a kupola tetején a jobb szellőzés érdekében
  • ötpontos biztonsági öv
  • egy mozdulattal összehajtható
  • hozzáillő lábzsákkal

 

  

             Méretek        váz         összezárva       váz       kinyitva   váz+mózes  mózes váz+sportrész  sportrész  
 Hossz (cm)         86     98        104     80         115       92   
Szélesség     (cm)         63      63         63    36          63       42    
Magasság  (cm)         29     112        125    62         120       62  
 Súly (kg)          9       9         14     5          14,5       5,5